Mooie bedrukte hoodies en zeer fijne klantenservice

Mijn dochter heeft verschillende hoodies besteld met foto’s en tekst. Scherpe bedrukking en blijft goed als je je aan de wasvoorschriften houdt. Ook erg goed geholpen door de klantenservice zodat een cadeautje toch op tijd bezorgd kon werden! Dank jullie wel!!

Perfecte prijs/ kwaliteitsverhouding

Duidelijk en snelle levering. Ik vind de prijs/ kwaliteitsverhouding perfect.

Gewoon super goed

Super snelle betrouwbare leveringen goeie kwaliteit van kleren

Goede service, prima kwaliteit

De ontwerptool werkt simpel en eenvoudig. Vlot daarna worden de prducten geleverd. De prijs-kwaliteit is top. Bij de de levering was er nog even contact. Dit is goed en klantgericht.

Mooie opdruk tshirt

Goede kwaliteit t-shirt en goed gelukte opdruk, precies zoals verwacht, alleen is maatje M wel groter uitgevallen, dus pak de volgende keer S.

Altijd Top!

altijd top. snel en goede kwaliteit

Top!!

Top kwaliteit snelle bezorging

Mooi en prima gedrukt

Alles prima en goed gedrukt alleen jammer dat de dames 't shirts klein vallen

alleem blijft er wel veel stof in hangen

Mooi product

Ziet er goed uit. Bedrukking erg netjes

Mooie shirts, goede kwaliteit en de opdruk is geweldig !

Ik heb inmiddels vier bestellingen gedaan en de ervaringen zijn zeer positief. De shirts die ik heb besteld zijn mooi gemaakt en van een goede snit en kwaliteit. Het is geweldig dat de opdruk nog wordt nagekeken en gecorrigeerd waar nodig. De foto die ik als opdruk wilde gebruiken is vakkundig bijgewerkt. Super! Een klein puntje dat nog opgelost moet worden. Een nabestelling zou gevoegd worden bij een grotere bestelling eerder op de dag. Dat is helaas niet goed gegaan. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat dat goed zal worden opgelost.

Goede kwaliteit

Mooi shirt en goede bedrukking voor prima prijs

Snelle keurige levering!

Snelle keurige servive en levering!

Prima afhandeling, wel spelfout

Op de shirts stond "All you needis Texel".

Voldoende

Jammer dat de shirts klein en kort uitvallen

Superieur!

Abnormale prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

Super goed

De kleuren komen goed overeen met die op de website en zijn heel duidelijk

Ziet er keurig uit!

Voor het bedrag een keurig shirt! Afwerking wat minder, veel losse draadjes. Maat valt aan de kleine kant.

toffe ervaring

zal jullie aanbevelen

Valt klein

Polo met mijn logo besteld, maar valt erg klein, dus ik heb er niets aan. Ziet er wel leuk uit (basic polo wit)

Deze week heb ik een t-shirt besteld dat ik zelf heb ontworpen. Ik was een beetje sceptisch over het resultaat omdat ik dit nog nooit bij deze partij gedaan had. Het shirt kwam snel binnen en het zag er goed uit! De kwaliteit van de stof is prima, de bedrukking is naar wens en er zitten ook was-instructies bij. Al met al een echte aanrader voor de sceptici. Groetjes, Loesje.

Kledij is beschadigd toe gekomen

Voor onze vereniging heb ik zowel een paar tshirts als een hoodie als voorbeeld laten maken. De ritssluiting van de hoodie splijt reeds vanaf de eerste dag dat we het kledingstuk hebben ontvangen. Uiteraard gaan we de rest van onze bestelling nu elders laten uitvoeren.

Bestelling en levering volgens afspraak. Goede pasvorm, zeer tevreden!

Uitstekende en snelle service.

Makkelijk en duidelijk programma. Snelle levering.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.