Ik heb een week na plaatsen bestelling deze nog steeds niet ontvangen

Ik heb een week na plaatsen bestelling deze nog steeds niet ontvangen

Nog niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen! En dan adverteren jullie met binnen 2 dagen... zeer slecht

Geweldig Top bedrijf

Top befrijf

Goed netjes

Product ziet er netjes uit geheel aan mijn verwachting Netjes hoor

Goede en snelle service

Goede service. Was met bestellen wat fout gegaan, werd er over gebeld en direct aangepast. Zal zeker vaker bestellen.

Vreemd

Hij is helaas niet bezorgd, terwijl PostNL een ontvangstbevestiging heeft gegeven.

Alleen het ophalen is nog wel een uitdaging. Misschien een kast en bel bij de deur voor afhaal.

Goede service. Goede kwaliteit

Zeer tevreden!

Voldaan aan verwachting!

Heel fijn bedrijf en goede klanten service. Alle kleding die ik tot nu toe heb besteld is van top kwaliteit. ik koop hier liever een trui of t-shirt dan in de winkel. Hele fijne kwaliteit!

super service

ik had wat vragen mbt tot het online programma (hoe ik een gele afbeelding duidelijk op een shirt kon drukken, zonder witte achtergrond zonder dat het geel "vervaagd"). Super goed geholpen ! Mooi eind resultaat.

Goed geholpen

Helaas duurde het heel lang dat ik mijn bestelling had ontvangen, maar dat kwam waarschijnlijk door het extreme weer. Daarnaast was er iets kleins niet bedrukt. Ik had dit laten weten en kreeg heel snel antwoord. We hebben samen een goede oplossing gevonden.

goed voor prijs

snell en goede prijs

Kleur was onjuist, maar goed opgelost.

Trui kwam in een hele andere kleur, na contact op te nemen werd er overlegd en uiteindelijk een trui gestuurd in een goede kleur. Ook zouden de gaan kijken of er een aanpassing gedaan kan worden op de website zodat het niet nog eens gebeurd. Erg fijn!

Prima artikelen

Snelle servicecen artikelen worden precies zoals je zelf samen stelt op de website

Zie boven

Ontvangen kleding was niet wat ik besteld had. Na telefonisch contact en ook via de mail uiteindelijk persoonlijk afgehandeld door Hidde. Al met al duurde het even maar nu is alles oké.

jammer

jammer dat ik bij alles wat ik bestel een review moet schijven erg erg jammer

Snel

Levering was erg snel en blij met de pet

Zeer goed!

Ik had zelf een foutje gemaakt. Even gemaild en eind product gecorrigeerd en naar wens. Top! Heel snel en goede, herbruikbaar brievenbus doos.

Goede service, op tijd geleverd Zal hier zeker vaker bestellen.

Supertevreden !!

Snelle service ! Fantastische kwaliteit ! Zeer betaalbaar !!

Op vrijdags besteld. Op dinsdag verstuurd en door post nl helaas door drukte pas op vrijdagmiddag bezorgd. Super goede kwaliteit helaas een cm schuin gedrukt en een maat te groot besteld. Verder zeer tevreden.

goed en betrouwbaar

eerste bestelling gedaan als proef, hierbij hadden ze een verkeerd vest toegestuurd, maar dit is allemaal netjes opgelost zoals het hoort. zeer tevreden over de ontvangen kwaliteiten van de kleding.

Goede kwaliteit foto

Makkelijk opbouw van de website. Makkelijk ontwerpen van de kleding.

Prima kwaliteit, maar zwarte print is donkergrijs

Zoals titel aangeeft

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.