Zeer tevreden van de duidelijke en eerlijke communicatie!

Zeer tevreden, zeker omdat mij duidelijk werd gevraagd een ander bestand te sturen, aangezien het eerste bestand niet duidelijk genoeg was. Zeer erg bedankt hiervoor.

Top bedrijf

Goede service Vriendelijk personeel Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling. Top drukker!

Snel en goed

Snel & Goed geleverd. Chaf cuizin mohammed 👨🏽‍🎓

Perfect !

Goede kwaliteit T-shirt met een perfecte opdruk.

Doen wat ze zeggen

Levering snel en correct. Grafische print prima aangebracht.

Zoals altijd dikke goeie serive

2e keer besteld voor Underdogs Team shirts

Alles is naar wens

Alles is perfect, tekst en foto zijn scherp de t-shirt. Mijn zoontje zal erg blij mee zijn. Verzenden ging ook heel snel.

Echt vet!!

Bestelvriendelijke website, prijs-kwaliteit is erg prettig, maattabel klopt, eindelijk een mogelijkheid om in kleine aantallen je eigen shirt te ontwerpen. Echt een heel vet resultaat.

Geweldige service. Zelfs nadat ik in eerste instantie de kleur verkeerd had doorgegeven, kwam het snel en goed in orde. Prachtige shirtjes; de print staat er super strak op en goede kwaliteit. Zeker een aanbeveling!

Top Vriendelijke te woord gestaan

geweldige ervaring met dit bedrijf

Super service. Konden plaatje niet oploaden. Zelfs op zondag werden we te woord gestaan, en via een mail naar hun. Kregen wij het plaatje in het juiste bestand toegemaild. Zodat we zelf het vest konden maken zoals wij het wilden hebben. Vest werd binnen 2 dagen geleverd en ziet er super uit. Vest is van prima kwaliteit. ZEKER aanrader. Als ik weer wat bedrukt moet hebben, weet ik ze te vinden.

Prima voor dit geld

Kwaliteit is redelijk. Ze hadden er wel even bij mogen vermelden dat de maten nogal klein uitvallen. Bewust al groter besteld (xxl) en het is net of je een badpak aan hebt :(

Voor 13:30 bestellen en niet de dag erna verzenden

Had 5 shirts besteld voor 13:30 uur en het werd niet de dag erna verzonden. Helaas ook niet gecommuniceerd, ja de dag erna dat ze verzonden waren. En toen ik ernaar vroeg kreeg ik dit antwoord; Jeroen, Dit staat er ook op de site VERTRAGING ORDERS A.g.v. de extreme temperatuur kan er één dag vertraging ontstaan. Helaas hebben we hier geen invloed op. Heeft u een spoedorder? Neem vrijblijvend contact op; wij gaan kijken of wij iets voor u kunnen regelen. We beloven iets en als we zien dat het zou kunnen afwijken maken we daar keurig melding van op onze site..... Volgens de T&T worden je shirts zo bezorgd, dus Vooral het woord dus aan het einde alsof ik een klein kind ben, zo ga je niet met klanten om. Ten eerste is het BESTE Jeroen en maak excuses dat het niet is gelukt, omdat het druk was of collega ziek of wat dan ook en dan maak je excuses dat je niet gemaild hebt. Dan reageer ik ook anders en gewoon begripvol. Lesje klantvriendelijkheid kan geen kwaad. Shirts zijn wel gewoon goed.

Goede levering

Tekst klopte goed en de kleuren waren goed en binnen 2 dagen thuis was heel goed.

Leuk bedrijf

Goede hulp bij mijn bestelling gehad, Op afgesproken tijd klaar, En mooie kwaliteit.

Tevreden over de druk en kleding. Linnen tas is niet goed.

De afgelopen maanden heb ik veel besteld bij Shirt-Discounter. T-shirts, truien, e.d. in allerlei verschillende maten en kleuren. Ik ben tevreden over de druk, de kleuren zijn zoals aangegeven en alles wordt netjes gedrukt. De kleding zit goed, valt op maat en krimpt niet in de wasmachine. Toch ben ik erg teleurgesteld over de linnen tassen die je bij jullie kan bestellen. Enige tijd geleden heb ik twee van die tassen besteld met de opdruk: 'love always wins'. Ik ging er vanuit dat het stevige linnen tassen zouden zijn. Ik heb namelijk meer dan 11 euro per tas betaald. Toen ik ze thuis kreeg was ik erg teleurgesteld. Het materiaal is echt slecht, en de manier waarop de band aan de tas is genaaid is ook niet goed. Ik ben tevreden over jullie service, maar helaas viel de linnen tas dus erg tegen.

Super oplossingsgerichte klantenservice!

In eerste instantie was er iets misgegaan met de opdruk. Nadat we contact hebben gezocht, kregen we verschillende mogelijkheden om het op te lossen. We kozen voor nieuwe shirts met de juiste opdruk. De volgende dag kon ik ze ophalen. Ze zagen er top uit!!! Prima service.

Snelle levering en leuke shirts

Erg tevreden over de snelle levering, makkelijke website en goede shirts

Hebben bij het bedrukken zelfs mijn eigen foutjes gecorrigeerd!!

Voordat je t-shirt word afgedrukt word er eerst nog goed naar je creatie gekeken. Er word niet zomaar wat gedaan... perfect. Ik zag namelijk zelf te laat dat ik wat foutjes had gemaakt. Maar zij hadden deze fouten al hersteld. Zeer tevreden!!!!

Goede service, snel contact, goede kwaliteit print.

Positieve ervaring gehad met Shirt Discounter. Goed telefonisch overleg waarna snelle levering. Omdat ik achteraf besloten had om het product op te halen werden de verzendkosten zonder problemen teruggestort. Kortom, prima bedrijf.

Fantastische service

Allereerst vind ik het design-programma van de shirts erg gemakkelijk in gebruik, dus dat was vlot klaar en besteld. Binnen 48 uur ( donderdagavond besteld, zaterdagmorgen in huis) had ik alles in huis. Goede kwaliteit, alles perfect tot in de details en mooi resultaat. Jullie hebben er een zeer tevreden klant bij! Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Super service en kwaliteit

Shirt-Discounter heeft er alles aan gedaan om onze sportshirts goed in orde te maken. Zelfs afhalen buiten openingstijden was geen probleem. Super scherpe opdruk waarop zelfs de kleinste details scherp waren.

Top service, met spoed een shirt laten bedrukken.

Ik heb voorheen met de mannen van Shirt-discounter gewerkt dus toen ik een shirtje nodig had wist ik ze snel te vinden. Binnen twee uur kunnen leveren in mijn geval. Top kwaliteit! Aanrader!

Super snelle levering .. netjes en de mensen zijn bereid je ook te helpen ... de logos zitten er goed op ... mooi gedaan 👍🏻👍🏻

Hele goede communicatie

Er wordt met je meegedacht en bij twijfels contact opgenomen. Goed gevoel daarover. Wel heel jammer dat er 1 shirt bijzat van 5x XL i.p.v. XXL wat besteld was. Dit stond ook op het bestel overzicht.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.