Heerlijk kussen

Een veren kussen is bijna nergens meer te koop, maar ik vind het zoveel lekkerder slapen.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs. Mooi dekbed. Blij mee!

goede site, mooie kwaliteit.

mooie kwaliteit hoeslakens en dekbedset. verzending wel erg traag. duurde 2 weken.

Heerlijk zacht stofje

Prachtige dekbedovertrekken van heerlijk materiaal

Zie titel. Ik ben er blij mee en het was ook een mooie prijs.

Duurt lang voor ik de producten heb ontvangen.

Heel jammer want u heeft mooie producten en goede kwaliteit. Een betere en sneller service zou voor u echt een aanrader zijn. Veel succes met uw bedrijf en Gods Zegen toegewenst! Hartelijke groeten van Familie Richtering

Snelle levering en kwaliteit zoals beloofd!

Een overtrek voor matras aangeschaft. Heel tevreden!

Mooi product en snelle levering

Goeie service

10 voor de service en plaats snel weer een bestelling

Mooi product voor mooie prijs lekker snel in huis

De klamboe bevalt uitstekend

Laken was niet op voorraad wat ik had besteld. Kreeg na telefoontje ander laken toegezonden. Was verrassing kamer toch compleet voor onze Luca

slechte communicatie

De kwaliteit van het geleverde is tot op heden prima maar e-mail contact is slecht want je krijg geen antwoord. ook de telefonist kan geen antwoorden geven want dat moet hij ter zijner tijd zelf navragen.

Great products

Great quality products and fast delivery

Goede quality

Goede service, goede quality :)

Goede service snelle levering

Fijn bedrijf waar klantcontact nog mogelijk is en er wordt meegedacht. Erg blij met de goede service. Ook erge mooie en kwalitatief hoogwaardige dekbedovertrekken en hoeslakens.

Goede kwaliteit, direct opgestuurd.

Door reviews rekening gehouden met lange levertijd ( en midden in de zomervakantie). Hier besteld omdat nergens zoveel keus is in niet standaard kleuren of maten. Ik had het direct de volgende dag in huis!

Slaaptextiel goed

jammer dat het zo is gegaan

We kregen namelijk een klamboe met een gaatje er in bij de ring helaas maar heb het wel opgehangen ivm veel muggen gr joke liet

Badlaken van katoen bleek niet van katoen

Specifiek op zoek naar een badlaken van katoen, volgens de productomschrijving zou de betreffende handdoek van katoen zijn. Bij ontvangst bleek deze 100% polyester te zijn. Email gestuurd, maar (nog) geen reactie.

Goede service en nette afhandeling mailcontact

Goede service en nette afhandeling mailcontact

Prettige website en snelle levering

Geen op of aanmerkingen!

Tevreden

Ik ben helaas nog niet in staat geweest de levering te beoordelen, maar het ziet er allemaal goed uit. Ik heb er alle vertrouwen in, dat er geen problemen zijn en ook niet komen.

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam