Snel en gratis geleverd, top!

Jarenlang ben ik gebruiker van Castrol Edge motorolie en Shell motorolie, maar na het kijken van Youtube motorolie test ( https://www.youtube.com/watch?v=pMB8ZzPknEw&ab_channel=PiotrTester ) wil ik nu de Kroon Oil uitproberen. Kroon Oil is gewoon beter dan Castrol, Shell motorolie ( mijn mening ). Mijn auto rijdt nu met Kroon Oil merkbaar veel beter ( rustiger en krachtiger ). Ik gebruik nu de Kroon Oil Helar 5w30 in mijn VW Golf 7 tdi. Ik doe ieder 10000km de motorolie verversen, omdat ik de longlife olie bewering nooit vertrouw, het moet gewoon vaker ververst worden; de roetfilter en de mechanische delen worden gewoon beter beschermd.

Goed product

Kroon hydraulische olie gebruikt voor mijn Honda logo 1.3 stuurbekrachtiging

Zeer slecht

Besteling word gesplitst zonder afspraak. Gevraagd om een uur voor levering te verwittigen, niet dus, de rest op zaterdag als niemand aanwezig is. Als alles geleverd is bij andere mensen en is alles bij mekaar krijg ik nog berichtjes dat er goederen volgen ,ook niet dus. Een warboel en ze weten blijkbaar niet wat ze doen. Voor derest niet te klagen.

Op tijd en goed geprijsd

Snelle en goede service

Goede prijs en zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Gisteren besteld en vandaag in huis

Zoals verwacht

Zoals verwacht en tijdig geleverd

Goede prijs volgende dag in huis

Goede prijs volgende dag in huis

Goedkoop en goede kwaliteit

Goede service en product

Ruime keus en prima prijzen. Snelle levering

Ruime keus, prima prijzen en supersnelle levering. Bedrijf doet wat ze belooft.

super olie voor weinig

snel thuis voor weinig geld ga er meer kopen

Bestelde hydrauliek olie niet op voorraad. Goed gecorrigeerd met klein schoonheidsfoutje.

Door de correctie kreeg ik ook 5 stuks 1 literverpakkingen van hetzelfde merk als de bestelde motorolie (1 liter). Prompt verdween de motorolie in het hydraulische systeem van de graafmachine. Vraag me af of dat nadelig is!!??? Kunt u mij daarover informeren?

Nette prijs en snel geleverd

Super service

Lange levertijd

Spullen zijn zeer goed! Laatste levering duurde alleen heel lang 10 dagen+

Fijne website en snelle levering

Zie bovenstaande

helemaal top met mooie producten!

nvt

Netjes en snel geleverd

Goed service

goed service

Top.

Snel en netjes verpakt geleverd!!

Super, overzichtelijke website, snel geleverd

Snel en wel !!!!!

Goede producten,deftige prijzen én snel geleverd,wat moet je nog ???hahaha

Heel goed, top!

Leveringsadres was niet compleet ( mijn fout ) maar de goede communicatie door olievoordeelshop is dit uiteindelijk vlot verlopen. Top!

Netjes, op tijd en voor een goede prijs

Uitvraag gemaakt, besteld en bezorgd. Tevredenheid tot gevolg!

Overzichtelijke site, snelle levering en fijn verpakt

Goede aanbiedingen en snelle levering

Gewoon helemaal top

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.