Snel en mooi

Goeie kwaliteit snelle service

Mooie trui en muts met daarbij mooi print werk.

Werkt oplossingsgericht ;)

Prijs/kwaliteit verhouding

Ik ben voor een artikel uit de basic-line gegaan, deze hoodie voelt warm en stevig aan. De print is ook erg mooi. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

Ik had een grote bestelling geplaatst en het was er gewoon binnen 3 dagen!! Echt zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt:)

Super snel

Ik was skeptisch in deze tijden maar alsnog wat besteld met deadline, maar ging uiteindelijk alsnog razend snel! Toppers

Netjes opgelost

De bestelling(hoodies met bedrijfslogo) thuis gekregen en helaas niet helemaal zoals wij hem ontworpen hadden.Na een belletje werd dit snel opgepakt en is er een nieuwe bestelling geplaatst.Deze vorige week binnengekregen en precies hoe dat we het voor ogen hadden. Bedrukking netjes net zoals de kwaliteit van de hoodies/sweaters.

Goede kwaliteit maar niet zo reliable als verwacht

Allereerst wil ik zeggen dat ik de kwaliteit van de 'duurdere' sweaters ontzettend goed vind en de prints blijven heel mooi. Alleen ik had een kleur besteld, die wel op de site stond, maar blijkbaar niet meer op voorraad was. Jammer, maar kan gebeuren. Alsnog besloten dit bedrijf te gebruiken voor mijn kledinglijn, dus samples ontvangen blij mee en vervolgens gaan kleuren zo maar uit de lijn weg, wat ik erg jammer vind, aangezien ik een aantal verkocht al had. Dus ik zou graag hebben dat we of mailtjes daarover konden ontvangen als dat het plan is of iets dergelijks of dat ik beter ingelicht was hierover dat de kleuren zomaar uit de collectie kunnen gaan. Ik zou het aanbevelen voor persoonlijk gebruik en als je grote orders doet, maar niet als je met een pre-order principe werkt.

Kleur op de site lichter waardoor logo niet zichtbaar

Helaas was de kleur grijs van de jas lichter in de editor dan in het echt. Hierdoor valt mijn logo in de achtergrond weg.

Bestelling gedaan en niet met de makkelijkste lay-out en kleurencombinatie. In deze gekke tijd netjes bezorgd, ietsjes later, maar te begrijpen.! Helaas zat er een klein afwerkfoutje in. Maar na een berichtje direct antwoord dat er een nieuw exemplaar wordt nagestuurd. Klasse service!!

Geweldig!!!!

Zo geweldig gedaan ,snelle levering en de hoodie is zo netjes en mooi bedrukt, Zo ontzettend blij mee ZEKER EEN AANRADER!!!!!!!!!!!

prettig

Bestelling verliep niet volgens beloofde route. Er werd meegedacht hoe dit opgelost kon worden-->klantgericht. Top.

Jong en leuk team

Maandagochtend een trui besteld, dinsdag afgehaald. Trui is top, team was vriendelijk! Echt een aanrader.

Slechte zaak slechte service slecht contact

Na al 1 bestelling die te lang duurde toch nog de voordeel van de twijfel genomen en ja hoor weer dat het zo lang duurt wel adverteren met de snelste voor 13:30 besteld volgende dag in huis nou denk het niet he gewoon lekker ergens anders bestellen contact is ook slecht

Goede service en een kwalitatief hoogwaardige sweater

Mooie opdruk op een prachtige sweater, zeker voor herhaling vatbaar.

Tevreden

Duurde langer dan verwacht. Maar wel netjes overleg mbt de vertraging (druk online, tjaa). Uiteindelijk zeer tevreden met wat ik voor ogen had.

geweldige service!!!! 10/10 opnieuw iets bestellen

ik bestelde iets en het kwam op de goede lever tijd gelijk in je brievenbus! goede klanten service en over het algemeen gewoon top!! ga binnen kort weer iets bestellen.

Snelste levering!

Terug in februari heb ik een bestelling en dezelfde week ontvangen, kwaliteit van de trui was geweldig. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je op een budget zit.

Keurig bedrukt

Viel mij op dat de kwalilteit Van de bedrukking erg netjes zijn! Mvg joost

Goede prijs-kwaliteitverhouding en mooi gedrukt

Erg blij

Zoontje erg blij met trui

Redelijk

De klantenservice heeft contact met mij opgenomen betreft het niet op voorraad hebben van een product dat is erg prettig dat de klant geïnformeerd wordt. Wat iets minder is is dat een product op de achterzijde niet helemaal netjes is afgewerkt. Je ziet duidelijk dat de bedrukking (plakfolie) verkeerd is geplaatst en er is geprobeerd dit weer recht te zetten maar dat dit echt is mislukt. (Amateuristisch) Daarnaast is de bedrukking van het mondkapje aanzienlijk kleiner dan opgegeven. Graag zou ik als kant een betere versie zoals bedoeld aangeleverd willen krijgen .

Scheef gedrukte mutsen

2 van de 5 mutsen staat het logo een gedeelte schuin gedrukr/geprint dat vind ik jammer !

Matige communicatie naar de klant

Teleurgesteld. Op woensdag vóór 13.30 uur besteld, ik had gehoopt dat de bestelling donderdag (uiterlijk vrijdag vanwege de corona situatie) verstuurd zou worden. Uiteindelijk is de bestelling op de eerstvolgende maandag op de post gezet. Ik wilde de status van de bestelling weten ik heb dan ook gebeld en gechat via de chatfunctie van de website; op beide werd er niet gereageerd. Ik begrijp dat er vertragingen kunnen ontstaan, maar het is alleen maar netjes als dit ook naar de klant wordt gecommuniceerd. Zo weet de klant waar hij/zij aan toe is. Met name als de klant de bestelling nodig heeft voor een speciaal gelegenheid (zoals bij mij het geval is). Shirt Discounter is een fijn bedrijf, maar de communicatie naar de klant toe mag wat mij betreft beter.

Slechte levertijd

Ik had woensdag een shirt besteld dus zou hed donderdag of uiterlijk vrijdag verstuurd worden.maar hellas krij op maandag pas bericht dat het verstuurd is beetje jammer als je het voor het weekend verwacht

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.