Mooi product!

Zeer verrast door de mooie druk op de sweater die ik had besteld. Absoluut voor herhaling vatbaar! Zelfs de budget versie sweater is al van goeie kwaliteit.

Onverwachte kwaliteit en super mooie kleuren

Ik had niet gedacht dat ik voor dit geld een mooie bedrukte softshell jas en 2 T-shirt bedrukt kon krijgen. En dacht dat het wel zo zo zou zijn. Maar niks dan lof. Het bedrijfslogo op zowel de jas als shirts zijn van ongekende kwaliteit en iedereen geeft mij complimenten hierover.. voor mij dus nooit geen ander meer. Ik raad het iedereen aan!!

Snelle en goede levering

Supper

Goede kwaliteit

perfect gemaakt

zoals de vorige keer perfect juist iets langer moeten wachten op levering maar na een mailtje gestuurd te hebben was hij er op 2 dagen

Snelle Levering en top kwaliteit!

Ik had eerder al bij Shirth-Discounter besteld en had snel nog een nieuwe nodig. het ontwerpen is makkelijk en snel. en de prijzen zijn ook niet slecht. Dikke duim van mij

I love de shirtdiscounter!!

Ik heb denk ik al wel meer dan 4 keer besteld bij deze site… Ik vind het super leuk om mijn eigen kleding te ontwerpen, en dit gaat ook super makkelijk. De kleding is van goede kwaliteit en de foto’s die ik erop laat zetten blijven ook goed zitten. En dat allemaal voor een mooi prijsje!!!

Het t-shirt was nog fraaier dan ik verwacht had!

Zeker een prachtig t-shirt, zij het dat vanwege de coronacrisis en de daarmee samenhangende drukte het wel een week duurde voordat het op de mat viel. Maar gelukkig nog op tijd en het was het wachten waard!

Slecht

Ontwerp komt niet overeen wat er is afgesproken er is al diverse e-mail verkeer geweest weinig reactie. T-shirt was niet bedrukt maar zat gewoon een plakplaat op Erg slechte kwaliteit.

Zeer tevreden goed product

Volgende keer beter:)

Snel klaar en snel geleerd.Print was van goede kwaliteit, maar net iets lager gedrukt dan op het ontwerp gepland. Toch tevreden.

Voor het eerst hier iets besteld voor Vaderdag, en het is gewoon perfect. Ziet er mooi uit, goed gedrukt dus zeer tevreden. Ga met Vaderdag een ander mee blij maken.

Ik ben erg tevreden met de bestelde kleding.

Ik ben erg tevreden! Ik had snel en persoonlijk contact met de medewerkers, de kleding is heel erg netjes bedrukt en precies zoals ik voor ogen had, de kwaliteit is super en de kleren zitten lekker. Ook de kleuren van de kleding komen precies overeen. Daarnaast was de bestelling helemaal niet duur vergeleken met andere websites. De prijs-kwaliteit-verhouding vind ik dus erg goed. Ik ga hier zeker vaker kleding bestellen, echt een aanrader!

Nooit verzonden en geen racties meer op e-mails

Heb een t-shirt besteld en kreeg kort daarna een bericht terug dat het logo niet goed zou zijn. Heb vervolgens een mailwisseling gehad en aangegeven dat ik het goed zou vinden als het minder zou zijn. Vervolgens hoor ik niks meer en ontvang ik ook niks. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar, je krijgt een standaard bandje waarna de verbinding wordt verbroken. Ook op emails is niet meer gereageerd ondanks bijna dagelijks chasen. Het idee is leuk, de beloftes zijn geweldig maar de uitvoering is Bar slecht. Update: Uiteindelijk is er toch contact geweest en is het shirt verzonden na het plaatsen van de review. Er valt een boel aan de procesgang te verbeteren bij shirt-discounter. Ik ga er van uit dat het eindproduct iig wel goed is.

Prima service, mooie shirts

De shirts zijn erg mooi en naar wens geleverd. De snelheid van levering kan wel sneller.

Goede prijzen Service voldoende snel

Prima shoppen

Een mooi sweatshirt besteld en deze bevalt heel goed. Lekkere zachte en soepele stof en dat voor een gunstige prijs. Wat ik zou wensen is dat er wat meer pasvormen qua shirts bijkomen. Vaak zijn de shirts in een los model en het zou mooi zijn als er ook wat meer slimfit modellen zouden komen en wat meer shirts met wat meer polyester zodat de kleur en pasvorm wat langer mooi blijven

Goede kwaliteit shirts

Goede shirts dragen lekker , niet te dik echt een aanrader.

Niet netjes afgewerkt

Afbeelding staat scheef op de pet, ziet er niet uit.

onvoldoende

Shirts wel netjes op tijd geleverd. shirts zijn van goede kwaliteit maar afbeelding zeer slecht op t-shirt gestreken. overal ribbelig, gevouwen en los. Zeer teleurstellend

goede service

Makkelijk in t vullen en te bestellen, echter kwam de bestelling 1 dag te laat voor de opening van de nieuwe winkel, dit was niet de schuld van shirt-discounter maar van post.nl

Kwaliteit voor een zachte prijs

De T-shirt met opdruk kwam netjes aan. Het ziet er op het eerste oog ook kwalitatief uit.

Fantastisch snelle en persoonlijke service

Ik had binnen een paar dagen bedrukte t-shirts nodig schoolkamp van mijn dochter. Ik kwam er zelfs nog een tekort en ik was onzeker over de keuze van de kleur. Marcel heeft al mijn vragen geduldig beantwoord en op vrijdag lagen alle t-shirts bedrukt en wel klaar voor afhalen. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het drukwerk. T-shirt ook al een keer gewassen en het ziet er nog steeds goed uit.

Mooi bedrukt, prettig mail contact gehad.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.