Snel en goedkoop geleverd

Goeie overzichtelijk website en snel geleverd

Snelle levering, nette bulkprijs!

Tja, eerlijk is eerlijk, jullie zijn de goedkoopste. Je zoekt het internet af voor de goedkoopste optie. 20L voor een kleine €8 per liter, netjes toch?! Opgestuurd in een mooie kartonnen Gastrol dood kwamen de 4 flessen á 5L binnen. Binnenkort 6,5L nodig om de olie van mijn auto te verversen en dan weer vele veilige kilometers! Duidelijke website, niet veel op aan te merken. Misschien ooit even een verfrissing van, maar is dat echt nodig? Misschien… Bedankt voor de snelle levering!

Goede prijs

Vlotte levering tegen een goede prijs.

Snelle opvolging van bestelling. Heldere en duidelijke communicatie.

goedkoper en gratis verzending

Zelfde olie alleen veel goedkoper en gratis verzending

Tevreden

Ik ben heel tevreden

Erg goed snelle levering

Ook bij terugsturen snel geld onvangen

Eenvoudig en snel!

Snel en correcte levering.

Nononses

Nononses

Prima service voor een scherpe prijs.

Scherpe prijzen voor A-produkten. TOP!

3 Weken Levertijd i.p.v. de aangegeven 3 dagen !

Online besteld, website werkt goed en makkelijk, levertijd staat aangegeven als 2 tot 3 werkdagen, is dus uitgelopen naar 3 weken. Ik vindt dit niet aanvaardbaar, zo kan ik ook een webshop openen.

Kan echt niet beter.

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Lekker snel thuis en goed!

Heerlijk als je er op kan rekenen dat jouw bestelling exact klopt en er op tijd is!!! Kon mn speciale olie bij anden niet goed krijgen hier meteen! Super Vr gr Edgar

supertoko

Gaat snel, is voordelig en correct

Gewoon goed

Gevonden wat ik zocht voor goede prijs.

Goede website en goede service

Heb hier besteld een product en kreeg netjes via de mail een reactie dat het merk die ik had besteld niet leverbaar en ze met een ander merk aanbood met de zelfde waardes maar stukje goedkoper. Akkoord gegeven en alles eerst netjes geregeld en het krijg ik snel terug gestort op mijn rekening top.

Snelle bezorging Kwaliteit product.

Top service snelle levering en top kwaliteit voor weinig tot 0ver 10.000km heren

Snelle en correcte afhandeling

Duidelijk, snelle en correcte afhandeling. Afhalen geen probleem.

perfect

makkelijk en overzichtelijk

Goeie snelle service

Had wat dingetjes besteld olie en ruitenvloeistof werd snel bezorgd en goeie prijs.

Snel en een hele goede olie.

Goede en een snelle service.

prima web-side en correcte levering

vlotte levering, goed prijs/kwaliteit verhouding

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.