Goed!

Goed assortiment, snelle en goede levering.

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en goede prijs.

Zoals het hoort

Snel en goedkoop.

Helemaal niet tevreden

Bestelnr 35462 Klantnr 1381517318 Bestelling werd maar gedeeltelijk geleverd : -op 06.07.2023 1x art 50028542-5 + 1 x art E301200-10 -op 07.07.2023 : 3x art 50028514-15 Normaal diende 3x art E301200-10 (Eurol AdBlue, 10 lt) geleverd te worden op 06.07.2023 doch 2 ervan werden NIET geleverd omwille van veiligheid (lekkage ?) bij transport. Na herhaalde telefoons en mails, heb ik tot op heden, 24.07.2023, nog steeds de 2 ontbrekende art E301200-10 NIET ontvangen na herhaalde beloftes en rekening houdend dat alles vooraf werd betaald ( zie factuur 2306695 dd 06.07.2023) Gelieve graag dringend de bestelling te vervolmaken aub Met vriendelijke groeten Dirk Boone Diepestraat 24 9820 Merelbeke België 0032 476 440 140 [email protected]

Goede service en redelijke prijzen.

Deze verkoper was telefonisch goed te bereiken en ik werd vlot geholpen.

Snelle levering van het bestelde, zeer tevredenn

slecht

leveren de verkeerde olie en daarna moet je zelf de retour kosten betalen. Ze reageren niet op mijn meerder berichten. Nu bij smeerpoets gekocht. NOG goedkoper ook!

Dit is een Top website

Op vragen wordt adequaat gereageerd. Bestelling wordt keurig op tijd afgeleverd.

Goede ervaring voor de eerste keer.

Goedkoop en snelle levering.

Levering OK

Ik heb een zakelijk account aangemaakt en onze eerste bestelling is correct en op tijd geleverd. Toch stel ik mij de vraag of wij geen korting kunnen krijgen in de toekomst daar nu de particulier prijs hebben betaald. Met vriendelijke groeten, J.Leyssens Leyssens & co nv

Goede prijs, snelle levering

Zoals je hoopt dat online bestellen altijd gaat.

Prima service met orginele producten

Olie ontvangen volgens de juiste normen

Heel positief

Ok

levertijd duur te lang

nu 3 weken verder en nog geen bestelling ontvangen

Super goede levering en niet duur.

Ik kreeg wat ik wou hebben en dat erg vlot en de prijs was ook zeer goed.

Goede communicatie Meedenken

Kunnen niet leveren, geen communicatie

Bijna 4 weken gewacht op mijn bestelling. (3-4 dagen levertijd stond vermeld) Na 2 weken zelf maar een vraag gesteld omtrent mijn vertraagde levering. Na 3 weken nogmaals contact gehad. Uiteindelijk de order zelf maar geannuleerd. Enige positieve is dat het geld is teruggestort.

Zeer snel geleverd , netjes verpakt, goede prijs.

Het voldoet 100% aan mijn verwachting , snel geleverd voor een goede prijs, super! :-)

Snelle levering tegen scherpe prijs!

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en ik had af al gezien dat t een scherpe prijs voor dit product was. Goed geregeld en tevreden klant hier

Goede olie toevoegingen van LIQUI MOLY . snel geleverd en goed verpakt,

Goede prijs!

Zeer slecht

Een maand na de bestelling is er nog steeds niets geleverd

super fijne olie en snelle service

fijne olie snel geleverd

Gewoon

Ik heb wat besteld en het is geleverd. Niets bijzonders.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.