vinden

een betere vind ik niet

Goed geprijsd, zeer vriendelijke communicatie

2 kannen koelvloeistof besteld, bij levering bleek de verpakking nat. Eerste verdachte na melding van TNT dat het pak was gaan lekken was lekkage van de kannen, hierover correspondentie met Olievoordeelshop.nl gehad. Daarna vlot zelf de conclusie getrokken dat iets anders de doos nat moet hebben gemaakt. Communicatie hierover verliep prima en erg vriendelijk.

Snelle service!

Bestelling supersnel, en correct geleverd.

Keurig volgens afspraak

Goeie communicatie over het aan te leveren product

goed product

Goed geholpen

Bestelling geplaatst, er heen gegaan, netjes ontvangen. afgehaald en klaar. Goede service zonder opmerkingen.

uitstekend

snelle leverring.

Nette prijzen , vlotte levering, overzichtelijke website. Alleen post.nl was een beetje de weg kwijt, letterlijk in dit geval, maar konden m'n adres niet vinden dus een post.nl servicepunt uitgezocht voor de volgende dag. Hier na 15.00 geen pakket aanwezig , echter stond om 20.00 de bezorger alsnog aan de deur....communicatie kan beter , want dit is niet de eerste keer bij post.nl. Wijt het maar aan de drukte.

Prima.

Ik bestelde olie ophalen en toch voorraad op en toen kreeg ik mail dat alternatief olie kunnen aanbieden. Graag volgende keer als voorraad op dan graag bestelling automatisch blokkeren. Maar ik kwam binnen en heel veel olie soorten!. Verder volgende keer bestellen als mooie aanbieding dan laten bezorgen.

Duidelijke communicatie

Goede prijzen Snelle bezorging

Goed snel en goedkoop

C

Prima prijs kwaliteit verhouding

De olie was op za. 12-12 besteld, op ma. 14-12 verzonden, echter vandaag 21-12 pas aangekomen door de kerst drukte. daar kan de olievoordeelshop natuurlijk niets aan doen.

prima snelle service

prima snelle service

Is in staat bijzondere olien te leveren binnen redelijke tijd.

Ik werd prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Duurde een paar dagen maar dat was geen probleem. Belangrijk was dat precies dit type olie geleverd kon worden.

P

Prima,goede communicatie en vlotte levering

Product verkeerd op website

Ik bestel antifreez en lees op de verpakking dat het koelvloeistof is Olieschop toch antifreeze kostenloos opgestuurd top service

Er is niets mis met het product. Alleen de kwestie is de lange wachttijd voor de verzending.

Wel goed

Wel goed

Snelle service, prima prijzen.

Toen bleek dat tijdens de bezorging iets mis bleek te zijn gegaan werd onmiddellijk de bestelling opnieuw verstuurd. Klasse.

Prima ervaring

Product is goed en een mooi prijs niveau, levering conform afspraak, kortom altijd positieve ervaringen met dit bedrijf....

snel bezorgd, nette prijzen

kopervet, zuurvrije vaseline en wiellagervet besteld. Prima spul en omdat het net iets meer kostte dan 25 euro nog gratis bezorgd ook.

Zeer snel en uitstekende prijzen.

In de late middag besteld en de volgende dag binnen. Prijzen zijn uitstekend.

snel geholpen helemaal goed

goeie ervaring

Is oke

oke

kan niet beter

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.