Netjes en goed product

Is mooi op tijd geleverd en een schoon product

Jullie zijn goed bezig

Ik heb mijn bestelling iets verlaat netjes ontvangen, nadat jullie een mail gestuurd hadden dat mijn bestelling niet op even wat later zou komen. goed dus.

Duidelijk en betrouwbaar advies

Voor mijn oldtimer tractor had ik meerdere oliesoorten nodig. Daarbij vooraf uitvoerig door olieshop geadviseerd. Loopt nu weer als een zonnetje.

Snelle levering, goede kwaliteit

De olie zoals beschreven, snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed advies en hulp en snelle verzending

Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen werd om advies te geven. Mijn vraag werd opgenomen en binnen korte tijd werd ik terug gebeld met een duidelijke antwoord. Ook de bestellingen werden snel bezorgd, tegen scherpe prijzen.

Goed, goedkoop en snel.

Wat wil een mens nog meer? Een top-zaak die zijn beloftes nakomt. Ben en blijf klant hier.

Netjes, snel en tegen goede prijs geleverd

Netjes, snel en tegen goede prijs geleverd

Uitstekend bedrijf, snelle levering en uitgebreide betalingsmogelijkheden. Goede prijs/kwaliteit

Bestelde goederen niet op voorraad

Op het ogenblik van de bestelling was er geen sprake van het feit dat de bestelde goederen niet op voorraad waren. Verder geen klachten, noch over kwaliteit, prijs en verdere dienstverlening.

Erg tevreden met deze bestelling

Snelle levering, goede prijs dus ik ben zeer tevreden.

Correct!

Prima, geen opmerkingen

Vlotte levering

Vlotte levering en netjes verpakt

Altijd correct

Snel en goede prijs

Goede service voor een goede prijs.

Perfect en snel geleverd.

Men reageert goed en denkt mee in alternatieven als product tijdelijk niet leverbaar is. Top.

Gewoon goed

Vlugge levering met goede prijzen.

Wederom Top

De juiste producten worden snel en op de aangegeven dag geleverd voor een scherpe prijs.

Via de webshop besteld, waarna het niet goed was gegaan met de overboeking en er dus 2x van mijn rekening was afgeschreven. Ik werd gebeld door de olievoordeelshop en zij zouden het terugstorten. Dit is ook meteen gedaan, zeer netjes te woord gestaan en goed afgehandeld

Super snel

Heb super snel met producten binnen gekregen

Super snelle levering

Binnen 24 uur bezorgd.. helemaal top

Top!!

heel goede ervaring opgedaan met dit bedrijf

prima zaak

Na de bestelling snelle reactie en snelle levering. Wat wil een mens nog meer,.....prima toch !!

Eenvoudig, snel en goed

Eenvoudig, snel en goed

Top, goeie service!

Heb een bestelling gedaan achter af wou ik nog wat toevoegen toen de bestelling nog niet verzonden was en dat was geen enkel probleem!

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.