Betaalbare prijzen

Betaalbare prijzen en goede levering. Voor herhaling vatbaar

Snel en goed

Service zoals het hoort te zijn!

Goede prijzen en snelle verzending en dat gecombineerd met een prettige website. Houden zo!

Hydrouliek olie en koelvloeistof. geleverd en tevreden. zeer klantvriendelijk

super

ruime keuze voor een scherpe prijs en ook nog eens snel geleverd, toppie

Perfekt geholpen via telefonische vraag en antwoord en levering

Perfekt geholpen via telefonische vraag en antwoord en levering

Snel geleverd een dag vroeger dan gepland

heldere website en snelle levering.

wat ik zocht werd aangeboden voor concurrerende prijs en in meerdere alterntieven; snelle levering

Snelle levering en prima prijs

Prima tent

Snel bezorgd

Eigenlijk zoals het hoort. Je bestelt, betaalt en je krijgt direct een email met gegevens. Het product werd netjes op de aangekondigde dag geleverd. Was exact wat we besteld hadden.

Snel en betaalbaar

Snelle verzending. Groot aanbod en tegen reeele prijzen. Voor herhaling vatbaar.

Fijne webwinkel

Veel keuze, en snel geleverd

Super snelle levering

Oloe is keurig verpakt en ongeschonden aangekomen. Zeer snelle levering. Prijsstelling ook zeer tevreden over.

Zeer betrouwbaar bedrijf snel en corect geleverd

Goede service, prijs en snelle levering

Na even telefonisch contact te hebben gehad over de keuze van mijn product en de levering ervan, het was niet op voorraad, het product binnen drie dagen ontvangen. Super!

prima shop voor ke automotive olie

Redelijke keuzemogelijkheden aan soorten olie en vlotte levering. Prijzen in het algemeen gunstig. wel kan de soms aangeboden korting beter geldig zijn tot een jaar na aankoop, ivm de oliewissel interval..

Super snelle levering.

Super snelle levering van de producten.

Eerste ervaring gewoonweg TOP!!!

Eerste keer besteld. Koelvloeistof , maar deze heeft gelekt. Mailtje gestuurd, meteen antwoord. Krijg gewoon een nieuwe zonder te hoeven zeuren.DAT IS SERVICE

Makkelijk en Snel bezorgd..!

Voor 1500 uur besteld, volgende dag om 1400 uur al bezorgd..! Perfect..!

Prijs,verzending ,snelheid en update levering,betaal opties alle prima,erg tevreden

Zeer goede service

Onlangs ATF olie besteld. Na het plaatsen van de bestelling bleek de olie niet voorradig. Levertijd 2 weken ivm vakantie. Ik heb toen telefonisch contact gehad en aan de hand van hun advies een ander merk olie gekozen die wel direct leverbaar was. Kort samengevat goed advies en goede service voor een aantrekkelijke prijs.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

snel en de juiste olie geleverd

prima ervaring en zal zeker en volgende bestelling weer bij Olievoordeelshop.nl plaatsen.

Duidelijk, nette prijssteling en snel geleverd.

De olievoordeelshop heeft een overzichtelijke webshop. Binnen enkele klikken ben je bij de gezochte productkeuzes. De producten worden duidelijk omschreven en zijn scherp geprijsd. Ook de afhandeling en levering is makkelijk en snel. Voor mij een vaste keuze.

Super snelle levering

Werd tusdentijds op de hoogte gehouden over niet op voorraad zijnde artikel. Ondanks dat alles op tijd geleverd

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.