Niets mis mee

Duidelijke site, goede prijs, de bestelde olie was niet meer op voorraad 2 tot 3 weken levertijd was aangegeven, toch binnen een week geleverd, helemaal top :) Bedankt ! kan ik toch nog blijven rijden met geleverde olie.

Wacht al 2 weken op.mijn olie

19 november 2 bestellingen geplaats 2 keer 20 liter 1 bestelling 21 november geleverd Andere bestelling zou vorrige week worden geleverd, het is alweer dinsdag en nog niks geleverd Maar afwachten wanneer de olie komt trekker staat al 3 weken stil

Waardeloos

Gewone kunnen ze nog niet leveren

Zoals altijd snelle levering en goed verpakt

prima service

Snelle levering, netjes verpakt

Snel en correct; geheel volgens de overeenkomst !

Het bestelde olie is keurig en tijdig geleverd.

Nette webshop. Wel jammer dat niet alle producten voorradig waren.

Goed en behulpzaam

Zelfs na telefonisch contact waaruit bleek dat het niet op voorraad was toch zo snel mogelijk geregeld en geleverd

Zoals verwacht en gehoopt.

Nvt

Nvt

Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering, gewoon niks mis mee

snelle levering,goede prijs kwaliteit.

tevreden klant

Slecht

Wacht al 3 weken op mijn bestelling. Na telefonisch contact zou het afgelopen maandag komen. Maar nu nog niks gezien.

Jammer dat ze andere producten leveren dan gevraagd

Krijgt er een papiertje bij waar op staat ander product niet meer leverbaar hierbij wat anders, heel bijzonder

Na een week nog niets ontvangen.

Vorige week vrijdag besteld,en tot nu toe nog niets ontvangen.

Nog steeds in afwachting

Mijn bestelling is er nog steeds niet . Post nl heeft me nu al 2 dagen voor niks binnen laten zitten . Vandaag 2 december 2022 mag ik toch hopen dat de koelvloeistof eindelijk bezorgd wordt. Het probleem is dat er geen enkele druppel koelvloeistof in de auto zit dus zit al een week zonder vervoer,volgende x ga ik in de winkel kopen !wat een ellende online laten bezorgen..

is voor het eerst maar heel goed

Goed als ik wat nodig heb bestel ik graag bij jullie

snelle en correcte levering

ik ben zeer tevreden met de snelle en correcte levering

Zonder problemen afgehaald

Besteld, afgehaald. Klaar!

Snelle en correcte levering

Snelle correcte levering

Duidelijke website, met goede prijzen. Na bestelling worden de producten, goed verpakt, snel geleverd. Prettig om op Olievoordeelshop te kunnen bouwen.

Ik vindt goed

Ik kan nog meer producten bij jullie koopen

Snelle levering van moeilijk verkrijgbare olie

Snelle levering van moeilijk verkrijgbare olie

snelle levering, concurrende prijzen

Olievoordeelshop heeft A-merken olie, snelle levering en tegen concurrerende prijzen.

De goedkoopste en op tijd

De olievoordeelshop maakt zijn naam waar is de goedkoopste en het product werd op afgesproken datum geleverd.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.