Heel goed.

Duidelijke site ,snelle levering.

Prima levering

Goede producten en een prima prijs/kwaliteitsverhouding!

Snelle en correcte levering incl. een duidelijke factuur.

Goede prijzen en super communicatie.

prima afgehandeld

kan het aan andere aan bevelen: prima geregeld

Was prettig,goed en snel dat vooral werd snel geholpen

Goed assortiment, prima prijs

Ruim assortiment, goede prijs, vlotte verzending. Prima prijs.

goede prijs voor de producten

snelle levering en als je je kenteken invoert de juiste olie en onderhouds advies

Prima service.

Er was één van de verpakkingen lek. Prima opgelost en geheel vergoed.

Super geregeld

Overzichtelijke site Makkelijke bestelprocedure Snellen levering Super geregeld

Ik zou niet zo gauw weer iets bestellen hier

Ik had olie besteld en dat was niet op voorraad. Na te hebben gebeld zou het diezelfde week nog komen.. Helaas niet gebeurd. Na anderhalve week zelf maar weer gebeld en toen bleek het product in het magazijn te staan... alleen waren ze vergeten het te verzenden

Wat ik zocht

Het gene wat ik zocht vond ik hier. Jammer dat ik er langer op moest wachten dan aangekondigd. Vandaar 4 sterren verder netjes ingepakt.

Prima geholpen

Ik heb olie besteld en deze is volgens mij foutief bevestigd, Dit heb ik niet gecontroleerd en dus mijn fout. Toch hebben jullie perfect meegedacht in de omruiling. Dankjewel

Snelle levering van oede produkten tegen een schappelijke prijs

Ik bestel hier al jaren olie voor mijn oldtimers. En natuurlijk de flacons met prima garagezeep

Prima levering

snel en voordelig

Grote keus - goede prijs - snel verstuurd

Hydraulische olie online besteld. Werd nog even gebeld, dat het in twee verschillende zendingen zou komen, omdat het uit verschilende depots kwam...netjes hoor!

fantastisch.

Ik had een kunstof hevelpomp besteld voor de regenton. Na installatie en 3x pompen ging er iets stuk in de pomp zelf waar je niet bij kan. Dus heb ik contact opgenomen en het probleem uitgelegd en of ik de pomp kon terugsturen. (in de mail bestelbon meegestuurd). Ik hoefde de pomp niet op te sturen. Nog geen dag later werd er een nieuwe hevelpomp gestuurd die het perfect doet. Daarom DIKKE DUIM voor olievoordeelshop.nl, goede feedback en ONTZETTEND bedankt voor jullie manier van oplossen van het probleem en een ZEER TEVREDEN klant. DANK JULLIE WEL.

Perfekt!

Gewoonweg top!

Top website, goedkoop en snel

Eerste keer klant, erg goede website, overzichtelijk, makkelijk filteren( de olie is al schoon hoor) en goede olie info en specificaties. Scherpe prijzen, veel keus, en snelle levering. Zoek voor m’n werk nog een tandwielkast olie 68 EP in 210 liter vaten. Gemiddeld 1 per maand. Bij jullie kan dat ook op zakelijke rekening, maarrrr, jullie aanbod is duurder dan concurrent met de Argos Trans 68. Die zit bij hun op ongeveer €580,- incl prijsverhoging. Is daar wat mogenlijk?

Te duur

Had peterolium besteld meende 40l voor 60 euro maar bleek 20l. Geef voor de orginele 50 euro de 20l

Snelle levering tegen gunstige prijs

Zeer snelle levering

Ze doen wat ze zeggen én goedkoop.

No nonsens. Duidelijk en complete webshop.

Keurig conform afspraak

Bestelling is keurig conform afspraak geleverd

geweldig

Ik bestelde voor de eerste keer bij olievoordeelshop en het was buiten mijn verwachting zo snel de olie geleverd was. Volgende keer zeker weer olievoordeelshop.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.