Niet duur, makkelijk ontwerp maken, goede kwaliteit bij aflevering

Voor de eerste keer dat ik hier een Longsleeve bestel met eigen tekst erop. De prijs viel me heel erg mee (ik had slechts één shirt nodig), het resultaat ook. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Hoe het shirt zich zal houden na een aantal keer wassen / dragen moet nog blijken, maar ik verwacht dat het mooi blijft. Zal zeker hier terugkomen als ik nog eens een shirt wil laten bedrukken.

Goed en snel

snelle service en goed product

Snel en secuur

Opdruk is precies zoals in wou, levering was zeer snel! Aanbeveling!!

Shirts zijn 2 maten kleiner dan normale maat.

Shirts vallen al erg klein uit, en zijn dan ook nog eens kleiner dan op de website staat. Mijn bestelde maat L Shirt Heeft een (halve)borst omtrek van 43 cm. (Ipv 47 cm) Dit staat gelijk aan een normale maat S. Tot nu toe geen oplossing gekregen van shirt discounter. + punten: snelle levering, Goede/mooie opdruk

Fantastische service !

De service is echt fantastisch !!! Beter kan niet. Het enige min puntje de shirten vallen echt kleiner een tip voor mensen om rekening mee te houden 😉

Top!!

Snelle service en top eindproduct!

Fijne kwaliteit voor de juiste prijs

Ik heb voorheen een trui besteld met daarop tekst en een foto. De trui is goed aangekomen en zit ook goed. In de tussentijd heb ik nog contact gehad met de klantenservice waar ik ook super werd geholpen. Ik raad het zeker aan om even een kijkje te nemen op de site.

Topper denken super mee in oplossingen en snelle levering

Goede kwaliteit polo's

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de polo's die ik bij Shirt-Discounter besteld heb. Ze zitten als gegoten. Het was ook fijn om ze met gewone afbeeldingen te kunnen ontwerpen. Dus geen moeilijke drukproeven of AI-bestanden, gewoon met JPG of PNG. Top. Wel een klein puntje voor wat betreft de verzending: ze waren 2 dagen te laat, waardoor we bijna ze niet konden gebruiken voor het event. Maar dat zal vast een uitzondering geweest zijn door de drukte. Verder: prima!

Precies goed

Precies hoe ik het hebben wou. Misschien voor in de toekomst dat er fit vormen kan selecteren.

Super product

Kwalitatieve T-shirt, makkelijk te ontwerpen via de website. Vlotte levering. Duidelijke was- en strijkinstructies bijgevoegd.

zeer goed ervaring en heel tevreden met de item

de verzending werd vertraagd, maar het personeelslid werd er naar behoren over geïnformeerd. tevreden over de dienst en het product.

Zal zeker nog bestellen

GOED

Levering netjes op tijd geleverd

Snelle levering en exact wat ik besteld had!

Mijn ervaring met Shirt discounter was zeer positief, ik bestelde een t-shirt met een QR-code op waarbij ik het risico liep dat deze niet te lezen ging zijn vanop het t-shirt, maar dat is wel zo!

Zeer behulpzaam, meedenkend en vlotte levering

De site is duidelijk en goed toegankelijk. Bij telefonisch contact denkt men goed mee over aanvullende wensen, ze zijn daarbij erg flexibel. Na bestellen is de levering ook vlot in huis.

Fantastisch!!!

Echt super! Gebruiksvriendelijke website en het eindproduct is echt heel mooi geworden! Aanrader!

Ik heb de trui gekregen naar mijn wens

Top product

Snelle service, snelle levering en duidelijk.

Uitstekende service

Ik kwam er niet helemaal uit in de ontwerptool, maar ben goed geholpen via de chat! Eindproduct is top

Weer helemaal tevreden!

Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteit. Eerst was ik wat minder tevreden door de maat maar dit kwam ook een beetje door mezelf. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en hier ben ik super goed geholpen!! Top service en hartstikke aardig. De stof en bedrukking is ook zeker goed!

Mooi

Trui is erg mooi geworden mij zien jullie zeker terug

Heel slecht

Het bedrijf was niet via website, email of telefoon te bereiken. Vervolgens was het shirt niet juist bedrukt, terwijl het wel goed was opgegeven. Daarnaast was een maat M nu net zo groot als een L, wel met M op het label. Maar omdat het bedrijf toch niet te bereiken is, heb ik het shirt maar gehouden.

Dit was een waardeloze aankoop.

Je ziet een hele plastic laag op het shirt. Jullie moeten het in het shirt laten drukken!! Dit wat jullie nu maken, is echt een teleurstelling! Ik heb echt spijt dat ik in dit shirt zoveel geld heb besteed!!!!

Geen service

Jacket besteld, blijkt dat hij niet in voorraad is. Duurd twee weken voor ik hem heb.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.