Laden reviews...
85 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de snelle levering en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Het assortiment en de verpakking krijgen positieve noten. Online bestellen verloopt gemakkelijk en betrouwbaar. De algemene indruk is positief door snelle service en scherpe prijzen.
Het product is in goede staat en uitstekend verpakt aangekomen. Het enige minpuntje was dat de website me geen trackingnummer stuurde, waardoor ik twijfelde aan de veiligheid van de site. Maar na contact met de klantenservice is alles uiteindelijk goed gekomen. Er is dus alleen een zwak punt in de klantcommunicatie.
9 July 2026
Adnan
Noord Brabant
Ga zo door
9 July 2026
Karim
Rotterdam
Olie precies volgens de specs van mijn Ford C-Max Energi. Goede prijs. Keurig verpakt en snel geleverd.
8 July 2026
Bas
Weert
De bestelling zou geleverd worden maar PostNL zeiden dat het pakket geweigerd was. Dag erna kontakt opgenomen met olievoordeelshop en hebben het pakketje opnieuw gestuurd, goede service
Paul
Nootdorp
Snelle levering , top merk olie voor een prijs die je nergens vind
Guido
Boghe
Snel en efficiënt
Krzysztof
Ammerzoden
Ik heb een verkeerd product opgestuurd gekregen. Dit levert extra werk, tijd en energie op waar ik niet op zit te wachten als ik iets online bestel. Ik kreeg een nieuw product toegezonden, maar het oude product moest weer terug. Dus opnieuw naar een postpunt om het pakket weg te brengen.
5 July 2026
M
Werkendam
Heel goede ervaring
3 July 2026
KS
Heemskerk
Duidelijke website, verzendinstructie, snel en perfect verpakt verzonden. Top bedrijf,! ;)
2 July 2026
Hans
Montferland
Snelle levering en duidelijke communicatie over de bezorging.
20 June 2026
Praviena
Julianadorp
Snelle en correcte levering en goede prijzen
12 June 2026
Barbara
Lochristi
I didn't get the package
Beveelt niet aan
Balint
Geleen
Mooi assortiment, makkelijk bestellen en snel geleverd!
V.
Amsterdam
Snelle levering.
Alex
Huissen
Zoals op de website staat vandaag besteld morgen thuis. Supper dienst en heel goede prijs!
5 June 2026
Kama
Amstelveen
Levering gekregen in België Antwerpen. Correct verlopen. Dank jullie wel
4 June 2026
Mohammed
Antwerpen
Snelle levering en veel goedkoper dan de fysieke winkel
1 June 2026
De Meern
15 May 2026
William
Beilen
Snelle levering en goed verpakt ,prima
14 May 2026
Dirk
Opend
Gemakkelijk te bestellen, goede prijs en zeer snel geleverd. Ook in een stevige doos verpakt. Voor herhaling vatbaar.
Pieter
Weert
Voor mijn oldtimer moest ik goede olie hebben. Was beschikbaar en werd snel geleverd.
Pauline
Den Haag
Alles goed verlopen
Mario
Almere
Bij Olievoordeelshop.nl vond ik de laagste prijs voor mijn olie en deze werd ook zoals beloofd op tijd geleverd.
5 May 2026
Johan
Putte ( Peulis )
Alle olie soorten overzichtelijk op de website, goede omschrijving, na het bestellen snel geleverd, heb nu al paar keer besteld, ben tevreden.
5 May 2026
Mark
Schalkhaar
Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.
Leigraafseweg 33 N
6983 BR Doesburg