Snelle levering en goed product

Snelle levering van goed product

Prima levering

Volgende dag petroleum in huis ,netjes verpakt

Netjes afgehandeld

Levering duurde langer dan verwacht, maar na een mailtje werd duidelijk wat de levertijd was. Verder alles perfect verlopen.

Snelle en goede service

Online besteld en afgehaald. Was keurig geregeld.

Product gevonden en goed bezorgd

prima afhandeling van de order

Werd netjes gebeld toen het artikel niet op voorraad bleek te zijn (was mijn fout, niet goed gekeken) Nieuwe artikel was de volgende dag binnen

Vlot en accuraat

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en samen kwamen we erachter dat een specifiek product gewoon op voorraad was. Daarna verliep de verzending erg vlot

De bestelling is hee snel bezorgd ,klasse

zxbghyttg

dfbdrmyud

Nette prijzen

Niet de meest snelle levering maar wel een van de beste prijzen in Nederland. Prima website. Ik bestel hier weer

Goede prijzen snelle levering

Tweede keer hier besteld, ruim assortiment, goede prijzen en voorraad, snelle levering, een aanrader, ik zeg DOEN!

Alles volgens verwachting

Top tent!!!

Snel het goede product geleverd.

Prima leverancier van olie!

Top ,goed verpakt ,op tijd ,ga zo door.

Zie hier boven

snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd

Goede service snelle levering

snelle en goede service.

door een foute ingave van de postcode kwam mijn bestelling op een verkeerd adres. Olievoordeelshop heeft onmiddellijk de bestelling opnieuw verzonden en het verkeerd bezorgde pakket opgehaald, top.

Verkeerd besteld zonder extra verzend kosten om te ruilen. Top

Service kan veel beter

De eerste keer dan ik 20 liter Petronas DM 5000 5w30 besteld.... Op de website staat tussen 2 en 3 werkdagen... Maar de praktijk was helaas iets anders..... Wel moet ik er bij vertellen dat ik telefonisch perfect geholpen was

Snelle levertijd en scherpe prijs. Het enige nadeel was dat de factuur pas na 5 dagen volgde. Maar dat was een éénmalig probleem begreep ik.

Supersnelle service en vriendelijk contact

Ik kreeg een mail voor de verzending maar er zat een fout in het adres. Gebeld en de vriendelijke meneer heeft het direct aangepast, verontschuldigde zich voor de fout en werd alsnog de volgende dag keurig bezorgd. Super service! Uiteraard de voordeligste prijs!!

Zeer goede service

Fijne site alles overzichtelijk.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.