Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn zoon is blij met het shirt dat wij ontworpen hebben van zijn eigen logo en gebruikersnaam van zijn favoriete spel. Het ontwerpen was gemakkelijk en snel geleverd.

Mooie kwaliteit

Snelle levering Mooie kwaliteit Goede pasvorm

Super mooi gedaan!

Zijn leuke prijsjes voor grappige kadootjes

Uitstekende maat-voering.

Heldere en eenvoudige webshop. Bestelling binnen paar dagen thuis bezorgd. Kleding, maar vooral de bedrukking, van goede kwaliteit. Wat wij erg prettig vonden, is dat de bestelde maat overeenkwam met de werkelijkheid. In het verleden wel anders meegemaakt, bij andere leveranciers. We hebben nu enkele kledingstukken met logo besteld om het resultaat te bekijken, maar gaan hier zeker meer bestellen.

makkelijk en snel

Ik kon makkelijk via de site een ontwerp maken. De levering was snel en de kosten concurerend. Let wel op dat het gemaakt desgin gedrukt wordt op een petje en niet genaaid.

De service springt er echt bovenuit

Er waren wat problemen met mijn order, hierdoor liep die vertraging op. Was ik niet heel blij mee, want had er best wel haast bij. Heb wel een kwartier met een jongenman staan praten hoe we dit konden oplossen met een alternatief. Ze gaan hier echt tot het uiterste voor de klant. Heel erg bedankt, dit weekend was toch geslaagd! Dikke 10

Matige bedrukking wel goede service.

De bedrukking was niet helemaal goed gegaan! Maar door even te bellen en te mailen was het geen probleem voor hun om nieuwe producten op te sturen.

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Shirt uitkiezen, plaatje invoegen, betalen en klaar!

Geleverd naar mijn wens

Het is even uitzoeken hoe je een eigen tekst kunt plaatsen. Maar als je dat eenmaal door hebt, werkt het prima. Levering had iets vertraging (1 dag later dan aangegeven op de website). Shirt ziet er mooi uit. Handig is het bijgeleverde wasvoorschrift.

Heel er tof!

Ik heb het gekocht voor mijn vaders verjaardag hij is nog niet jarig geweest dus weet ik zijn reactie helaas niet maar ik vind hem super leuk!

Super goed!

Ruime keuze uit veel verschillende modellen,kleuren en prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. De foto die ik had gekozen kwam er super mooi op. Heel duidelijk en scherp precies zoals ik had gehoopt. Ook de kwaliteit van het shirt is goed. Super makkelijk en snelle levering!

Leuk om zelf te ontwerpen en het resultaat is ook leuk geworden

Shirt van goede kwaliteit mooi bedrukt.

Op de site een shirt uitgezocht, Daarna op een eenvoudige wijze tekst op voor en achterzijde aangebracht Het geheel zo besteld, en volgens afspraak snel geleverd gekregen. Kortom, een prima product voor een nette prijs.

Probleem netjes opgelost

Shirt viel iets kleiner dan er op de website stond beschreven. Na dit gemeld te hebben werd dit bedrag teruggestort en kon ik een nieuw shirt bestellen. Deze was netjes op tijd binnen en paste perfect.

Geweeeldig! De bedrukte shirts zijn echt gruwelijk gaaf, superkwaliteit

De bestelling kwam na een paar dagen al aan en zat goed verpakt, de shirt zijn echt megaaagaaf en echt van super kwaliteit. Echt een aanrader voor een spotprijsje!

Het is precies geworden wat ik er van verwachte. Alleen de trui zelf was niet helemaal wat ik zocht maar dat is verder geen probleem. Ik zal hier zeker vaker prototypes laten drukken.

Snelle levering, goede kwaliteit, goede communicatie.

Ik heb reeds 3x besteld bij Shirt discounter. Ik ben telkens tevreden over de goede service, goede kwaliteit en snelle levering. Bij mijn laatste bestelling werd een verkeerde maat geleverd. Shirt discounter nam onmiddellijk initiatief en bezorgt mij nog de correcte maat.

product zeer tevreden.

levering traag

Super goed

Nette mooie jas met mooie opdruk snelle levering

Hele goede service

Hele duidelijke uitleg hoe ik mijn ontwerp moest aanleveren en resultaat is top!

Gewoon TOP

Had ook wat mindere beoordelingen gezien. Ja maar welk bedrijf heeft die niet? Ze hebben mij keurig gebeld mbt de keuze van bedrukking en of ze een alternatief mochten leveren voor iets wat niet op voorraad was. Alles snel ontvangen en we zijn super tevreden. Bedankt!!!

Mooi shirt

Ik heb voor het eerst bestelt en ik vind het echt een super bestelling en zal vaker bestellen !

Leuk cadeau-idee

Makkelijke ontwerp-tool en redelijk snel geleverd.

Top service en kwaliteit!!!

Snelle levering en kwaliteit. Chatte met een jonge man omdat ik nog een vraag had en die reageerde meteen met een goeie oplossing. Trui met een foto en korte tekst besteld en helemaal blij mee.

Keurig

Ik ben keurig geholpen bij dit bedrijf, had een shirtje nodig voor mij neefje die dit weekend jarig is. Gisteren dus voor half 2 besteld! Kon hem vandaag al afhalen! Mijn neefje is er hartstikke blij mee! Dank!

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.