Snelle levering zeer goede service mooie prijs

Snelle levering zeer goede service mooie prijs

Scherpe prijs, goed verpakt en snel geleverd.

Alles naar wens verlopen, en alle beloftes nagekomen.

Olie besteld en netjes op tijd geleverd. Alle beloftes netjes nagekomen. Toppie. Ga zo door.

Uitstekende service en snel..

Eerste keer , maar zeker niet de laatste .. Proficiat voor de service .. en ook de prijs ..

Uitstekende service

Olievoordeelshop biedt motorolie voor een lage prijs en een goede service.

Kan niet beter.

Ram jot

Sjnelle levering jot verpakt

goed en snel

goed en snel gekregen

Snelle levering, top!

Gekregen wat ik wou.

Had vijf liter kan besteld die was niet in voorraad heb na klantcontact 5 x 1 liter gekregen zonder moeilijk doen. Top!

Gastro olie, goeie kwaliteit

Prima zaak en klantgericht

Omdat het product niet direct leverbaar was, werd een passend alternatief aangeboden zonder meerprijs. Veel E-winkels doen dat echt niet. Die pro-actieve houding heb ik zeer gewaardeerd!

Super service

Besteld en even na gebeld ivm vertrek Spanje, keurig geholpen en volgende dag netjes bezorgd! Top geregeld!

Netjes

Netjes en als het op voorraad is supersnel.

Twee jerrycans waarvan 1 lekte

Slecht transport

Zeer positief

Aangename prijzen,snelle afwikkeling, maken afspaken waar.

Goederen geleverd

Tijdsafspraak die op de site aangegeven word is niet nagekomen. Hier is pas een reactie op gekomen nadat ik gemaild heb. Verder juiste product geleverd en nette reactie via mail mogen ontvangen.

Perfect service.

Concurrerende prijzen. Top en snel service. Ga zo door

super snel en voordelig!

Zij waren de enigen die Din 680 olie in voorraad hadden.

prima!!

kwamen afspraak na en de goedkoopte onlinne

Goed en snel concurrerend geprijsd.

Zocht olie voor oudere motorfietsen zonder katalysator. Bij benzinemotoren met katalysator mag er geen Zink in de olie zitten maar oudere motoren hebben dat soms nodig voor betere smering. Officieel zorgen andere additieven voor vergelijkbare smering maar er zijn specialisten die het toevoegen van een additief met Zink (of ZDDP) adviseren. De classificatiesystemen geven hierover geen duidelijke info en als je naar de Europese classificatie kijkt is er bijna geen olie die met katalysator gebruikt kan worden, dit klopt gewoon niet. Doe hier wat aan.

Gewoon goed.

Site duidelijk en overzichtelijk, ook of de gewenste spullen op voorraad zijn. Volgende dag geleverd met post.nl. prijzen goedkoper dan concurentie.

Goede communicatie, vlotte levering

Werd bij een vraag van mij prettig en correct te woord gestaan. Producten zijn prima en prijzen goed.

Ik heb alles gevonden wat

ik op zoek was en alles loopt volgens verwachtingen met levering.

Goede en snelle service

Super snelle levering, prima, kan het aanbevelen.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.