Prima kwaliteit

Maten vallen wel wat groot uit

Mooier dan verwacht

Wij hebben jassen en mondkapjes bij shirt discounter besteld. Het resultaat is mooier dan verwacht. We zullen hier in de toekomst zeker meer gaan bestellen.

Goed, goede bestelling

Ik had echter gezegd dat ik het op de voorkant een logo wou en toen kreeg ik het wat groter, maar misschien was dag mijn eigen schuld maar ik dacht dat jullie achteraf nog zouden kijken naaf de afmetingen, toen ik het ontwierp kon ik het namelijk niet zo goed zien. Voorderest heel goede service.

Betere kwaliteit dan vele merkkleding

Kwaliteit en prijs voor zelfs maar een basic T-shirt betaal je veel minder dan een merk T-shirt en toch behoud het beter (je weliswaar zelf gemaakte) print & kleur.

Het embleem staat niet op de rug.

Wat nu? Heb het wel juist doorgestuurd. Deze wil ik niet.

Top erg tevreden!

Als prettig! Het eindproduct ziet er goed uit!! De bedrukking erg netjes! Hoe het uit de was gaat komen weet ik nog niet.

Mooie poloshirts, goede kwaliteit

Print geeft perfect resultaat, ik ben blij met de shirts, levering was 2 dagen vertraagd maar nèt op tijd.

Snel binnen goeie kwaliteit

Mijn aangeleverde printjes zijn uitstekend afgedrukt en het shirt ziet er goed uit en degelijke kwaliteit!

Prima! Snel en mooi!

Goede service!

Super service!

Erg zorgvuldig. Mijn bestanden waren niet ok. Shirt-discounter wilde een goede kwaliteit van bestanden hebben,

Prachtig ontwerp en perfecte kwaliteit!

Goede ervaringen met Shirt discounter! Bestelling komen goed optijd. Genoeg informatie

Goede service, aan te raden!

Ben hartstikke tevreden, ik wilde weer wat speciaals en dat was na goed en fijn overleg geen probleem. Verder zijn de duurdere vesten een aanrader, goede kwaliteit en pasvorm, wij zijn er heel blij mee...

De service en de kwaliteit waren fantastisch!

In de ochtend een mail gestuurd voor een grote bestelling van 50 hoodies. Diezelfde middag werd ik opgebeld door een enthousiaste medewerker en alles was geregeld binnen een uur. De levering is super snel verlopen en de kwaliteit van de hoodies was super goed. Onwijs aangenaam verrast! Aanrader!

Goed en snelle levering

Mooie shirts, snelle levering en goed klantencontact

Onlangs mooie shirts besteld, er werd goed naar de kwaliteit van het bestand gekeken en de shirts werden snel geleverd. Wat ik heel fijn vond is de goede communicatie vooraf.

Boven verwachting

Het bestelde t-shirt is mooi van kleur en kwaliteit. Het drukwerk is top! Duidelijk instructievideo m.b.t. Ontwerpen Snelle levering Shirt-discounter staat inmiddels op mijn lijstje ‘originele kadootjes’

Vaker besteld. Top kwaliteit

Zoals altijd zeer snel geleverd en top kwaliteit. Zeer tevreden met de services.

in één woord: Top.

Ik was niet helemaal zeker of de afbeelding die ik gekozen had goed op het shirt zou komen maar het is erg mooi geworden. Het shirt is van een zachte kwaliteit en draagt fijn.

Snel en makkelijk

Snel, goed verzorgd, en vlot bezorgd

zondag besteld, dinsdag middag in de bus, prima en netjes verzorgd de sticker op de kleding.

Snelle levering en topkwaliteit shirt!

Kwalitatief in orde allemaal.

Super snelle en uitstekende kwaliteit

Allereerst is de levering super snel als er een kleur niet is krijg je vrijwel direct een telefoontje over een ander shirt of kleur en de kwaliteit is echt mega top blijft na het wassen op voorschrift echt mega mooi blij met deze aankoop kan het zeker iedereen aanraden

Goede opdruk, snelle levering, maat trui anders dan verwacht

Over het algemeen tevreden over de service. Echter valt de trui veel breder en korter uit dan verwacht. Ik de toekomst zou ik niet meer voor de budget variant trui gaan...

Goedemorgen service

Snelle levering en een mooie kwaliteit. Op vragen krijg je snel een reactie. Een punt van aandacht is dat er vlekken op het shirt zaten.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.