+snel +goedkoop +mooi

Snelle service goede kwaliteit

Jas en muts van top kwaliteit en erg goed geholpen

Zeer tevreden!

Er waren wat drukfouten gemaakt. Dit heb ik gemeld en uiteindelijk heb ik de artikelen op nieuw ontvangen en helemaal goed bedrukt. Heel blij mee:) Goed contact met het bedrijf!

Met één woord: Top! De klantvriendelijkheid: Top, Levering: Top, Service: Top. Zeker een aanrader!

Ik was opzoek naar een cadeau voor mijn zieke neefje, en kwam voor het personaliseren van een shirt bij Shirt-Discounter.nl terecht. Ik heb daar een mooi ontwerp kunnen maken, wat zeer gebruiksvriendelijk en mooi werkt, heel veel opties en mogelijkheden om iets persoonlijks te ontwerpen! Los van dat, is de kwaliteit van de opdruk evenals het shirt zelf van hoogwaardige kwaliteit, een perfect eindresultaat, een blij neefje en een zeer tevreden klant! En niet te vergeten een zeer vriendelijke en klantgerichte service! Daarom, een aanrader! J. van Leeuwen Oude Wetering

Top.

Kwaliteit en snelheid. Klantvriendelijk en behulpzaam. Aanrader, ook voor wie slechts 1 shirt of trui wil laten bedrukken.

Snelle service, er wordt met je mee gedacht.

De communicatie verliep snel en soepel, in overleg hebben we een keus gemaakt mbt de stof en modellen van de items die ik zou bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en kon super snel mijn bestelling ophalen. Top service!

De truien die ik besteld had waren dik in orde qua kwaliteit...zeer tevreden! Ik had wel een probleem met de maat van de trui die ik had besteld...maar ze hebben mij enorm goed voortgeholpen...meteen reactie gekregen op de mail die ik had verzonden! :) Klantvriendelijk...TOP!

Extreem snel reactie

Al mijn mailtjes waren heel snel beantwoord, na overleg is mij verteld dat ik mijn wensen bij de bestellingsnotitie aan moest geven en alles is door Shirt-Discounter opgepakt

Blij

100 shirts besteld voor "lockdown" actie. Er werd netjes contact opgenomen mbt de druktechnieken (in mijn geval zeefdruk). Kreeg tussentijds een filmpje via de app van het bedrukken, erg leuk. Shirts zijn top en de levertijd meer dan prima

Top kwaliteit en service

Fijn bedrijf

Altijd snel en mooi product

Snelle reactie en goeie samenwerking .

Had in korte tijd een aantal shirt nodig. Er is alles aan gedaan om samen te werken en tot een goeie oplossing te komen . Goed gelukt en super tevreden.

Verbaasd over de kwaliteit

Ik had niet echt hoge verwachtingen aangezien de prijs echt laag was; maar de hoodie is warm en fijn en de opdruk is top

Erg tevreden

Gewoon goed! Snel en secuur

Vreselijke service en bestelling na ruim een maand niet binnen.

Als je nu aan het zoeken bent naar een site om shirts te laten bedrukken. Kijk dan vooral heel snel verder. Nu al ruim een maand verder nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Telefonisch niet te bereiken en sporadisch lege antwoorden via de mail. Pas na 3/4 boze mailtjes een keer iemand aan de lijn. Schijn beloftes.. Slechte, Nee. vreselijke service en ik zou echt wat over de kwaliteit willen zeggen maar dat gaat niet want ik vrees dat mijn bestelling pas binnenkomt rond de volgende kerstperiode. Had gewild dat ik eerst overige recensies met vergelijkbare ervaringen had gelezen.. trap er niet in! Bestel niets van dit bedrijf.

De bedrukkingen en kwaliteit van textiel zijn uitstekend!

Gemakkelijk te ontwerpen via de site en te bestellen.

Op de website kon ik een medewerker spreken en daardoor kon ik mijn order afmaken, levering was ook snel en product erg mooi

Probleem opgelost

Zending naar België kwam niet aan. Er waren enkele mails nodig voor het duidelijk werd dat het probleem bij een afhaalpunt van postnl zat. Jammer van de vertraging, maar Shirt-Discounter heeft er wel voor gezorgd dat het opgelost raakte.

Zeer snel geleverd en verassend goede kwaliteit!

Ik wilde op korte termijn een hoodie laten bedrukken voor een jarige vriend. Shirt-discounter doen wat ze beloven: snel leveren en goede kwaliteit voor een lage prijs. Zeer tevreden dus en kom zeker terug.

Helaas was er een klein foutje gemaakt. Gemaild en meteen werd er onder garantie een nieuwe sweater opgestuurd!! Topbedrijf!

Alweer fouten

3 verkeerde mutsen binnen gekregen 2 van de 3 truien zijn verkeerd gedrukt Bellen ? Neemt niemand op! Kwaliteit van de truien en logo's is opzich goed maar dat ze de logo's en bestelling nakijken geloof ik niet meer

Top service en kwaliteit

Goed geholpen en mooi resultaat

Ik ben heel goed geholpen bij de Shirt-Discounter en ben ook erg tevreden met het bestelde t-shirt! Leuk om op zo'n makkelijke manier een eigen t-shirt te kunnen ontwerpen.

Uitstekende klantenservice

Ik had enkele vragen over de druktechnieken en ben duidelijk geïnformeerd, het artikel is precies zoals gewenst! Hulde aan het team.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.