Super mooie kwaliteit !

Erg blij met mn trui met opdruk. Erg mooie kwaliteit en de trui valt als gegoten. Super !

uitstekend

razendsnel, prima kwaliteit

Dikke 10 altijd top

Ik ben erg tevreden kwaliteit is top en levering altijd snel

Snelle levering, goede kwaliteit

Super snel geleverd. Shirt van zeer goede kwaliteit en drukwerk is prima!

Shirts zitten goed en zien er mooi uit

Altijd snel en mooi bedrukt

Geen twijfel gewoon bestellen.

Order geplaatst en later zag ik op de bevestiging dat er misschien vertraging kan zijn. Email verzonden en binnen no time een reactie. Ja t zou iets langer kunnen duren. Er waren 2 opties: geld retour zonder vragen of ... mijn order zou in de gaten gehouden worden en in ieder geval verzonden worden de dag erna. Dan wel afhankelijk van post.nl . Nou gelukkig die had t op orde. Order op tijd binnen , we zijn blij. Ga zo door.!

Print is precies als op het scherm.

Zaterdag besteld, dinsdag verzonden. Jammer dat post NL pas vrijdag kwam bezorgen. Voor de rest, maat is goed, print is precies zoals verwacht.

Service goed

Was goed verpakt

3 producten besteld, het ziet er allemaal top uit!

Niet ontvangen, wel bevestiging van bezorgen

Mijn bestelling is niet geleverd. Ik heb wel een bevestiging gekregen dat het pakketjes geleverd is op 21 april. Ik reageer pas later omdat het een kado van mij aan iemand was en nu pas hoor dat ze niets ontvangen hebben.

XXL shirt valt zeer klein

Ik had een XXL shirt gekocht voor mijn moeder voor moederdag. Ik had hem zelf even aan gedaan om te kijken of mijn moeder hem aan kon want ik heb maat M en ik pastte hem dus hij valt veel te klein. Verder is het goede kwaliteit maar wel heel jammer dat hij zo enorm klein valt

Goed bedrijf

T shirt mooi gedrukt ,goede levering ,graag zouden wij in gesprek willen met t shirt deals om voor ons grotere bestellingen te maken ,het zal dan gaan om buttons,t shirts ,vlaggen, petjes enz. Wij zijn erg tevreden en zullen sowieso meer ggebruik van t shirt deals willen maken.

De beste

Goede service en gewoon top kwaliteit

Wordt goed meegedacht

krimpen,trekken stof aan,kreuken

niet goed als werkkledij wel als gewone polo

Goede kwaliteit, komen afspraak niet na

Shirt kwaliteit is goed alleen de belofte met: je hebt nog zo veel uren en dan ...dag verzonden maken ze nu voor de 2e keer niet waar. Haal dit dan ook van de site, geeft klanten valse hoop.

Hele slechte service

Bij aflevering op de rug van twee windjacks de titel foutief gedrukt staat 4massage moet zijn 4ymassage het ontwerp gaf 2x foutmelding en bij de 3e keer was het wel goed maar bleek de Y te ontbreken terwijl in de advertentie staat dat het ontwerp gecontroleerd wordt?!?! Op de voorzijde van de Jacks stond het wel goed. Klacht al doorgeven maar wordt niks mee gedaan.

Uitstekende kwaliteit van de bedrukking en het shirt

Echt super. Was een proefdruk, maar ga er meer laten drukken. Is boven verwachting. Echt top.

Prima service, snelle bezorging

Het bestellen ging vlot, enn een zeer vlotte en snelle bezorging. Tevens was het bestelde product van een goede kwaliteit en volgens verwachting.

Zoals verwacht

Bestelling vlot geleverd en zoals verwacht. Eerste kleur die ik had besteld was er niet meer dus moeten veranderen. Daarom minpuntje, misschien handiger als dit al automatisch op de site wordt vermeld als een product er niet is.

Goed shirts, mooie print, pasvorm zou iets ruimer kunnen

De software werkt prima, ook een PNG file kan je uploaden, dat is top! De shirts zijn mooi geprint en snel thuisbezorgd. Alleen de maatvoering is nogal krap, Ik had een dames shirt XL, maar voor dames met een aardige boezem is deze echt veel te strak. Ik heb het shirt nu wat wijder gemaakt met een band ertussen en nu ben ik super tevreden. Ook het heren shirt XL vind ik wat klein vallen. Dus de tip van mij is: koop je shirt in ieder geval n maatje groter!

Super blij mee

Ben super blij met de geleverde t-shirts en hoody’s ze zien er netjes uit voelen goed aan en lijken van goede kwaliteit ik ga zeker vaker bij jullie bestellen

super service

Normaal gesproken besteld ik altijd shirts via een bedrijf uit Almere maar dat bedrijf bestaat helaas niet meer. En wat doe je dan….dan ga je zoeken op internet maar dan word je gek van alle bedrijven die shirts kunnen bedrukken. Dan blijken er ook nog vee bedrijven in het buitenland te zitten met als gevolg langere levertijden en daar zat nog echt voor mij het probleem. Dus ff gebeld en werd gelijk heel vriendelijk te woord gestaan door Hidde. Ik legde uit dat ik echt vandaag een bedrukt shirt moest hebben en dus ging hij gelijk op zoek naar wat losse modellen. Het duurde niet lang voordat hij zei …’ik heb een zwart shirt gevonden…het gaat lukken…’. Ik maakte vervolgens op eenvoudige wijze – via het tooltje op de site – wat teksten klaar en verstuurde dat (bijkomend voordeel: aanmerkelijk goedkoper dan waar ik het voorheen bestelde!). Nog geen 2 uur later was het klaar en stapte in de auto naar Zeewolde. Shirt opgehaald en ik kan niet anders zeggen dan dat het top gedrukt was…zowel op de achterkant als op de beide mouwen. Kortom, ik heb met Shirt-Discounter een perfecte service en kwaliteit gevonden in het woud aan T-shirt aanbieders.

Keer op keer top

Echt een top bedrijf, keer op keer telkens perfecte service. Mocht er iets verkeerd gaan dan helpen ze je met alle liefde. Heb bijna te doen met ze als ik zo die slechte reviews zie. Maar dat soort azijnzeikers heb je altijd. Kan me niet voorstellen dat zij al een mail hebben gestuurd oid. Anders was het zonder probleem opgelost. Top!

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.