Duidelijke informatie op de website en ook over de status van de bestelling.

Post overbelast

Wegens de Sinterklaas drukte bij de Post duurde het lang voor dat mijn bestelling afgeleverd werd.

Goede service en leuke attentie ontvangen bedankt

Perfect, snelle levering goede prijs

Om 15 uur bestelt zelfde dag om 16 uur opgehaald. Goede prijzen, niets dan lof.

Snelle levering en een goede website.kortom een top onderneming

Snel en goed geleverd wat ik besteld had.

Op tijd geleverd

Snelle levering en netjes van alles op de hoogte gesteld.

netjes en snel geleverd

Meedenken en klantgericht

Mijn bestelling was vertraagt hebben ze 1 stuk alvast toegezonden. Petje af super bedankt.

Heel service vriendelijk en snel

Zeer service vriendelijk, accuraat, snel en professioneel

Goede olie en zeer goede prijs

Ik heb al drie keer 16 liter 10w40 77olie voor mijn crossmotor gekocht. Ik ververs om de 2 uur. Zuiger, bigend, cilinder, alles blijft goed (ik vervang de zuiger om de 30 uur) Het is een yz250f uit 2017. Beter vaak verse goedkopere olie, dan minder vaak verse dure olie.

snelle levering en goedkoop

Voordelige A-merk motorolie

Snel en goedkoop en kwaliteit betaalde voor een liter oli bij de shell 20 euro voor 40 euro heb ik nu 5 liter

Prima website, strakke prijzen, snelle reactie en levering, voortreffelijke communicatie...wat wil je nog meer!

Bestelling volgende dag al in huis

top

too

Perfecte service

Bestelling stond al klaar Kon het zo mee pakken bij afhalen Top

vertraging keurig op tijd gemeld

prima prijs <--> kwaliteit

Snelle levering. Top olie tegen betaalbare prijs!

Betrouwbare leverancier

Levering op tijd , zoals beloofd Degelijke verpakking Prijs is ok

Lekker snel thuis bezorgd

Op zoek naar antivries kwam ik op de site terecht en daar bleek dat de bezorging al bij 25 euro gratis was. Een kleinigheid erbij en het is voordeliger dan ergens anders.

Netjes op tijd

De eerste keer besteld. Dik tevreden

veel keus en keurige levering

ontzettend veel keus en handige zokefuncties op site, zodat de juiste olie vinden geen probleem moet zijn. Levering duurde wel lang (1 week, maar dat was een post nl/black friday issue)

Neem een andere pakketdienst ipv PostNL, Olievoordeelshop lost het wel snel op.

Ik zie toch liever een andere pakketdienst dan PostNL, houden je niet op de hoogte als track&trace blijft verspringen qua levermoment, na een week beschadigde doos met sticker van PostNL erop, opnieuw ingepakt zonder inhoud te bekijken(?), Olievoordeelshop stuurde voor de 1e zending binnen was gekomen, direct een tweede toe na mijn melding, top geregeld!

Alles naar wens!!!

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.