ZeerTevreden!

Zeker een aanrader!

het is uitstekend topkwaliteit goede service

in een woord top past goed goede service snel en zit lekker ga hier zeker nog meer bestelen en raad jullie zeker aan

Dikke 10

Alles was perfect dus een welverdiende 10!!

Geweldig!

Goede kwaliteit en snelle levering. Top!

Helemaat top!

Een paar werkshirtjes besteld Ze ware snel binnen en zeer goed bedrukt Bedankt!!

Voor de prijs heb je een leuk shirt! En ook zeer vriendelijk, de beste man hielp ons ook bij de namen Wel een dingetje, knippen en plakken kan op je mobiel, maar helaas werkt dat niet zo in de praktijk Het zou fijn zijn als je niet kan knippen/plakken op de mobiel om misverstanden te voorkomen

Goed team

Goede ervaringen met Shirt-Discounter, communicatie is top en mooie artikelen!

Mooi shirt, goede kwaliteit, snelle levering

Prima shirt en mooie bedrukking.

Top bedrijf!!!!

Super snelle levering en alles duidelijk!! Raad iedereen aan!!!

Boven verwachting

Prachtig resultaat, had kwalitatief goede hoody gekozen, is in werkelijkheid ook erg mooi. Opdruk prachtig. Erg tevreden.

Geweldige ervaring met een mooi eindproduct

Heb vorige week een T-shirt besteld als cadeautje voor mijn zoon, hij is er zeer blij mij. In de toekomst zal ik vast vaker weer wat kopen voor hem

Hele goede bedrijf in kleren bedrukken!!!

Ik heb besteld in deze bedrijf omdat ik tegenkwam op facebook Hele goede mooie actie met text bedrukken ik heb 5 truien met muts besteld hele lekkere stof Bedrukking erg goed mijn vrouw gewassen en nog steeds als nieuwe produkt. Ik vind service ook super goed!!!! Deze mensen mij gebeld voor vragen ik antwoord geven en top service!!! Ik vaker hier bestellen!! Niet andere bedrijf!!!

Echt super

Alles was gewoon top

Slecht

T-shirt was t groot

Zeer prettige ervaring. Snel geleverd en kwaliteit zoals verwacht

goed t-shirt , mooie bedrukking en snelle levering

Wel wat duur als je maar 1 shirt koopt.

Echt balen

Ik heb een mail gestuurd

Bedrukking en snelheid service zijn top

Binnen enkele dagen is mijn bedrukte product geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail en de bedrukking is mooi. Je hebt ook nog eens ruime keuze in kleuren, teksten, lettertypes en afbeeldingen. Ik zou zeker vaker bestellingen plaatsen!

Mooi shirt en snelle levering

Prima trui/ goeie bedrukking

Prima trui/ goeie bedrukking

Snel

Levering was heel snel, artikel mooi bedrukt en goede kwaliteit

Ik ben blij met de goedkope tarieven en snelle afhandeling van de hoodie die ook nog eens naar wens is bedrukt

Uitmuntend kan niet beter goede kwaliteit en een mooi resultaat

Snel goed mooi en ben er tevreden mee

Foutje met 1 shirt in de eerste bestelling, maar uiteindelijk wel goedgekomen, mocht de tshirts waar de tekst miste wel houden. Verder open communicatie. Fijne t-shirts, ook na paar keer wassen bleef de print goed.

Meerdere bestellingen gingen fout

Eerste bestelling binnen gekregen met scheve en kleine opdruk. Na telefonisch kontakt werd een nieuwe grotere opdruk gemaakt die mij extra geld kostte, eenmaal binnen....wederom scheef. €60 verder en nog steeds scheef gedrukte goederen. 2e bestelling....8 mutsen besteld...eenmaal binnen....opdrukken scheef en bij geen enkele muts zat de opdruk hetzelfde. Na wederom kontakt te hebben gehad kreeg ik te horen dat het maar millimeter werk was wat scheef was. Nu moest ik alles maar terugsturen en zou ik mijn geld terug krijgen. Alles bij elkaar bijna €150 kwijt en scheef gedrukte rotzooi gekregen. Helemaal klaar met deze prutsers!!!!

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.