Netjes goede kwaliteit, maar ook goede print.

Pakket kwam met de post en track An tracé. Bestellen ging eenvoudig. En kwaliteit is boven verwachting.

Top kwaliteit, de hoodie is lekker warm

Super goede service! Artikelen zijn ook top, vooral voor die prijs. Denk niet dat er in Nederland een betere bedrukker is. Bestel hier vaak voor verjaardagen, leuke cadeautjes!

Een makkelijke en snelle manier om voordelig een leuk shirt te bedrukken!

Om een leuk verjaardagskadootje voor mijn 9-jarige dochter te vinden, bij Shirt-Discounter beland. Na wat proberen helemaal enthousiast geworden over de makkelijke manier om zelf iets leuks te maken! Ook mooi op tijd gekregen via een brievenbuspakketje. Ik ga deze site zeker nogmaals gebruiken. Hij staat opgeslagen bij mijn favorieten!

Erg blij met zowel de kleur- als stofkwaliteit!

Snelle service, goede kwaliteit en ideaal voor een persoonlijk cadeau.

Prachtige trui

Mooie trui die precies is zoals ik had gemaakt. Super mooi!

Snel en mooie druk

Vind alleen dat de vrouwen maat wat klein uitvalt!

Heeeeeeeel snel, en goed!

Zoals vertrouwd goed, en heelveel snel geleverd.

VEEL beter dan verwacht

Ik verwachte dat het goed ging zijn, maar product is veel beter dan goed. Bedankt shirt discounter :)

zit fijn

Absolute top!

Shirt dat ik besteld had voor mijn man met design is EXACT zoals ik bedacht had en van super mooie kwaliteit - heel erg bedankt voor de super en ook zeer snelle service!

Top geregeld

Eerste ervaring was zeer positief. Ontwerp heel makkelijk te maken op de site, nette prijzen en snelle levering. Helemaal top en volgende bestelling al geplaatst.

Prima snelle levering. Mooie kwaliteit

Top kwaliteit

Alles snel geregeld Snelle reactie Snel gemaakt Snel geleverd En mooie kwaliteit Volgende ronde weet ik waar ik moet zijn

Ziet er goed uit

Ik heb het nog niet gedragen maar het ziet er goed uit.

Service top maar...

Service fantastisch, maar de kwaliteit ma het wassen van de print is wat verkreukeld dat is jammer.

+service erg goed +kwaliteit is top +levering snel

Slecht kwaliteit

30€ was het absoluut niet waard

super!

super verlopen

Snelle service Prijs- kwaliteit super

Perfect geholpen

Perfect geholpen! Ik was er een beetje huiverig over gezien er toch een aantal slechtere reviews tussen staan over bestellingen die niet geleverd worden en dat ze niet te bereiken zouden zijn, maar dit bleek bij mij geheel niet het geval te zijn. Ik was aan de late kant met het plaatsen van mijn bestelling, dus ik had er een opmerking bij geplaatst met de vraag of er wellicht wat meer spoed achter kon zitten. Ik werd al snel gebeld met de mededeling dat dit waarschijnlijk niet zou lukken en of de bestelling geannuleerd moest worden. Super vriendelijk geholpen en had er alle begrip voor, ik was immers zelf te laat. De bestelling hoefde niet geannuleerd te worden en tot mijn verbazing was die er toch nog op tijd! Binnen 48 uur gedrukt en op de post gedaan. woensdagavond de bestelling geplaatst en zaterdagmiddag een leuke tas in huis. Goed product, goede service en al met al een goede ervaring!

Snel en goed

De levering was zeer snel, en de alles ziet er netjes uit en zit er goed op.

Makkelijk bestellen, goed artikel, snelle levering

NIKS ONTVANGEN!!

Niks ONTVANGEN!!

Zeer mooie sweater met mijn eigen print en ook nog snel in huis.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.