Top website

Goede kwaliteit van kleding altijd behulpzaam en meedenkend met je als je er niet uit komt en snelle levering ook altijd fijn

netjes

goede prijzen en netjes afgeleerd en niet te duur

Prima kwaliteit prima.prijs

Mijn afbeeldinf was niet goed doorgekomen. Even mail contact gehad en het werd geregeld. Ben erg blij met het resultaat. Kortom top service

Goede en snelle service

De bestelde t-shirts zijn van hoge kwaliteit en ook het contact met de verkoper was snel en goed. Overall heel blij mee

Fantastisch geholpen

Goed e-mailcontact

KANKER intro <3

Met je botervette blote pens en een groene toverstaf in die tengels van je met de sita over de boulevaard heen janken

Leuke gozers doen hard hun best kwaliteit is top

Gigantisch goede service.

Deze jongens weten wat doorwerken is. Ze geven behoorlijk gas met die apparaten van ze en weten hoe ze een shirt moeten drukken. Dikke SO naar hidde voor de service en kwaliteit

Goede kwaliteit bedrukking, goede kleding en vriendelijke klantenservice. Gewoon wat je graag ziet bij een bedrijf!

Top kwaliteit

De kwaliteit van de shirts is heel erg goed! En de opdruk is ook mooi geworden

Prima shirt, netjes bedrukt.

Netjes en op tijd.

Communicatie heel slecht, product prima

Mail contact was heel slecht, verder ben ik niet op de hoogte gehouden over de ontwikkeling en afwikkeling van mijn bestelling.

Mooie stevige kwaliteit shirt en complimenten voor de opdrukking!

Heel mooi shirt, stevige kwaliteit. Voor herhaling vatbaar....qua kwaliteit wel maar door de beantwoording van de mail heb ik mijn twijfels. Enige minpunt. Had een vraag gesteld hoe ver het zat met de bestelling, waren ondertussen al een week verder en geen bevestiging niks ontvangen. Je gaat dan toch denken, was dit een malafide site.... Ik kreeg een hele uitleg/frustratie mail over hoe druk het bedrijf het niet heeft, dat het al op de website staat dat er een vertraging is en dat deze mail ook tijdrovend is enz. Sorry hoor, ik heb het ook druk en klikte gewoon door om snel te bestellen. Geen tijd om de hele site door te spitten. Snap dat de werknemer gefrustreerd is maar dit had je niet hoeven uiten op de mail richting de klant. Stuur dan een standaard mail als je geïrriteerd bent door de vraag of mail dan maar niks.

Twee ledig.

Het shirtje en de opdruk waren perfect. Wat ik ontzettend slecht vond is dat er op de website stond dat het met twee werkdagen in huis zou zijn. Woensdag besteld, zaterdag in huis. Pas nadat ik het had besteld en betaald kreeg ik bericht dat deze levertijd hoogst waarschijnlijk niet gehaald zou worden, maar ik kon een mail sturen als er haast bij was. Dat heb ik gedaan en daarop kreeg ik een vage mail terug dat er niets kon worden beloofd en er werd gevraagd voor begrip. Het was een Jaco voor een opening van een bezorgrestaurant op 1 juni. Ik kreeg het shirtje op 2 juni. Als ik het had geweten had ik het niet bij jullie besteld. Nu stond ik bij de opening van de zaak van mijn zoon als enige zonder kado. Ik ben daar dan ook erg ontevreden over. Ik had bij een ander het gewoon op kunnen halen en dan was dit voorkomen. Dus, nee ik beveel jullie niet aan.

Ik raad zeker aan! Het bedrukken van de kleding is vergeleken met andere bedrukkingsbedrijven heerlijk goedkoop. Het kwaliteit is prima voor de prijs! Het materiaal van de kleding ziet er op de foto's wel wat steviger uit, dan in werkelijkheid.

Ontzettend goed

3x een shirt besteld en het is keer op keer uitstekend.

Prefecten service

Goede service denken mee met je concepten en uitvoeringen. Erg tevreden, bestel met regelmaat hier bij hun.

Blij en verrast

3 werkdagen vertraging op het schema staat er. Een mail verzonden vrij snel een reactie en toch binnen 2 dagen in huis. Hidde je bent een topper.

Goede service en denken mee!

Ondanks de drukte dachten ze mee en waren bereid moeite te doen voor een belangrijke order die uiteindelijk op tijd was!! Fijn en vriendelijk geholpen!

Top website

Goed service en kwaliteit

Vertraagd maar gecommuniceerd

Order was vertraagd maar dit werd netjes aangegeven! Het shirt is erg mooi geworden dus dit was het wachten waard! Aanrader

Snel en mooi

Waardeloos

Ik bestel een t-shirt voor een vrijgezellenfeest. Ruim 2 weken van te voren. Levering zou binnen 48 uur zijn. Na een week stuur ik een mail waar het blijft. Krijgt een algemene mail terug. Vanaf volgende week zou alles normaal moeten worden verzonden. Na twee weken nog steeds niks binnen.

SUPER !!

Ontzettend mooie shirts en snel geleverd :) Goed contact en een bedrijf wat echt meedenkt in oplossingen zodat wij een geweldige fotoshoot konden maken met bedrijfs shirts. Heel erg bedankt Shirt Discounter

top service en snelle levering

top ervaring gehad. direct antwoord gekregen op mijn vragen en direct actie ondernomen toen het bij het eerste shirt niet goed gegaan was.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.