Mooi shirt

Shirt zit goed print is mooi

Slecht

Heb meerdere malen bij hun besteld. Eerste keer "om het uit te proberen" met een foto van een artiest. Kwam heel groot eruit, terwijl als je het zelf online ontwerpt het niet zo oogt. Ik heb het aangegeven aan hun maar alles lag aan mijzelf volgens hun. Ik dacht vooruit, ik doe opnieuw eentje bestellen en maak zelf de foto wat kleiner zodat het in het echt ook kleiner op t shirtje komt te staan. Nu net de tweede ontvangen en het is precies dezelfde grootte. Ik word er boos om. Als je er een beetje verstand van hebt, begrijp je zelf als verkoper dat dit er niet uitziet. Nu loop ik met 2 shirtjes die er niet uitzien. Daarnaast had ik de eerste keer een maat M besteld. Dit draag ik normaal gesproken. Nou bij hun is een M een S. Dus de tweede keer een L besteld. Merk weinig verschil. Om te janken. Enige goede is de kwaliteit van het shirtje.

Flexibiliteit en klant op 1

Als afsluiting voor het seizoen namens het team shirts laten bedrukken voor de trainers. In verband met Corona is het voor iedereen afwachten of producten op tijd worden geleverd en wanneer dit klaar is op de post op tijd wordt bezorgd. Dit is heel goed op gepakt door shirtdiscounter. Ze hebben een duidelijke betrokken communicatie. Er wordt echt maatwerk geleverd. Afspraken worden nagekomen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Super bezig shirtdiscounter!

Gewoon goed

Ja ook daar hebben ze last van langere levertijden. Maar na een email met vraag over een spoedorder het 06 nummer gekregen zodat ik zelfs met Pinksteren mocht bellen en mijn spullen kon oppikken op 2e pinksterdag. Unieke service. Namens de hele familie bedankt. Dankzij shirt discounter een top familiedag gehad.

Dramatisch

Bijzonder slechte service. Op de site staat een teller, waarmee er duidelijk wordt aangegeven dat wanneer het voor die tijd is besteld, dat het dan de dag later wordt verzonden. Ik had het ruim optijd besteld, vervolgens telefonisch en via de mail geen reactie of iets van een track en trace ontvangen. Had de shirts nodig voor de 35 jarige bruiloft van m'n ouders, maar helaas.. Ben blij dat ik achteraf, na het feest, de order nog kon annuleren. Omdat de shirts niet eens in productie waren genomen!!

Handig voor spoedorders

Snel afgehandeld, maandagochtend besteld en woensdag al mijn poloshirts netjes af kunnen halen. Aanrader!

Klasse gewerkt door de mensen van shirt discounter!!

Verbaasd

Zeer verbaasd over de kwaliteit van het shirt en de opdruk, echt top.

Behulpzaam en snel

Ontwerpen lukte niet helemaal, maar ben goed geholpen!

Goede kwaliteit en snelle levering

De tekst was goed gepositioneerd en ik zou nog een 2de bestellen

Ik heb nergens last van gehad en de bedrukking was echt veel beter als ik had verwacht van een "discounter" (:

Netjes

Kwam een bedrukte trui afhalen, heel leuk persooneel. Gezellige sfeer en proberen echt hun best te doen, ondanks de door corona vertraagde levertijden!

Opgelost

Inmiddels is het probleem wat ik had opgelost. De trui ziet er goed uit en de levering was op tijd. Fijn dat er zo omgegaan wordt met ontevreden klanten bij shirt-discounter!

Kleding van goede kwaliteit goedkoop bedrukt

Ik ben erg tevreden met de bedrukking en verrast over de kwaliteit van de kleding. Het was snel in huis en makkelijk besteld.

Fout goed opgelost

Degelijke truien met mooie opdruk: in een van mijn truien zat een klein gaatje. Ze stuurden dezelfde week nog een nieuwe op! Helemaal top

Kwaliteit van het basic shirt is een dikke prima, opdruk mooi en levering was snel

Aardig en goed

Mijn order had wat vertragingen, maar ik werd hier netjes door geholpen bij de klantenservice. Dit is natuurlijk begrijpelijk in deze tijden. We moeten het allemaal doen en ik heb daar dan ook begrip voor. Maar echt top bedrijf hoe ze mee omgaan hier. Tshirt binnen en ik ben echt blij met de kwaliteit. Het was een kado en had hem hierdoor ruim van te voren besteld. Echt iemand heel blij mee gemaakt. Dankjulliewel!!

Handige website

Erg handig! Ontwerpen ging makkelijk, en het was mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Ik kom zeker terug.

Alles perfect

Ik heb geen problemen gehad en de kwaliteit was goed.

Mooie kleding en zit lekker!

De kleding was er snel en het zit echt heel lekker.

Netjes

Netjes bedrijf, in verband met de corona werd ik gebeld dat mijn order een dagje vertraging zou hebben. Prettig dat zei mij informeren over de status!

Kwaliteit is goed, levering was ondanks corona alsnog vlot.

Goed geholpen shirt is mooi geworden

Snel en goed

Ondanks de vertraging ivm Corona crisis, de bestelde artikelen snel in huis. Top geregeld! Kleding ziet er goed uit, mooi bedrukt, mooie kleuren. Dus een aanrader!

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.