Goed snel

Fijne site en zeer snel geleverd. Ik beveel het zeker aan.

snelle levering voor een prima prijs.

zeer snelle levering voor een gunstige prijs

Erg goed aanbod aan de juiste prijs

Eenvoudige site, goed bruikbaar. Erg snelle levering.

Gewoon doen wat er wordt afgesproken

Beste Olievoordeelshop, Voor de eerste keer bij U een bestelling gedaan. Maar de hele afhandeling tot de bezorging goed te volgen en op de afgesproken tijd bezorgt.

alles was tot in de puntjes ok

ik ben tevreden over de vlotte afwerking van de bestelling, alles was in orde.

Mijn ervaring was zeer positief ben tevreden hoe het ging

de levering was later dan verwacht maar dat gaf voor mij geen problemen

Kreeg het netjes en op tijd binnen zoals beloofd

Product bleek niet voorradig, lange levertijd. Prijs wel goed

Product was helaas niet op voorraad, hierdoor lange levertijd. Prijzen zijn vaak wel goed.

goede communicatie en service.

Vriendelijke service, maar helaas veel problemen met verzending

Bijna 4 weken moeten wachten op mijn bestelling, ondanks dat alle artikelen op moment van bestelling 'binnen 2-3 werkdagen' leverbaar waren volgens de website. Na 2 weken wachten heb ik gebeld en werd mij gezegd dat er een foute levering was gedaan door de leverancier waardoor de vertraging was ontstaan. Hier had ik begrip voor, zoiets kan een keer gebeuren. Er is mij voorgesteld om (kostenloos) de zending op te splitsen. De voorradige artikelen zouden direct die dag worden verzonden en één artikel zou worden nagestuurd. Hiermee ben ik akkoord gegaan. Vervolgens heb ik weer bijna een week niets vernomen, dus opnieuw gebeld. Er bleek een fout gemaakt te zijn en het pakket was niet verstuurd. Dit zou dan alsnog direct worden gedaan. Het na te leveren artikel was nog steeds niet op voorraad, maar zou spoedig volgen in een aparte zending. Na enkele dagen ontving ik een pakket, met daarin alleen de nalevering... Voor de rest van de order (die op dit moment al 3 weken vertraagd was) had ik wel een trackingnummer ontvangen, maar dit pakket was volgens Postnl nog niet door hun ontvangen. Na een paar dagen kwam er nog steeds geen beweging in dat pakket, dus wéér gebeld. Er werd gezegd dat het heel druk was bij Postnl, en dat daarom het pakket waarschijnlijk vertraagd was. Kan ik begrijpen in deze tijd... maar wéér een tegenvaller. Ze zouden het nog een paar dagen afwachten en anders het pakket opnieuw sturen. De volgende dag kwam het vertraagde pakket ineens toch bij mij aan. Conclusie: De vertraging is voor een deel door overmacht veroorzaakt, maar voor een deel ook doordat Olievoordeelshop de bestelling was 'vergeten' nadat telefonisch beloofd was om diezelfde dag nog te versturen. Ik ben netjes en behulpzaam te woord gestaan aan de telefoon, maar ik had liever gezien dat Olievoordeelshop wat pro-actiever was met informeren over vertragingen, i.p.v. er keer op keer zelf achteraan te moeten. Ik blijf hier wel bestellen, hopelijk gaat het de volgende keer beter.

Duidelijke webshop en natuurlijk op tijd levering van de juiste artikelen

Goede ervaring met olievoordeelshop

Goede kwaliteit olie voor een mooie prijs en snel geleverd

Mijn bestelling bevatte een artikel wat niet op voorraad was. Keurig telefonisch contact gehad om zo de totale bestelling alsnog de volgende dag te kunnen ontvangen. Er worden nette prijzen gehanteerd.

ok

ok

woord snel geleverd top

Geweldige service

Besteld en volgende dag in huis? Helaas niet gelukt door post. NL. Door een fout bij post nl, is de Olie weer retour gestuurd, zo raar ik was gewoon thuis. Ik heb gebeld en meteen is het opgepakt en werd er direct mijn orde opnieuwe verstuurd. Volgende dag in huis. Kan niet anders zeggen super service. Een welverdiende 10. Mvg jeroen

Levering na een week nog steeds niet geleverd.

Ik heb iets besteld en de aankomst data wordt met de dag verschoven.

Goed aangekomen

goed en snel

bestelling plaatsen en in 2 dagen product afgeleverd

Levertijd waardeloos.

Zoek een betere partij als PostNL. Of bel mij gewoon dan heb je next day delivery. Dat is wat klanten willen.

snelle levering goed product

De olie komt uit eigen woonplaats, maar de winkels zijn dicht. De olievoordeelshop leverde de scooter olie snel en tegen een prima prijs. Kon dus de klus snel afmaken

gewoon krijgen wat je besteld

toppie geregeld

Weet ik niet goed

Pakje nog niet ontvangen. Moeilijk oordelen dan

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.