Goede communicatie en denken mee

Voor de bedrukking van mondkapjes en truien heb ik contact opgenomen met shirt-discounter. Na eerst contact via de mail was ik vooral tevreden met het contact dat ik over de telefoon had om mijn complexere bestelling door te nemen. Duidelijke en open communicatie en goede kwaliteit print.

Een aanrader!

Eenvoudig te ontwerpen, goede kwaliteit, snelle levering.

Snelle en goeie levering.

Het verbaasde mij hoe snel shirt discounter kon leveren. Ik heb ondertussen al een nieuwe order geplaatst.

Nu 7 dagen geleden. Zou dinsdag binnenkomen

Je raadt het al. Niets binnen. “Vast door de corona” Verjaardag voor deze meneer nu voorbij.

Heeel slecht bedrukt

Allemaal bobbels in de foto die ik achter op de rug van de hoodie wilde, daarnaast duurde levering lang

Snelle levering en goed product

Goedkoop en snel

Blij mee voordelig werkkleding te hebben

Mooie kwaliteit! Service

Voor de verjaardag van mijn zoon een hoodie besteld. Mooie kleur, goede kwaliteit en snelle levering! Well done!

Super goed, goede service

Goede kwaliteit kleding en bedrukking De service is goed omdat als je ze mailtje stuurt dat ze ook terug reageren en een oplossing voor je zoeken

Puik werk

Zeer goed materiaal , snelle levering , een echte aanrader . Kom zeker nog terug

Professionele begeleiding

Professionele begeleiding en kwalitatieve polo’s

Geweldige klantenservice

Na een paar recensies gezien te hebben dat er niks werd geleverd kreeg ik toch mijn twijfels. Ik heb even gebeld en kreeg een hele vriendelijke man aan de telefoon. Hij beantwoorde al mijn vragen en heeft me uiteindelijk toch doen bestellen. Nou geen woord was gelogen, ik heb prachtige t-shirts mogen ontvangen binnen de levertijd die vermeld staat. Mijn dochters zijn hartstikke blij! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen! Top service!

Goede contacten

Goede service, vriendelijk in contact.

je krijgt precies wat je besteld hebt

Goed werkbare website, resultaat direct zichtbaar. Het shirt was precies zoals ik het had aangemaakt. Ik had een schrijffout gemaakt en daarover gemaild. Kreeg snel een berichtje terug dat het aangepast zou worden. Dat is helaas niet gelukt. Maar het resultaat is écht goed voor een leuke prijs.

Goede kwaliteit. Snelle levering

Goede kwaliteit. Snelle levering

Nog niet ontvangen!

We krijgen een melding dat deze bezorgd is, maar nog steeds niets ontvangen...

Mooi resultaat, supersnelle levering

Fijn

Netjes

Netjes telefonisch te woord gestaan door hidde. Wat vragen over de opdruk, keurig geholpen door martijn (geloof ik)

Top geholpen via de klantenservice, ze nemen hier echt de tijd om je persoonlijk te helpen. Heb een hele grote order geplaatst en heb hierdoor meerdere keren contact gehad en elke keer super vriendelijk.

Enorm snelle levering en shirts zitten lekker

Erg goed geholpen om mijn pakket nog op tijd te ontvangen! Echt toppers

Zeer snelle levering met mooie producten

Een shirt ontwerpen met je mobiele telefoon gaat nog steeds niet zo handig merk ik. Regelmatig moet je opnieuw beginnen. Als je dan eenmaal je bestelling klaar hebt gaat het ook snel. En het resultaat is erg mooi.

Vriendelijke klantservice

De eerste bestelling was misgegaan. Na contact met klantservice snel opgelost en opnieuw gratis verzonden. Op maat gemaakte hoedie staat goed!

Bestelling verkeerd gedrukt en (nog) niet ontvangen

Doordat er een drukfout is gemaakt, is de bestelling vertraagd. Hierover heb ik zelf contact op moeten nemen, anders had ik het niet geweten. Daarna extra vertraagd door drukte bij PostNL. Kortom: ik heb een behoorlijk bedrag betaald, maar nog steeds niets ontvangen.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.