Goede en snelle service

Dit was mijn 2e bestelling bij Shirt-Discounter. Echt een aanrader!

Goede kwaliteit

Er word goed meegedacht over je ontwerp. Kreeg een mail of ik een betere kwaliteit logo had. Helemaal top!

Toppers

Snelle reactie per e-mail

Helaas is telefonisch contact niet mogelijk, terwijl als je belt aangegeven wordt dat je het op een ander tijdstip nog kunt proberen of een e-mail kunt sturen. Alleen dit laatste werkt. Bij bellen wordt er niet opgenomen. Wel wordt er snel gereageerd op de e-mail.

Uiteindelijk Tevreden

Voor het eerst besteld. Door de drukte duurde het wat langer. Maar uiteindelijk gekregen wat ik wou en daar hebben ze goed hun best voor gedaan en hard aan gewerkt. Toppers

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel

Zeer goede service, helaas te klein.

Voor mijn zoontje zijn 1ste verjaardag bestelde ik een gepersonaliseerd t-shirtje. Ondanks de ietwat langere levertijden, kwam het toch perfect op tijd aan. Helaas vallen de maten heel anders dan die in de winkel. Mijn zoontje heeft bij alle winkelketens maatje 74. Deze 74 was heel wat te klein. Jammer.

Zeer goede en snelle service

Goede service en snelle levering

Uitstekende kwaliteit en super mooi

Heb al verschillende dingen hier laten maken. Hoe leuk is het als je kind een plaatje uitkiest en je die dan vervolgens op een t shirt kan laten drukken. En dat voor een klein prijsje. Zelfs naar veelvuldig wassen blijft het mooi. Echt een dikke aanrader dit.

Goeie kwaliteit mooie prijs.

De bedrukte kleding is van goeie kwaliteit voor een lage prijs. Ook snel geleverd

Mooie bedrukking. Kwaliteit van shirt niet heel hoog.

Prima service en levering.

Snel en mooi

Mooie kwaliteit schorten die snel geleverd zijn

Goed bevallen en snelle service

Goed en mooi t shirts.

de bedrukking wijkt iets af van de kleur van het t-shirt (wit), waardoor je een "opgedrukt plaatje" ziet. De prijs/kwaliteitverhouding is juist.

Vlotte website, betaling, levering.. prijs kwaliteit dik in orde

Vlotte website, betaling, levering.. prijs kwaliteit dik in orde !

Snel, goede prijs en top kwaliteit!

Goede kwaliteit en levertijd.

Goede service en feedback. Ook kwaliteit en levertijd zijn oke.

Heel positief

Hoodie zag er mooi uit en zoals ik het had voorgesteld.

Voor mijn club grote order besteld met zelf gemaakt shirts en caps. Kwaliteit is prima en afhandeling snel en correct, zelfs toen er bij al die shirts die ik had besteld één zat met een druk foutje werd het gelijk opgelost.

Super service

Ik had vrijgezellenfeest en ik had gevraagd of het sneller geleverd kon worden?, ja hoor hij was zeker optijd geleverd.

De kwaliteit is geweldig

De kwaliteit van de trui die ik heb besteld is beter dan verwacht. De tijd van het bestellen duurde alleen langer dan verwacht

Wat een geweldige service, kwaliteit en product.

Ik heb voor het eerst iets bij hun besteld en ik ben laaiend enthousiast en tevreden. Ze denken met je mee bij het ontwerpen om het mooiste resultaat te krijgen. Ik heb een baby romper besteld met foto en tekst aan de voor en achterkant en het is GEWELDIG geworden. En wat ook belangrijk is de kwaliteit is TOP. Echt een aanrader dit bedrijf!

Het duurde langer dan verwacht, maar de kwaliteit en de service maken dat weer helemaal goed!

Hele mooie bedrukking

Prachtig bedrukt!

Helemaal top en goed betaalbaar

Leuk shirt laten maken voor mijn man. De achterkant van de afbeelding was grijs. Het shirt was zwart. In de opmerkingen heb ik gevraagd of de grijze achterkant weg gehaald kon worden. En jazeker, dat is gelukt!! Super mooi en heel betaalbaar. Ik ga hier zeker nog bestellen.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.