Zeer tevreden!

Helemaal niets op aan te merken! Ik had de trui met opdruk super snel in huis. Kwaliteit is goed!

Goed!

Ik had een romper besteld. Snel klaar, mooi bedrukt en zelf opgehaald op locatie. Al met al goed verlopen.

Ik ben tevreden met wat ik heb ontvangen. Ikhad graag dat het een sponsoring zou zijn voor mijn streamkanaal, maar dat los ik wel op ;-)

Snel en volgens afspraak

Shirt ziet er prima uit

Mooi tshirt opdruk is mooi

Mooi gedrukt en mooi shirt. Ben er blij mee

Goede correcte bestelling, snel geleverd

Ik heb er diverse dingen laten bedrukken. Ik ben zeer tevreden. Snelle levering en goede qualiteit voor een goede prijs. Echt een aanrader

Mooie hoodie met eigen ontwerp

Snelle levering, mooie hoodie, de maat was goed

Geweldig product, snelle bezorging

T shirt staat goed Mooi bedrukking, goede kwaliteit En snelle bezorging Enige kleine min punt ( voor mij,) Maat S valt een beetje groot

Super kwaliteit het jasje

Ik ben zeer tevreden over het jasje met de bedrukking het is netjes gedaan en het jasje zit lekker

Snel geleverd en goede kwaliteit

Uitstekende service

Petjes laten drukken voor een gelegenheid.

Top Kwaliteit!

kwaliteit heel goed en logo`s goed bedrukt, ook een mooi prijsje

altijd goede kwalitijd

dik tevreden over shirt-discounter

Leuke betaalbaar shirt mooi gedruk

Toppie

Perfect, geweldig, geen woorden voor

Wat is dit toch een ongelofelijk fantastisch mooi cadeau geworden!

Goed, alleen bleek het shirt erg groot uit

Heel mooi bedrukt shirt geleverd gekregen, alleen vergist in de maat, deze bleek erg groot te zijn.

neemt nooit de telefoon op

heb 8x proberen te bellen maar nog nooit iemand aan de lijn gehad, leveren duurt lang

Goede klantenservice

Ik kreeg mijn order later dan ik verwacht had, ik heb vaker besteld en ze hanteren normaal een hele snelle levertijd. Echter is het enorm druk waardoor ik niet kon bellen en de chat werd niet altijd snel beantwoord. Uiteindelijk heb ik met Hidde gesproken en hij legde mij haarfijn uit hoe de situatie momenteel is. Zij zijn natuurlijk ook afhankelijk van hun leverancier, heb ik alle begrip voor. Ik las andere recensies over de slechte bereikbaarheid. Jammer dat mensen altijd iets te zanikken hebben en niet even geduld kunnen hebben met een beetje begrip voor dit bedrijf en ook voor Hidde die de klantenservice blijkbaar in zijn eentje doet. Jammer dat de mensen met de domste vragen het meest tijdrovend zijn. Hierdoor liep mijn order dus ook nog meer vertraging op. Succes met de drukte en jullie zien mij zeker terug!

Snelle levering ondanks hemelvaart

Snelle levering Mooie shirts mooie bedrukking erop Dit was de eerste keer dat we kleding hebben laten drukken omdat mijn man net een bouwbedrijf gestart is, maar we zijn heel tevreden Dus wanneer deze aan vervanging toe zijn gaan we zeker weer bestellen want de prijs kwaliteit is perfect.

Leveringsproblemen

Volgens de site zou ik mijn shirt vandaag of morgen ontvangen. Helaas heb ik nog niets vernomen over het leveren hievan. Daarom heb ik contact gezocht via de chat en de telefoon, maar beide geen gehoor. Vervolgens heb ik een mail gestuurd, waar ik in 2 min. een antwoord op had dat er leveringsproblemen zijn. Dit zou volgens hun aangegeven zijn op de site, maar ik kreeg tijdens het bestellen alleen maar te zien dat het shirt dinsdag verzonden zou worden. Ik baal heel erg dat het langer duurt én ik geen gehoor kreeg via de telefoon en chat.

Perfect zo als het moet !

Perfect zeker een aanrader!

Prima kwaliteit en snelle levering

Heel fijn dat jullie zo snel konden leveren. Het dames shirt XL valt wel een maat kleiner uit.

Mooi spul! En binnen een week geleverd! Nice

Mooie kwaliteit prijsverhouding

Erg tevreden over de bedrukking, heldere kleuren.

Zeer mooie opdruk precies als verwacht

Snelle levering en super mooi geprint erg goede kwaliteit verder makkelijk programma om te gebruiken overal heel tevreden

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.