Super jasjes om te bedrukken

Deze jasjes zijn uiterst geschikt om via sublimatie te bedrukken. Daarbij zijn de jasjes van goede kwaliteit en een mooi model Ik ga er zeker nog bijbestellen. Wie ons in de jasjes ziet vraagt om er nog te maken!

Goede kwaliteit en snelle service voor een concurrerende prijs.

Ik heb een T-shirt besteld in de kleur groen met het logo van Extinction Rebellion. Het resultaat is echt prachtig, met fraai fris groene kleur en een duidelijk logo. Mijn collega's zijn er jaloers op.

Goeie shirts

Mooi bedrukt en redelijk snel geleverd. De maat is ook juist.

Topkwaliteit en service

Erg blij met mijn shirts. Communicatie is echt top. Ga snel meer bestellen.

Een snelle en goede service

Bij de vraag, of mijn bestelling inderdaad de volgende dag geleverd zou worden zoals zij beschrijven op hun pagina. Hebben zij alles inwerking gesteld om dit te doen. Ondanks uitval van zieke collega's.

Geleverd produkt duurde heel.lang voor levering . Ziet er wel top uit ..thnx

Mijn bestelling heeft 4 weken geduurd .. na heen en weer mailen is het nog gelukt .. maar pas nadat ik mijn bestelling wou anuleren toen werd er pas snelheid geboden ..

Mooie kwaliteit en goede print. Heel snelle levering.

Super goed en makkelijk

Makkelijk om online je eigen shirt te laten bedrukken. Wees wel wat eerder, want door de corona drukte kwam het bij ons niet op tijd.

Naar mijn idee geen fijne communicatie

Zaterdag besteld, en ik had hem echt woensdag nodig. op de site stond ook vandaag besteld wordt die dinsdag verzonden (en dus woensdag in huis). na een uur in de rij te hebben gestaan, heb ik contact gekregen met iemand van de chatfunctie. ook hier zeiden ze dat ze het gingen proberen om optijd te verzenden (ze gaven aan dat die al wel bedrukt was). maar nee hoor, niet verzonden en pas woensdag een bericht gekregen dat het onderweg was. Vrijdag kreeg ik helaas het shirt pas. Ook geen bevestigingsmail gekregen. Niet bepaald heel blij, en zal niet zo snel meer bestellen hier. Overigens wel een mooi en fijn tshirt, waar het uiteindelijk om draait, maar service, is toch wel erg belangrijk. Aanbevolen voor het shirt ja, voor de service nee.

Jammer, fout afgedrukt en geen goede info

Ik kreeg mijn print niet transparant afgedrukt, maar met het wit erbij. Ik heb vervolgens een mail gestuurd en kreeg als antwoord dat ik de 'FAQ' had moeten lezen, maar zeg nou eerlijk, wie gaat dat doen als hij gwn een bestelling wil plaatsen?? Ik ben erg teleurgesteld.

Ik raad jullie aan.

Ik ga jullie aanraden bij vrienden, familie en collega's. Voornamelijk om het gebruiksgemak (customizen van het product), de snelle levertijd en jullie betrouwbaarheid. Als tip: De verhoudingen tussen wat er op het scherm staat qua ontwerp en het uiteindelijk eind resultaat is afwijkend. Voorbeeld: De tekst in het ontwerp is groter dan dat er uiteindelijk geleverd wordt, dit kán tegenvallend overkomen. Wellicht is dit te verhelpen met een rooster 1:1 cm o.i.d.

Goede levering. Goed product

Snel, strak en TOP service!

Vanaf de allereerste bestelling altijd snel, strak en met persoonlijke aandacht. Complimenten! jullie zijn goed & leuk.

Mooie en goede kwaliteit

Snelle levering, mooie en goede kwaliteit voor een leuke prijs! Erg blij mee!

Prachtig t shirt valt klein.

De bedrukking is super en de levering was snel. Ondanks de keuze voor een xxl, valt het ‘t shirt te klein. Dat had ik niet verwacht.

Ziet er goed uit

Ruime keus, veel mogelijkheden, goed gedrukt

Voor iedereen wel iets te vinden. De teller loopt natuurlijk wel snel op als je een beetje lange tekst er op wilt. Wel vind ik de maatvoering niet geweldig, in ieder geval voor het shirt dat ik besteld heb.

Precies wat ik had verwacht

Het t-shirt en de sweater waren qua kleur kwaliteit precies goed zoals ik had gehoopt

Het is ontzettend geweldig

Ontzettend mooie kwaliteit ookal had ik een kleine png afbeelding geselecteerd voor op de hoodie het was alsnog goed uitgekomen! Hoodie is van ontzettend mooie kwaliteit en is lang houdbaar als ik het zo zie! Geld hetzelfde voor alle andere producten waarop je afbeeldingen/text kan printen! Echt een aanrader!

Super goed!

Goede kwaliteit, snelle service, maat komt overeen en opdruk precies zoals besteld!

super

t shirt bestelt en super netjes en goed bedrukt. ik had zelf een foutje gemaakt in het ontwerp en is netjes eerst gevraagd of dat bewust was of een foutje .

Snelle levering, prima hoodie!

Snelle levering; goede kwaliteit; geeft niet af in de was; zit heerlijk; bedrukking prima; trui valt redelijk groot (L besteld, maar M had prima gekund); tevreden!

Super, snel en goede kwaliteit bedrukking en sweater

Zeer goed, snel en op tijd geleverd.

Mijn bestelling is zoals ik verwacht had.

mooi en snel geleverd

Ziet er super uit alleen op mijn rug staat venster inplaats van vester dat is mijn eigen fout de mobile maakt zijn eigen woorden

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.