Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

Ik ben niet tevreden over de aangegeven bezorg dag

Ik heb bewust voor deze webshop gekozen aangezien ze aangegeven hadden om dit product de volgende dag te kunnen leveren, mits hij vòòr 17:00 besteld was. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had rond 16:00, leek alles volgens afspraak te verlopen. Maar uiteindelijk de volgende dag kreeg ik een mail dat het niet de dag na bestelling geleverd zou worden maar die daarop volgende dag. Had ik dit geweten had ik mijn product elder besteld. Voor mij is leverdatum heel belangrijk.

Uitstekende service

Eenvoudig bestellen en betalen. Snel geleverd. Prima.

Zeer goed!

Artikelen op tijd afgeleverd zoals op de site staat vermeld.

Product snel en correct geleverd.

Product snel en correct geleverd.

Snelle en correcte levering

Uitstekende levering en redelijk vlot, hoewel niet de eerstvolgende werkdag.

Scherpe prijs, snel geleverd, goed verpakt

Onze auto gaf aan dat er een litertje olie bij moest tussen de beurten door. De specificaties van de olie heb ik opgezocht op de factuur van de laatste beurt. Zelfs met de verzendkosten erbij was de totaalprijs bij Olievoordeelshop lager dan bij Bol of Amazon, waar ik de verzendkosten afgekocht heb. Besteld op maandagmiddag en dinsdagmiddag in huis!

Alles naar wens verlopen alleen levering wat laat.

Correct en goed

Website is duidelijk en bestellen is eenvoudig. Artikel voldoet helemaal aan de verwachting en is oké. Dezelfde dag verzonden en snel in huis. TOP !

Gebruiksvriendelijke webside

Op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.

gewoon ;goed

voordelig,en snel geleverd.

Super en goed geholpen

Toppie en snel geleverd en goed geholpen

prima, snelle levering adequaad contact

ondanks dat het bestel of betaal portaal niet werkte volgens klanten kon ik gewoon bestellen en betalen. Ze belde op hoe ik dat voor elkaar kreeg.

Alles prima verlopen, en de bestelde olie is snel geleverd.

Goede overzichtelijke website, snelle levering

Exact zoals geadverteerd

Zondag avond besteld. Dinsdag geleverd. Keurig verpakt. Gunstig geprijsd! Kortom zeer tevreden.

Perfecte levering geheel volgens het bestelde.

Goede en duidelijke informatie tegen zeer acceptabele prijzen en een correcte levering.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering, mooi aanbod.

Aankoop ging goed

Goed product

Waren alle webshops maar zo.

Nette prijzen, snelle levering. Had zelf te weinig besteld, kon naderhand zo aangepast worden zodat het alsnog in een zending geleverd kon worden.

kwaliteitsolie aan een voordelige prijs

correcte snelle levering van de producten . Voordelige prijzen

het liep gesmeerd

snelle levering en alles op een rij om te bestellen dus we kunnen weer lekker verder wat ik zelf fijn zou vinden is al er nu een kaart was waar je op kan kijken welke olie tot je nodig hebt van vele weet ik het bestaan niet eens.

Helemaal top! Vlotte verzending en goede service

2x5L olie besteld. Ik was een aantal dagen niet thuis, vervolgens ging mijn telefoon kapot en wist ik niet meer welke dag het pakket retour gezonden zou worden. Toen ik thuis kwam bleek het pakket net weg te zijn. Netjes een mail gekregen met wat ze met het pakket moesten doen. Ik heb de situatie uitgelegd en vervolgens hebben ze zonder verdere vragen het pakket kosteloos opnieuw verzonden. In één woord geweldig!

top bedrijf

netjes geleverd

Zoals je mag verwachten

Alles liep helemaal top.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.