Levering was netjes op tijd en ook waar gekregen voor mijn geld. Snelle levering en het bedrukte gedeelte was precies zoals door gegeven was.

prachtig wek

Dit is een cadeautje en is nog niet uit gegeven

Alles perfect

Bestelling gemakkelijk en zeer snelle levering

Uitstekende dienst

Flexibel, veel keus, snel en goede kwaliteit

Super leuke shirtjes, goede kwaliteit

5 sterren

Goede service Mooi product Snelle levering Goed verpakt Top

Top service!

Ontwerpen en bestellen is echt heel makkelijk. Toen ik mijn bestelling had geplaatst bleek later dat de kleur trui die ik had besteld niet meer beschikbaar was. Werd opgebeld door het bedrijf en toen hebben we samen gekeken naar een vergelijkbare kleur, en die kleur bleek echt precies goed te zijn! Wat een top service.

Onbetrouwbare levertermijn

Komt beloftes niet na en weigert annulatie van bestelling. Maten van t-shirts kloppen niet. Onbetrouwbare partner, zie al de negatieve commentaren op facebook.

Uitstekend geprint een lage prijs en snel geleverd!

Mooie kwaliteit shirts, bedrukking was er mooi op gezet en de levering was snel!

Meer dan uitstekende klantenservice, produkt 100% in orde

Ik kreeg voor mijn bestelling van 20 euro de service die past bij een bestelling van 2000 euro! Dit maak ik zelden mee!

Tof shirt

Geweldig shirt van goede kwaliteit,alleen jammer dat de bezorging wat lang op zich liet wachten (week)gelukkig toch wel op tijd om iemand heel blij te maken

Heel slecht/moeilijk bereikbaar en kreeg een shirt toegestuurd waar al 2 letters van los gelate

Lastig te beoordelen want de 1x dat ik wat heb besteld maar die ging gelijk verkeerd zoals hierboven aangegeven dat er al letters/tekens losgelaten waren tijdens levering. Vervolgens op allerlei manieren geprobeerd contact op te nemen maar ook dit ging heel moeizaam en duurde 2 dagen! Ben zeer benieuwd hoe lang ik moet wachten op de nalevering want op de site staat wel binnen 48uur maar dit kunnen ze lange na niet halen en ga uit van een week als je wat besteld.

Mooi en snel

Levering was super snel. Zeker een webshop om aan te raden na mijn 1e bestelling hier.

Goede kwaliteit, maat aan de grote kant

Polo shirt in goede kwaliteit stof, ook de bedrukking is exact zoals verwacht. Levering wel aantal dagen later dan verwacht.

Kwalteitsshirt met mooie opdruk, blij mee ☼

Fijn shirt van goede kwaliteit en mooie pasvorm. De foto had ik achteraf iets kleiner willen laten drukken, omdat het nu een groot stug vlak is en dat deel uiteraard minder soepel aanvoelt.

Super kwaliteit, blijft heel mooi na veelvuldig wassen, ook relatief snel geleverd

Great

Everything is fine

Goed bedrijf en snelle levering

Duidelijke website om zelf logo toe te voegen en goedkoop. Mijn vraag per mail werd ook snel beantwoord.

Snelle levering, goed kwaliteit

Tevreden met het resultaat. Goede maat, goede kwaliteit en snelle levering!

na contact bestelling snel in orde

Na wat strubbelingen, en wachten op bestelling die maar niet kwam. een review geplaatst, daarop werd direct contact opgenomen door bedrijf. uitgelegd wat er binnen bedrijf aan de hand was. Gingen met bestelling aan de slag en werd beloofd dat het donderdags verzonden zou worden. Dit zijn ze nagekomen, en zaterdag hadden we dan eindelijk ons lang verwachtte pakket in huis. Met ''proef'' kleding voor een pas begonnen bedrijf. Helemaal in orde, en heel tevreden over opdruk en maten, handig die recensies!! Shirt-Discounter ga zo door, op naar de volgende bestelling.

Top kwaliteit voor scherpe prijs

Niet verwacht dat de kwaliteit van het shirt en de print zo goed zouden zijn!! Aanrader

Goede service, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

3 kwalitatief goede producten ontvangen met opdruk. De bestelling was snel in huis! Ga er zeker nog eens bestellen.

Mooi resultaat en snelle levering

Het shirt dat ik had besteld had ik ontworpen met een eigen afbeelding. Ik ben erg tevreden met het mooie resultaat! Bovendien was de levering erg snel

De kwaliteit van zowel het product als de bedrukking is super. Als cadeautje gegeven en is zeker geen miskoop geweest voor de prijs van het product!

Dit ga ik absoluut vaker doen!

Een prima kwaliteit T-shirt (Ik heb voor de betere en ietsje duurdere soort gekozen) met keurig nette en mooie letters op de goede plek, in de goede kleur, en goed aangebracht. Ik heb zowel de voorkant en achterkant als de mouwen laten beletteren met zelf bedachte en persoonlijke teksten. Het is een heel leuk verjaardagscadeautje geworden voor een heel acceptabel bedrag! De volgende keer neem ik wat meer tijd om te ontwerpen en doe ik er een plaatje bij. Ik ben er van overtuigd dat ook dít heel mooi wordt.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.