Handig en snel

Handig en geregeld

Mooie kwaliteit shirt, Goed geprint en snel geleverd!

Mooie kwaliteit shirt, Goed geprint en snel geleverd! Wat wil je eigenlijk nog meer?

prima shirt en prima print, correcte levering

prima shirt en prima print correcte levering

Goede kwaliteit en service

wat je bestelt, ontvang je

tot nu toe heb ik meerdere malen hoodies besteld bij shirt discounter, en ik krijg ze altijd precies naar verwachting. Het enige minpunt is dat de verzending wat langer duurt, meestal 4-5 dagen (afhankelijk van wanneer je besteld)

model en kwaliteit niet wat ik dacht

Bestelling was niet op tijd omdat de order niet was gezien. Na 1 telefoontje meteen geregeld.en opgestuurd en de volgende dag in huis.

Goede bedrukking voor goede prijs

Mijn ervaring bij shirt-discounter is goed. Ik vind dat ze goede materialen en bedrukking leveren voor goede prijzen. Ik heb een redelijk groot geleurd logo laten printen op hoodies (kinder en volwassenen) en vesten. Blijft goed in de was, laat niet los. Gewassen op 40 graden. De kleur van printen was bij mijn 2e bestelling wel iets anders dan de 1e keer. Let op bij de dames, hoodies vallen veel ruimer dan de vesten. Vesten zijn echt dames model (getailleerd) en hoodie is unisex (dat staat er ook bij hoor;-)

Goede kwaliteit-prijs

Tevreden over shirts en hoody alleen het logo op de rug zweet wel heel erg. Misschien dat dit beter wordt na de eerste wasbeurt. Dat is nog even afwachten

Ik vind het supertof

Heb een goede ervaring , heb al 3 stuks gekocht . Zeer tevreden , snelle levering , goede kwaliteit en plezant om het zelf te creëren

Voor herhaling vatbaar

Gebruiksvriendelijk website, veel keus. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Super kwaliteit!

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden ! Trui netjes bezorgd en super mooi bedrukt met mijn eigen ontwerp! Zeker voor herhaling vatbaar

Als ik 1 tip mag geven is de bereikbaarheid. Ik denk dat dit bedrijf hierin nog wel mag groeien ten opzichte van andere bedrijven. Het mail contact en de telefonische bereikbaarheid is slecht, vandaar net geen 5 sterren beoordeling. Het bedrijf is oplossingsgericht mocht er iets fout zijn, en belangrijk daar zijn geen extra kosten voor berekend. al met al prima bedrijf om nog eens bij de bestellen.

Mooi gedaan

Op andere sites te horen gekregen dat mijn foto niet voldeed. Op deze site geen probleem en de trui zag er prima uit!

Mooi shirt!

Snel binnen, goeie kwaliteit

Ik heb iemand heel blij gemaakt!

Snelle levering, helemaal top!

Binnen een week had ik de shirts met de juiste opdruk in huis. Helemaal top!

Levering

Wij hadden gekozen voor ophalen. In de mail word gesproken over dat de bestelling verzonden word/is. Hierdoor is het niet duidelijk wanneer het klaar ligt om op te halen. Jammer dat 1 van de (dames) polo 's heel klein valt. Misschien een tip dit te vermelden. Nu past de polo helaas niet en zal niet gebruikt kunnen worden. Zonde

Snelle levering met een hele goede afdruk.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de afdruk zoals ik die aangeleverd had. Ik had alleen verwacht dat de open witte structuren eruit gehaald zouden worden, maar deze zijn wit afgedrukt. Verder een mooie afdruk. M.vr.gr. Maria

Super gemakkelijk! Erg leuk resultaat!

Super goede kwaliteit

Super kwaliteit, mooie kleur, ben er je wel erg blij mee

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden snel geleverd. En werd goed op de hoogte gehouden waar mijn bestelling bleef

Zeer makkelijk gemaakt en snel bezorgd.

De site geeft duidelijk aan welke stappen je moet doorlopen. Er is genoeg keuze uit verschillende kleding stukken en ook uit kleuren die gekozen kunnen worden. De geleverde t shirt en hoodie zijn helemaal naar wens. Prettige stof en mijn gekozen opdruk is precies hoe ik het ontworpen heb. Mocht ik weer bedrukte kleding nodig hebben, zal ik deze zeker bij shirt-discounter bestellen.

Super service

De trui was erg snel binnen. Het is een goede kwaliteit en ook de tekst is van goede kwaliteit. Na een aantal keren wassen is het nog even netjes.

Ik liet een tshirt maken en het is exact hoe ik het wou! Topservice!

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.