Top bedrijf, makkelijke website en snelle service!

Flexibel

Had een bestelling gedaan maar had me verkeken op de levertijd, vervolgends naar het vakantie adress gestuurd. Keurig netjes binnen gekregen!

Mooie opdruk

T shirt zelf is prima, kwaliteit van de opdruk vind ik echt mooi

Mooi shirts en vriendelijk geholpen.

Prima, klantgericht en flexibel

Ondanks de drukte bij hen toch persoonlijk contact en uitdagende deadline behaald

binnen 3 dagen mijn shirtjes in huis!

Erg goed geholpen! Shirts snel af kunnen halen. Top!

Goede naservice na foute levering

Ik had 2 shirts besteld maar heb 2 verschillende modellen ontvangen. Marcel heeft me supergoed voortgeholpen en kosteloos het juiste model achterna gestuurd. Goede kwaliteit tshirts en een aangename service!

Top kwaliteit

Bedrukte petten met eigen logo zijn echt top!!

Wat een service!!

10 bedrukte hoodies besteld, zeer snelle levering ondanks misverstand pasmodellen qua kleur. Misverstand kwam overigens volledig door mijzelf. Snelle terugbetaling reeds bestelde pasmodellen. De hoodies zijn erg mooi geworden. Marcel bedankt voor de service!!!

Goede persoonlijke service

Een eerder besteld artikel wilden we opnieuw bestellen en dit kan door hun prima bestel applicatie heel eenvoudig. Ook mijn speciale leveringsverzoeken werden prima opgevolgd.

Fantastische service

Ik ben enorm goed geholpen! En super mooi model jasje en super goede opdruk! En zeker niet duur! En goede kwaliteit! Bedankt! Super blij mee!

Goede service, ondanks het tegenzitten kwa leveringsproblemen werd er goed meegedacht door de werknemeners!!

Ik vond het erg vervelend dat mijn pakketje niet optijd binnen was, maar dat kan ook aan PostNL liggen en niet persé aan jullie. Ik heb toen jullie winkel gebeld en met Marcel gepraat nou wat een top gozer die moet vaker achter de telefoon zitten! Daardoor kan ik niet negatief zijn omdat hij mij goed geholpen heeft

Perfecte service en goede kwaliteit!

De service was perfect. Voor de vriendengroep wouden we petjes bedrukt hebben voor hét vriendenweekend. Dit idee kwam natuurlijk op het laatste moment, een paar dagen van te voren. Door drukte bij PostNL was het lastig de verzendtijd te garanderen. Shirt-Discounter belde telefonisch op voor de mogelijk heden en dacht hier goed over mee, zo waren de petjes toch nog op tijd! Ook de kwaliteit, de opdruk en de prijs waren goed! Dus al, met al; dik tevreden over alle aspecten.

Ik had 4 hoodies besteld en ze waren de volgende dag al verzonden!!! Uitstekende kwaliteit, ik ga zeker nog een keer bestellen

Goed bereikbaar en snelle levering

Vriendelijke klantenservice en hele snelle levering

Goede bereikbaarheid en service

Bij het informeren naar levertijden werd goed met mij meegedacht. Toen shirts bij hen niet tijdig geleverd werden door de post, werd ik zelf gebeld en de volgende ochtend was mijn bestelling alsnog klaar. Ook toen weer door hen gebeld om aan te geven dat het opgehaald kon worden. Kortom goede ervaring. Zeker een aanrader!

Geweldig snelle levering

Ik had mijn gepersonaliseerde textiel na 2 dagen al thuis!

Erg mooi shirt

Shirt is erg mooi geworden en levering was snel

Snel, vriendelijk, telefoon en mail goed bereikbaar, top

t-shirt voor vriendin die strand6daagse loopt. moest binnen dag klaar zijn, en dat is ook gelukt. super!

Goed kwaliteit kleding en service.

De kleding ziet er netjes uit zoals ontworpen. En goede cominicatie met het bedrijf!

Goede en Persoonlijke Service

De shirts die ik had besteld konden helaas niet geleverd worden vóór de zaterdag dat ik ze nodig had. ( Wij hadden zelf te laat besteld ). Shirt-Discounter belde op de zaterdag (wanneer ze eigenlijk dicht zijn) om alsnog de shirts te bedrukken en er zo voor te zorgen dat we het cadeau alsnog op tijd hadden. Persoonlijke service at it's finest.

Alles was perfect

Ik had op een woensdag voor half 2 besteld en ik kreeg diezelfde dag nog een mailtje dat hij was afgerond!! Echt super snel:))

Geweldig geholpen via livechat

Ik kwam er niet helemaal uit met mijn ontwerp, via de livechat snel antwoord en tips gekregen. Erg blij met het resultaat!

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.