Snel geleverd precies zoals beloofd

Zeer aangenaam om zaken mee te doen.

Ondanks dat er 1 pakket zoek was geraakt hebben ze het zeer netjes en adequaat opgepakt. Werd direct een nieuw pakket verzonden. Volgende keer weer daar bestellen. Gr Jeroen Muller

Goed service en vriendelijk

Voldoet aan de verwachting

Netjes verpakt en ontvangen per post

Probleemloze bestelling

Dit was mijn 1e bestelling, maar zeker niet de laatste. Keurig op de hoogte gehouden en goederen zijn op de juiste tijd geleverd. Waren netjes verpakt.

Zeer goede ervaring

De bestelling was goed van prijs en snel geleverd top.

Fijne ervaring dus!

topservice

vandaag besteld, morgen in huis. Petje af, dank

Een goed bedrijf met snelle levering

Een goed bedrijf met snelle levering

Scherp geprojsd

Scherp geprijsd en retesnel geleverd

top service

meerdere malen een bestelling geplaatst en ze komen de afspraken na. Mocht er iets niet leverbaar zijn, word je gebeld en komen ze met een passende oplossing

Super snel geleverd voor een goede prijs.

het duurd 1 dag tussen bestelling en levering. Dat is super. tevens een goed prijs. De fles met olie was goed verpakt. De fles vast stond vastgezet in de doos.

snel en correct

heel goed

goed en snel

correcte bezorging van bestelling

Goede oliën voor een eerlijke prijs

Bestel hier al een paar jaar mijn twee takt oliën en bevalt prima

Prima volgens afspraak geleverd

Voor herhaling vatbaar.

Prima olie en snelle levering

Snelle levering.

Snelle levering en zeker niet te duur. En een fijne overzichtelijke site.

Positieve online winkelervaring

Een duidelijke website zonder al teveel poespas. Het is makkelijk het juiste product te vinden en er staat ook een juiste omschrijving en gebruiksaanwijzing bij, wat wel zo handig/verstandig is met olie gerelateerde producten. Verder zijn de prijzen goed en ik zou niet aarzelen om hier weer te kopen of een ander aan te bevelen hier te kopen.

Snel en goed de juiste olie

Simpel besteld, snel geleverd.

Goede prijs, bestellen is kinderlijk eenvoudig, en snel geleverd, goed geïnformeerd.

Nette prijs voor versnellingsbakolie, en snel geleverd!

Wat de titel al zegt. Ik had automatische versnellingbakolie nodig. Olievoordeelshop had 5 liter tegen een goede prijs, en het werd snel geleverd.

Gunstig geprijsde olie en goede leving.

Vlotte levering en niet duur.

Snelle en goede service!

Het product wat ik had besteld was niet voorradig, maar ik kreeg een goed advies voor een vervangend product.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.