Snel goed en voordelig

Mijn bestelling werd zelfs een dag eerder geleverd dat op de site werd aangegeven. Daarbij is de prijs concurrerend voor een merkproduct

Uitermate tevreden.

Zelf het verkeerde type olie besteld wat na een korte mailwisseling klantenservice perfect is opgelost.

Toujours pas livré

Bonjour Mr/Md On me demande d'évalué votre service de commande et livraison ... Que dire à part que j'attend toujours d'être livré et aucune nouvelle ?? On vous a téléphoné la semaine passé ( lundi ) et nous a répondu que vous alliez être livré par votre fournisseur , et que vous m'enverriez un lien de suivi pour livraison en début de cette semaine !! Je comprend que l'on puisse ne pas avoir tout en stock et de se fait on doit être livré de son fournisseur .Mais aucune nouvelle spontané de votre par envers votre client n'est pas sérieux . J'attend de vos nouvelles et espère avoir de vos nouvelle pour cette commande et livraison . Merci d'avance Mr Bisback

Bestelling incompleet

Mijn eerste bestelling via jullie site mondt zich uit op een drama. 10liter motor olie besteld/afgerekend echter maar 5Liter ontvangen. Stuur je vervolgens een mail om dit te goed te maken krijg je geen response!!

Geen bevestigings mail ontvangen......

Geen bevestigings of bezorgmail ontvangen. Even gebeld en meteen opgelost.

perfect

Van bestellen tot leveren loopt op rolletjes

Geen bestelling ontvangen

Ben een beetje teleurgesteld, maar het komt wel goed, we bellen nog een keer.

Altijd goed

Uitstekende service en snelle levering

Geweldige service

Supper bedrijf en goede service

Makkelijk besteld, nette prijs, en snel geleverd kortom, helemaal prima!

Snelle levering én service

In eerste instantie was een verkeerd product geleverd bij mijn bestelling. Na een mailtje te hebben verstuurd heb ik binnen een uur de bevestiging ontvangen dat het juiste product voor verzending is aangemeld. Twee dagen later het juiste product alsnog ontvangen, met een bijgesloten retourlabel voor het verkeerd geleverde product. Handig!

Op voorraad en de mogelijkheid om dezelfde dag af te halen. Vriendelijk geholpen.

Alles top.

Alles top. Zoals elke x

Erg goeie service

Als je belt nemen ze op en zijn behulpzaam, en oplossings gericht! Kan de webshop zeker aan bevelen.

Goede service en goe producten.

Goed snel betaalbaar

Goed snel betaalbaar

fantastisch

snel gevonden wat ik zocht de prijs is concurrerend daarbij een snelle levering

Goede service, maar niet alles op voorraad

Goede prijzen, afhaalmogelijkheid, vriendelijk personeel, echter niet altijd alles op voorraad.

beantwoordt geheel aan de verwachting

beantwoordt geheel aan de verwachting

Besteld en 20 minuten later kon ik de bestelling afhalen.

De goedkoopste en ook nog dichtbij. Ik moest alleen een minuutje wachten totdat mijn bestelling uit het magazijn was gehaald. Prima voor elkaar.

Handelen volgens afspraak en altijd vriendelijk

Afhalen op locatie is ook geen probleem, wat mij soms ook beter uitkomt. Mails worden ook altijd naar behoren beantwoord..

positief met een klein verbeterpunt

de vier 5lt. olie verpakkingen waren uitstekend verpakt in een passende stevige kartonnen doos. Het artikel was helaas toch niet op voorraad en daar kwam ik pas na een mailtje van mijn kant achter. Ik kreeg wel snel een antwoord waarvoor dank. Ik had geen haast met de bestelling dus eind goed, al goed.

prima webshop

veel keus, prima prijzen. Meeste artikelen snel in huis

beste prijs kwaliteit

Snele levering, petfect prijs en top products

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.