Prima levering

Een bestelling geplaatst en het netjes volgens de aangegeven datum en tijd ontvangen!! Netjes hoor..

Nvt

Zeer goede zaak waar men begrijpt wat hele goede service verlenen betekent!!

Het hele traject van bestellen, order betalen en het verzenden verloopt in één woord GEWELDIG. Hier weet men wat het betekent om net dat beetje extra service te verlenen waardoor je je als klant gewaardeerd voelt, en mede daardoor klant zult blijven. Ook voor (telefonische) vragen neemt men de tijd om die duidelijk te beantwoorden. Hele fijne zaak dus, die ik hier volledig wil aanraden.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle service

bestelling netjes ingepakt

Snelle levering, prima communicatie, prima prijs kwaliteit verhouding

Goede ervaring

Snel geleverd mooie prijzen

Top snel verzonden

De bestelling snel door jullie verzonden echt top, alleen post nl is enorm slecht halve dag thuis gezeten zijn niet op komen dagen moest het alsnog ophalen.

Castor olie

Product zoals beschreven, snelle levering :)

Snelle levering, en snel contact met vragen via het telefoon nummer

Snel en correct

Goed produkt, snelle levering.

Klein verpakking ad-blue tegen een normale prijs aangekocht. Levering, boven de 50 euro al gratis (ondanks hogere gewicht), binnen twee dagen. Vwb ad-blue, schenk tuit die bij de ad-blue verpakking zit is te kort om de klep vd tank (Fiat Ducato) te openen. In ons geval een oude passende tuit gebruikt.

Pakket werdt 1 dag later verzonden dan gepland

Pakket werdt 1 dag later verzonden dan ik had verwacht. Hiernaast was een van de artikelen kleiner dan verwacht. Maar dat komt doordat de afbeelding is vergroot op de website.

Aa

Het maken van een keuze tussen de producten is zeer makkelijk.

Prijzen vallen echt mee en dat wat ik koop werkt ook echt.

Scherp prijs, snel geleverd

Scherp prijs, snel geleverd, geen problemen ondervonden.

Snel verzonden

goede website en snelle levering.

goede afhandeling.

Snel , vriendelijk en correct

Telefonisch overleg kunnen hebben en bereidheid mee te denken maar beste oplossing. Erg prettig, zeker een bedrijf om aan te bevelen. Ik kom er in ieder geval graag terug. Robert Olde Loohuis

Scherp geprijsd, snel verstuurd, flexibele en meedenkende klantenservice.

Na bestelling geplaatst te hebben moest er nog een item bij. Gebeld met klantenservice en deze heeft het toegevoegd aan de bestelling zodat er geen extra verzendkosten betaald hoefden te worden. Goed geregeld en klant vriendelijk.

Heel goed verzorgd en bezorgd

Mooi duidelijk site en gemakkelijk te bestellen , Pakket werd netjes en goed bezorgd . Site opgeslagen !!!.

Zeer snelle en correcte goed levering

Support staat altijd klaar voor je indien men vragen heeft.

vlotte levering

Placetobe

Olieveerdeelshop is goed joh. Ik had de producten besteld. Dus ze zouden bezorgd worden maar toen ik belde en of ik ze alsnog kom ophalen. Was dat ook mogelijk zonder enige moeite. Ik had 5 liter petronas olie. besteld. Die zou dan morgen binnen zijn. Maar hij kwam zelf met een oplossing, om 5x 1 liter petronas olie te geven, dan was me bestelling ook gelijk compleet en kon ik het dezelfde dag ophalen.

Goedkoop en snelle levering

Kom hier zeker terug.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.