correct en snel

O.K.

Nette website, goede prijzen en snelle en goed verpakte levering

ik kom zeker weer winkelen als ik opzoek ga naar de artikelen die te koop zijn bij de olievoordeelshop top ervaring op alle aspecten van ecommerce en fullfilment.

Prima op tijd het juist spul geleverd

Ik had alleen nogal moeite om de 5l grasmaaier benzine handmatig te openen (een waterpomptang moest er aan te pas komen !). Kan Olievoordeelshop niets aan doen, behalve terugkoppelen aan fabrikant ?

top levering

De bestelde olie bleek niet meer voorradig. Ik werd ervan op de hoogte gesteld en ze bodem me zonder meerprijs een duurdere aan. die dan ook nog eens de dag erna in Belgie werd geleverd.

Alles verlopen zoals voorgesteld en afgesproken

Ik had al eerder besteld gehad en deze keer was het weer supersnel geleverd binnen 2 dagen geleverd.

Prima verzorgd

Snelle bezorging. Top service !!

Snelle bezorging, top!!!

Snelle levering ,en als er iets verandert krijg je gelijk bericht Maken waar wat ze zeggen .

zeer goede ervaring

zeer goed product en snelle levering,dank u .pedeneau.jacques

Goede prijs en snel geleverd

Ik heb al vaker bij olievoordeelshop besteld, en heb alleen maar goede ervaringen.

Goede prijs, top producten, snelle levering, top communicatie

Marine Fuel Stabilisator besteld. Ivm Corona virus veel minder rijden, nu tank ik al 98, hoef ik niet maar de 10% Ethanol is rommel en men roept milieu vriendelijk wat absoluut niet waar is. Verbruik in onze Daihatsu Sirion van Euro 95-10 t.o.v. 98-5 is 3,88% meer verbruik. Omgerekend stoot ik dan veel meer CO2 uit dan op 98! Verder is het smerend effect van Ethanol, denk aan de brandstofpomp, nul komma niks. Ook is de Ethanol zeer hygroscopisch waardoor er water in het systeem komt. Ook de opslag stabiliteit is Max 2 maanden, daarna begint de benzine af te breken en vervuild het systeem met kans op roestvorming inwendig! De Marine Sabilisator stelt dit uit bij E10 gebruik tot wel 8 maanden. En bij de 98 - E5 zelfs tot 12 maanden. Dus denk na, vooral als U LPG rijd dat U of 98 tankt of de Marine Satbilisator gebruikt om schade op termijn te voorkomen. Ik zeg weg met E10 en ook E5. Zo denkt men er bij AMK, Auto Motor en Techniek, een zeer gerenommeerd technisch vak gebied ook over. Geen extra bomenkap nodig ! Minder CO2 uitstoot. Op naar Waterstof als duurzaam alternatief. 680km rijden, 3 minuten tanken en verder. Water,H20, wordt O2 en H waarvan we H gebruiken en achteraf weer H20 van krijgen door de reactie wat men in principe weer kunnen ontleden.

Snel geleverd. Prima product

Top snel geleverd

Snel geleverd top verpakt

super snel

Snelle levering voor china prijzen. De producten zijn voldoende omschreven. Hadden zelfs keus.

snel geleverd prima prijs

Snelle en correcte levering.

Snelle levering , wel duur

Prijs kwaliteit aan de dure kant

goedkoop, snel en duidelijk

ik was op zoek naar een groter vaatje motorolie voor mijn auto. Super veel aanbieders op internet. De op het eerste oog goedkopere opties bleken allemaal giga verzendkosten te hebben, waardoor ze net zo duur waren als de iets duurdere opties, behalve olievoordeelshop! Snelle levering, duidelijke communicatie. Ik zal hier vaker komen als mijn auto meer nodig heeft!

Snelle levering, goede prijs, tip om verzendkosten te besparen.... Top!!!!

Zie boven

topverkoper

Goeie spullen, goedkoop, snel verzonden, goed ingepakt, kortingsbon erbij! Ik kom hier vaker!

Goed en snel

Goede olie voor een nette prijs

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg

Over Olievoordeelshop.nl

Voordelige A-merk motorolie, koelvloeistof en smeermiddelen.