Goed en niet duur

Top bedrijf en hele goede en nette service

Fijn bedrijf om olie te bestellen of om op te halen. Geven goede service en nemen de tijd voor je, ook kijken ze welke oliën het beste bij jou passen.

Ruime keus en snelle levering

Ruime keus (ook voor oldtimers), makkelijk bestellen en betalen en met 2 dagen keurig verpakt in huis. Wat wil je nog meer?

Snelle levering en goede producten

Diverse producten besteld die goed voldoen, aankoopprijs voor gratis verzending ligt mooi laag !

Snelle en correcte levering

Duidelijke we site Correcte levering

Voldoet aan verwachting

Vlotte levering en plezierige betaling, zonder ingewikkelde accounts en wachtwoorden.

Plezierig, vlot, to the point.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Goed service en snel leverbaar.

Goed en snel

Goed en snel

Eindelijk een bedrijf dat ook kleine hoeveelheden verkoopt

Ik heb nou eenmaal als particulier geen tientallen liters nodig van speciale olie soorten. Dus eindelijk een bedrijf die dat wel doet. En ook nog voor een betaalbare prijs en verzendkosten.

tevreden

Bestelling goed ontvangen en ben goed geholpen nadat de transportfirma het pakket was kwijtgespeeld. Doos was beschadigd maar onderdeel werkt nog prima.

Prima levering en prijs

Snelle levering en prima producten voor scherpe prijzen

Heel aardig aan de telefoon en snel geleverd

Echt goed op de hoogte gehouden van de leveringen en ook op tijd. Bij postnl ging het even mis en dat hebben ze snel uitgezocht

Snelle en correcte levering

Er zijn betrekkelijk weinig winkels die Koon olie verkopen. Zo online besteld.

had een aparte olie nodig en dat werd keurig voor mij uitgezocht en terug gebeld met een advies

Geweldig, service zoals je mag verwachten maar helaas niet overal meer tegen komt.

Top super service en klantvriendelijk

2 kannen olie besteld werd er 1 geleverd. Direct gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan ze zouden het oplossen 4 minuten later bericht pakket is verzonden. Super geregeld en opgelost volgende dag afgeleverd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Goedkoop

Prijs erg goed levering wat aan de trage kant naar huidige maatstaven.

Zelf verkeerde olie besteld, ( niet goed opgelet ) contact opgenomen met Olievoordeelshop. Keurig te woord gestaan. Medewerker meteen voor een retour bon gezorgd en de juiste olie opgestuurd. Terugbetaling retour had iets sneller gekund . Maar ben zeker tevreden over het contact en afhandeling.

Super olie snel geleverd

Goed en snel geleverd

Gewoon prima.

Ja

Super producten voor goede prijs.

Snel geleverd!

Snel accuraat goede site

Geweldig product

Snelle levering!

Perfecte afhandeling en snel geleverd.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.