Correct

Onlangs een bedrukte pet en basic hoodie bestelt. Met de hoodie ging iets mis, dat werd keurig verholpen. De kwaliteit is echt prima, zeker voor de prijs. De maattabel werkt goed. De pet is ook goed, goede pasvorm ook. Ik bestel er zeker weer en kan ze ook echt van harte aanbevelen!

Zit lekker mooi product

Mooie kwaliteit, snelle en goede service

Zie boven

Mooie product en snel geleverd.

Mijn ervaring is goed met shirt discounter. Voor mij was het een proef om eens uit te proberen iets te laten drukken op een shirt. Ivm kleding werk. Mooie polo, zit goed. Print ziet er ook goed uit en duidelijk. Ik laat zeker meer drukken hier, onder andere jassen truien enz.. Indien mogelijk. En anders in overleg. Nogmaals hartelijk dank. Christiaan hagenaars.

Goed en verzorgd

Mijn T-shirts zien er goed verzorgd uit. Mochten deze mij goed bevallen bestel ik er zeker meer en gaan we ook truien en zo bestellen

Zeer goede kwaliteit

De kwaliteit is zeer goed en de levertijd is precies zoals gezegd op de site ik geef de website 5 sterren omdat het goede kwaliteit en levertijd is.

Snelle levering en prima kwaliteit

Super gedrukt goede kwaliteit

Super gedrukt op de T-shirt goede kwaliteit alleen valt de dames T-shirt wel wat aan de kleine kant had al een maat groter besteld dit was wat minder

Verrassend en uniek

Aangezien er extra drukte was heeft Hidde ervoor gezorgd dat ik optijd de bedrukte trui in huis heb gekregen om de jarige te verrassen met een unieke trui. Waar vind je deze service nog om naar de klant te luisteren en aktie te ondernemen. Pluim voor Hidde en het beleid van het bedrijf. De trui is van goede kwaliteit en de bedrukking perfect zoals het was bedoeld.

Snel en goede service

Zelfs bij twijfel wordt contact gelegd en kan je als klant kiezen wat je wilt. Resultaat is goed.

Goed ,snel en hartstikke netjes!

Ik heb een shirt besteld voor mijn neefje die super goed zijn best doet met hardlopen. Ik had een mannen maat xxl besteld en deze valt prima. Dikke pluim voor jullie die hem gemaakt hebben.

Helemaal top!

Snelle levering en de producten (twee truien en een shirt) waren precies zoals gewest! Zeker een aanrader. Ook zeker een goede prijs-kwaliteit verhouding

Fijne kwaliteit, goede print

Shirtje besteld voor de eerste verjaardag van mijn dochter. Kwaliteit van de stof is boven verwachting.

Goede kwaliteit hoodie en druk en snelle levering

Gevraagde hoodie bleek niet leverbaar, maar meteen alternatief aangeboden. Levering was toch volgens plan en op tijd. Goed meedenkwerk.

Opdruk ziet er goed uit, shirt was wel veel groter (Vooral in de lengte) dan verwacht.

Dank voor de mooie opdruk en snelle levering. Maat inschatten met de tabel op de site was wel erg lastig waardoor het bestelde shirt een stuk groter uitviel dan verwacht.

Uitstekend. Super snelle levering

Het T-Shirt was echt super mooi uitgekomen. Ben echt tevreden

Redelijk naar wens!

Het zelf ontwerpen is duidelijk!

Too bedrijf

Hoodie precies zo gemaakt zoals ik het in gedachten had. Goeie kwaliteit . Superblij mee.

Super Blij!

Snelle service! Top en zeer klantgericht

Prima levering, prima product!

Binnen een paar dagen bezorgd en de kwaliteit van het product is gewoon goed (zachte stof, mooi bedrukt, juiste maat).

Ik heb mijn bestellig op dinderdag gedaan. En het zal niet binnen komen optijd. Had hier een mail over geschreven dat ik het jammer vondt. Wat ik zo gewelldig vondt is dat ze snel mijn email hebben opgepakt. Ik werd gelijk gebeld en is mijn bestelling gelijk behandeld ze gaven nog aan door pasen zal het meschien ps dinsdag komen. Maar o wat ben ik tevreden jullie zijn toppers. Zal vaker bestellen ik heb net mijn pakketje ontvangen. Gewelldig ben super blij en het zit echt goed. Dankjullie wel voor de snelle service

Geweldig resultaat!!!!

Snelle levering en je krijgt wat je besteld.

Mooie kwaliteit polo en de bedrukking was perfect!

Ik heb voor mijn vader (die een eigen bedrijf begonnen is) als verrassing 2 polo's laten bedrukken met de logo van zijn bedrijf. De polo's zijn van goeie kwaliteit en ook het logo was er perfect op bedrukt. Complimenten! Hij was er superblij mee.

De service is zeer goed!

Je wordt zeer goed verder geholpen! De medewerker die mijn bestelling heeft opgenomen heeft hard zijn best gedaan om het zo goed mogelijk te laten drukken en dit zonder foutjes. Ze proberen de wens van de klant goed te vervullen! Tot slot: ze reageren heel snel op de klant. Kortom: Goede en snelle service! Echt een aanrader.

Uitstekende service

Super !!!! Had na mijn bestelling nog iets willen toevoegen en werd dadelijk geholpen ,heel goede en snelle klantenservice !!! mvg Richie

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.