Prima firma !

Goede site - artikelen makkelijk vindbaar prima prijs - snelle en correcte levering ! TOP

Snelle levering tegen scherpe prijs

Duidelijke website en snelle levering van de bestelde producten.

Nette prijs en snel binnen

Ik kon snel vinden wat ik nodig had tegen een nette prijs. Ook de levering was aardig snel.

Product is prima, maar lange levertijd.

Prima motorolie, maar zeer lange levertijd, besteld op 9 september 2020 met een levertijd op de site van 2-3 weken. Eerste deels is 2 oktober geleverd, en tweede zending met andere helft van de 24 liter olie op 3 november. Hebben na bestelling plaatsen wel aangeboden een alternatief te kunnen leveren (duurder) maar ik kies specifiek voor deze olie. Levertijd indicatie op website is dus niet helemaal in orde. Verder prima bedrijf voor kwalitatief hoogwaardige olie.

Zoals altijd prima geregeld.

Bestellen betekent hier leveren. Perfect geregeld, snelle levering, goed verpakt en prima product. Kortom, wederom voor herhaling vatbaar, dank.

Overzichtelijke site en veel keuze

Ik ontvang de olie 4 dagen na mijn bestelling. Veel keuze en goede prijzen tov concurrentie

Geweldig!

Fijne mensen, goed advies en kwaliteitsproducten!

Snelle levering, prima prijzen en goede service!

Ik had even gebeld voor info en ik werd prima geholpen en kreeg de juiste informatie! Prima dus!

Goed advies en levering

Goed advies, prijs en levering

Supersnelle levering

Binnen 24 uur was het al geleverd..prima service

Snel en goed

De levering was vlot en wat er besteld was

Levering was correct en op tijd

Levering was correct en optijd

Bezorgmoment bleef 3 dagen lang opschuiven

Uiteindelijk geleverd wel 3 dagen later dan voorspeld.

Zeer goed !

Goede snelle service, zeer uitgebreid assortiment. En in de outlet wordt een beperkt aantal artikelen voor de helft van de prijs aangeboden vanwege een licht vervormde verpakking . Ook positief is dat boven de 25 euro de verzendkosten vervallen.

Late levering

Speciaal gezocht naar leverancier die volgende dag kon leveren, op site staat "voor 15:00 besteld, volgende dag in huis". Helaas duurde het 3 dagen. Dat is onhandig als de auto echt volgende dag nodig is

Snel en netjes geleverd

de kortingacties op datum vind ik niks

Ik koop iets als ik het nodig heb, en zo vis ik altijd achter het net.... liever zie ik dat het nagelang afname de korting groter wordt.

Prima ervaring met Olievoordeelshop

Bestelde artikelen geleverd zoals omschreven. Je wordt prima op de hoogte gehouden van het verloop van bestelling tot aflevering

goede prijs en snelle levering

zoals hier boven. snel geleverd en nette prijs

Goed product en snel geleverd.

Zeer snel geleverd

Goed.

Goede producten. Goede prijs. Goede (snelle) levering. Al mijn 2 en 4 takt benzine gebruikende machines werken prima op Alkylaat benzine.

Snelle levering en nette prijs

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.