Top geregeld

Super leuk en snelle levering top geregeld

Perfecte trui en snel geleverd

Trui was heel snel geleverd en de bedrukking + trui zijn van een mooie kwaliteit!

kwaliteit/ prijs goed

De kwaliteit is goed,paar keer al wat besteld en tevreden. enige is standaard 5 euro bij levering had van mij bij een bepaald hoogte bedrag wel afgeschaft moge worden. ik hoop op vaker leuke aanbiedingen bijv zonder verzendkosten.

Nu snap ik waarom ze goedkoop zijn

Shirts zijn van goede kwaliteit, maar ja die kopen ze ook in daar kan niks veranderd aan worden. Wat wel jammer is en waar ik wel een beetje van baal is dat ze geen flex folie gebruiken voor mijn bedrukking of althans ik hoop dat ik niet de enige ben anders voel ik mij echt bedonderd. Ik ben totaal niet helemaal ontevreden levering was goed en ze begrepen wel wat ik wilde bereiken met mijn shirts. Maar ik weet dat ik mijn shirt na een aantal keer wassen als blanco shirt kan gebruiken.

Het bedrijf werkt hard om snel te leveren

Na mailtje over onduidelijkheid de status ben ik netjes gebeld. Ik kon vervolgens het shirt na openingstijd op komen halen, zodat ik hem toch op tijd had. Ik heb een bakje koffie en een leuk gesprek gehad met Marcel, de eigenaar van dit familiebedrijf. Goede ervaring dus!

Zeer goed geholpen!

In geval van vragen werd er zeer snel gereageerd (ook op zondag!). Er werd erg goed meegedacht. Kwaliteit jasjes is perfect. Zeer tevreden klant!

Snel geleverd en gekregen wat ik besteld had

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, ook goed meegedacht over het ontwerp en de mogelijkheden hier mee

Drukwerk en levering prima, maar shirts vreemd model

Ik heb een aantal longsleeves voor de klas laten drukken. Levering was snel (een dag later dan aangegeven, maar dat kwam omdat ze gingen zeefdrukken gaven ze aan), hele nette prijs en het drukwerk ziet er goed uit. Alleen de shirts waren veel te wijde modellen. Dat is wel jammer, anders zou het 5 sterren zijn! De lengte hadden de kinderen wel nodig, maar het zag er veel te groot uit.

Goed.

Goed en op tijd.

Mooi afgedrukt

Goede kwaliteit! Snelle levering

Aanrader!

Helemaal goed gelukt!

Ik heb veel moeite gestoken in het vinden van een geschikte site voor een ontwerp van een trui. Jullie site uiteindelijk gekozen en ontzettend blij met de prijs en het resultaat! Zeker aan te raden en om te onthouden voor in de toekomst. Ik zou zeker opnieuw bij jullie bestellen.

Snel, vriendelijk en eenvoudig te betalen

Vriendelijke mensen. Het bedrijf waar ik mijn overhemden laat bedrukken. Werkt snel en erg netjes! Bedrukking blijft echt prachtig na veel wassen en strijken. Kortom, zeer terreurnetwerk!!

Al meerdere keren wat besteld. Producten zijn altijd snel geleverd, zien er goed uit en blijven mooi. En dat voor een goede prijs.

Goede nette stevige shirts

Het zijn nette en goede shirts, alleen zijn de maten aan de krappe kant, de maat die ik normaal heb zit best strak maar na een paar keer aan hebben trekt het wel bij, goede kwaliteit en fijne afhandeling als je iets meteen door geeft als er iets fout is gegaan o.i.d.

Kwaliteit, relatief goedkope priis en snelle levering

Perfect! Alleen de maten vallen soms een beetje klein

Goeie service

Top service en snelle levering

Geweldige prachtige shirts

Heerlijke shirtjes en goede maten ook

Beschadigd

Een van de twee tshirts was er beschadiging in het print. T shirts zelf waren echt mooi!!

super

goede service, mooie kwaliteit, makkelijk te maken en snel geleverd!

mooi gepersonaliseerd product en goede, snelle levering.

de mutsen die ik had besteld, waren nog mooier dan ik hoopte/verwachte. ook de snelle levering vond ik helemaal TOP !!

Heel goede service

Ze bieden een goede service en snelle levertijd. Product ziet er goed uit.

Mooi product scherpe prijs snelle levering

Makkelijk eigen design te maken Snel geleverd Goede prijs

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.