helemaal TOP . !!!!!!

Heel vriendelijk aan de telefoon en een snelle levering.

Super snel bezorgd!

Goede ervaring duidelijke klantenservice en super snel bezorgd. Zeker een aanrader!

Snel geleverd, prima geprijsd

Lang moeten wachten

Het product was op voorraad toen ik het bestelde op vrijdagochtend. Het bezorgmoment zou op zaterdag zijn. Zo stond ook in de omschrijving. Was dringend nodig daarom ook online besteld. Bleek het product niet op voorraad te zijn en ontving ik het pas de donderdag er op. Moest dus alsnog het product ergens anders kopen.

Heb mijn spullen voor een mooie prijs gekregen

Ben zeer vriendelijk geholpen en namen alle tijd om een alternatief voor een olie te zoeken.

gewoon goed

Wat besteld is , is bezorgd . kan dus niet beter. Snelheid van bezorgen : precies zoals aangekondigd. Gewoon alles vlgs. het boekje en dus dik tevreden

Verkeerde spullen ontvangen

Verkeerde spullen ontvangen als gevolg dat ik zelf opnieuw alles moet inpakken en een label had moeten uitprinten (jullie hadden zelf al een dag later een opgestuurd wat netjes was) en naar een afgeef punt moeten fietsen. Erg vervelend aangezien ik de olie ook hard nodig had en niet kon rijden zonder.

makkelijk te bestellen

Prima! Eenvoudig besteld, snel geleverd

Makkelijke site, goede zoekfunctie. snel besteld, snel geleverd

Duidelijke webshop, product snel gevonden,, geen haperingen met betalen, snel geleverd

geweldige service

Na een niet afgeleverd pakket door Post.nl, heb ik contact gezocht met olievoordeelshop. ze hebben opnieuw mijn bestelling opgestuurd die ik binnen tweedagen in huis had. zij zoeken het probleem met Post.nl verder uit

Prima...snelle levering

Top zaak

Zeer snelle levering

Juiste olie en met 1 dag in huis. Prima

Zie boven

Zeer snelle verzending en goede service.

Zie boven en een goede lage prijs.

Prettig geprijsd en snel ontvangen

Eigenlijk zegt de titel genoeg.

Goede prijs , veel keuze en snelle levering

Alles is top , prijs , assortiment en levering

Top moder werkers

Ik had een verkeerd besteling gemaakt en ze hebben met een maild gelijk in orde gebracht goede servies en altijd het leukste prijzen

Snelle en correcte service!

Alles snel en correct geleverd.

Uitstekend!

Snelle en goede klantenservice!

Zeer aangename ervaring

Betrouwbar, kort zakelijk. Komen belooftes na

Pakket kwam lekkend en beschadigd aan. Direct een nieuwe gestuurd. Top geregeld.

Snelle levering ben zeer tevreden..

Top Bedrijf

Snelle service en goede prijzen

Snelle levering prima prijs

Snelle levering prima prijs

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.