Oplettend, meedenkend en snel

Kreeg netjes een mail, dat het logo geen goed bestand was. Gestuurd en met 2 dagen was de hoodie van mijn zoon klaar. We hebben m zelf oogehaald

Perfect geholpen

Alles naar wens goed geholpen en snelle levering

Prima stof, prima opdruk zoals gewenst, vlotte webafhandeling!

Prima stof, prima opdruk zoals gewenst, vlotte webafhandeling! Dit wekt vertrouwen in een vervolgbestelling.

goede en snelle service

goede prijs/ kwaliteit

Goede kwaliteit en persoonlijke service!

Via de website hebben wij een hoodie met foto bedrukking en tekst ontworpen. Na een telefoontje van Shirt- discounter kon het ontwerp worden aangepast waardoor de hoodie helemaal geworden is zoals wij ons hadden voorgesteld. Best een prijzige hoodie maar meer dan de moeite waard!

Erg snel

Extreem snelle levering en mooie shirts

Niet goed bedrukt

In eerste instantie ging de bestelling vrij soepel. Het ontwerpen en vervolgens bestellen is niets op aan te merken. Echter was mijn bedrukking niet goed gegaan. Een deel van het logo (een wiel) waren ze vergeten te bedrukken. Na contact via de mail (telefonisch en via chat niet bereikbaar) kreeg ik redelijk snel antwoord. Onze excuses en of ik het retour wilde sturen. Zo gezegd, zo gedaan. 2 tot 3 dagen later alsnog de trui binnen gekregen, dit maal wel compleet gedrukt maar zaten er vouwen of scheuren in het logo, ik vermoed doordat er een 2e keer is bedrukt of doordat er een stuk is uitgeknipt en nieuw opgeplakt is. Dat durf ik niet te zeggen maar ben niet tevreden over het eindresultaat. Ook de afwikkeling van de fout vind ik benedenmaats. Een simpel excuus in de reactie op mijn mail en voor de rest niets. Ook de afwikkeling of het nu wel in orde is ontbrak. Ik ben er verder niet meer over begonnen maar ik ga er in ieder geval geen tweede keer bestellen.

Uitstekende service en kwaliteit! ook na het ontdekken van een (druk)foutje

Ik kwam er pas na enige tijd achter dat de kleuren in het logo niet goed waren overgezet. Ik mocht de gedragen shirts terug sturen voor herdruk. Helaas was dat deze keer niet zo goed gelukt. Met een vlotte email uitwisseling was de conclusie gauw gemaakt; alles zou gelijk overnieuw gedaan worden. En zo hebben we de nieuwe shirts met perfecte druk weer snel mogen ontvangen. Waar hard gewerkt wordt, gaat ook wel eens iets mis... maar gelukkig denkt shirt-discounter niet in problemen maar in mogelijkheden! Ik ben erg tevreden en raad shirt-discounter van harte aan.

Top shirt

Voor mn man zijn neefje in Roemenië ontworpen met zn favoriete figuurtjes. Fijne kwaliteit en mooie opdruk! Hij is nu op de post die kant op voor zijn 7e verjaardag.. Wat zal hij blij zijn met zn kado. Bedankt!

Super snelle reactie op mails, en goede service

Van goede kwaliteit, super mooie shirt. Ben er erg blij mee

Prima service maar mijn bestelling klopte niet helemaal

De werking van het personaliseren is top. De levertijd was prima. Helaas was het shirt niet compleet zoals ik had bedacht. Ik miste 2 bedrukkingen. Ik heb mail contact gehad en ik krijg een nieuw exemplaar opgestuurd. Top service! Verder is de kwaliteit van de druk matig maar dit begrijp ik omdat de foto aardig ingezoomd was dus dit is niet perse een punt van kritiek.

Top product

De petten zitten goed en waren niet duur. Ook de bedrukking ziet er goed uit. Ga hier zeker meer bestellen in de toekomst

Mooi product, snel geleverd, service kon beter...

Handige tool om een shirt te maken en gelukkig niet bepert in de maximale Upload :-). Product ziet er netjes uit en snelle levering. Wilde graag nog iets meer bestellen in dezelfde bestelling helaas is hier geen service op verleend (moeilijk bereikbaar ook). verder prima!

Een super ervaring

Ontzettend fijn en meedenkend personeel. Meerdere malen contact gehad waarin ze er alles aan deden de kwaliteit van mijn aankoop minimaal perfect te hebben. Ondanks mijn kleine bestelling hebben ze mij het gevoel gegeven belangrijk te zijn, een gevoel van waarde en kwaliteit. Kwaliteit van de polo ook uitstekend. Het drukwerk begint helaas al vrij vroeg kleine spoortjes te bevatten maar hij wordt ook wel heel frequent gebruikt en gewassen. Absoluut aan te bevelen.

Zeer klantvriendelijk

Kwam onverwachts binnenlopen, werd uiterst vriendelijk en professioneel te woord gestaan. 2 dagen later waren de spulletjes bij me thuis. Ga binnenkort voor een vrienden motorgroepje nog wat shirts bestellen. Deze fa. is een aanrader.

Blij mee!

Ik had 1 sweater en 2 t-shirts besteld. Zitten goed enkel het mannen shirt was vrij groot. Maar liever te groot dan te klein! De sweater zit goed maar naar mijn idee hadden de letters iets hoger gemogen. Verder goede kwaliteit, niet duur en geen fouten. Aanrader!

Aangenaam verrast

Vlotte service en keurig product aan vriendelijke prijs

makkelijke site om te ontwerpen

maar met het geleverde product was ik iets minder enthousiast en vond het ook jammer dat de volgende dag het cadeau ging geven anders had ik het gemeld!! er zaten een soort van lijmresten op die er niet meer van af gingen

mooie kwaliteit, helaas langere levertijd dan beloofd was

Prima webwinkel, er werd eerst overlegd, omdat het ingestuurde plaatje ,wat ik op het shirt wilde, niet erg goed van kwaliteit was. Helaas was de levertijd langer, dan er beloofd was tijdens het email contact. Verder prima

Top goede service en kwaliteit

Snel, makkelijk en netjes

Enige minpunt is de maatvoering. Heb al ns n hoody XL besteld, die viel mega-groot. Bestelde daarom nu n dames en heren polo ook XL. Herenpolo weer erg groot (maar dat was zoals ik t had gegokt). Damespolo veel te klein, dus niet bruikbaar.

Had beter gekund

Na een eenvoudig bestelproces werd de polo snel geleverd. De kwaliteit en maat zijn prima in orde. Ook de bedrukking ziet er goed uit. Alleen bleek nu een fors kleurverschil tussen het wit van de polo en het wit van de bedrukking. Toen ik dit melde bleek dat er een mogelijkheid is ( was geweest) om dat te voorkomen. Helaas was het kleurverschil in het bestelproces niet te zien en wist ik in die fase niet dat ik een (oplosbaar) probleem had. Er is mij geen oplossing geboden. Vandaar het totaal oordeel “ had beter gekund”

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Prima kwaliteit textiel en ook bij nabestellen dezelfde layout gehouden.

Geweldig, goede kwaliteit, mooie bedrukking.

Makkelijk te ontwerpen, goede kwaliteit, mooie bedrukking, snel geleverd.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.