Laden reviews...
86 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge productkwaliteit en betrouwbare levering. De meeste reviews melden een vlotte en behulpzame klantenservice. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig ervaren. Over het geheel genomen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Hele snelle verzending en goede service!
29 June 2026
Eva
Amsterdam
Goede kwaliteit en zeker niet duur
28 June 2026
A
Oortwijn
Ger
17 June 2026
g
Venray
Alles was in orde: bezorging binnen de termijn, communicatie, administratieve afhandeling, kwaliteit product.
8 June 2026
Karl
Driehuis
Snel ,mooi en correct volgens plan.
8 June 2026
Atty
Nunspeet
Snel geleverd en goede prijs
2 June 2026
Eef
Xxxx
Tevreden met mijn aankoop!
T.
Deventer
Ik haal mijn beddengoed altijd bij Slaaptextiel. Voor elke smaak is er wel iets moois te vinden. Ik ben super blij met al mijn aankopen tot nu toe. De kwaliteit is echt top en de service is altijd goed. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooi en kwalitatief beddengoed!
Ay
Hoofddorp
Heb hier een klamboe gekocht, ziet er leuk uit en handig tegen muggen
Chantal
Tilburg
Is goede kwaliteit
20 May 2026
G.P
Burgerveen
Ik heb besteld op 22 april 2026, Door koning dag en begrijp ik het wel, maar na koning dag belde ik direct, daarna kreeg ik de reden waarom bestellingen te laat te verzenden, na de voorraad van 1 artikel binnen gekomen dan pas op 9 May kwam me bestellingen binnen. Ik heb aan slaaptextiel akkoord gegeven dat ze mogen 1 keer tegelijk verzenden. Communication is goed als eerste gebeld daarna E-Mail wordt snel beantwoord. De randjes van 2 stuks thee doeken van fabrikant niet netjes afgewerkt, 12 May had E-mail gestuurd daarna als een tevredenheid service voor klant is, binnen 1 dag heeft klantenservice de nieuwe 2 theedoeken via DHL T & T naar me gestuurd, maar ze zijn pas 15 may worden binnen. Hartelijk dank Slaaptextiel.nl-Goed service.
13 May 2026
R.
Gelderland
Op tijd geleverd, stof voelt zacht aan, moet hem nog over mijn matras trekken, maar lijkt in orde.
27 April 2026
Marco
HEERENVEEN
Precies wat ik zocht. De lengte en de brede instopstrook. Heerlijke stevig, maar soepele perkal stof. Tussentijdse update via mail en geleverd volgens afspraak levertijd.
26 April 2026
Nabil
Eijsden
Helaas was er een laken stuk toen deze geleverd werd maar dit is erg snel en goed opgelost door Slaaptextiel
25 April 2026
X
X
Het bestelde dekbedovertrek werd vlot en netjes thuis afgeleverd in een mooie doos.
21 April 2026
Annemarie
Woerden
Eindelijk een dekbedovertrek dat echt de beloofde 260 cm lang is. Enige minpunt is de lange levertijd.
18 April 2026
Ageeth
Flevoland
Eindelijk juiste maat hoeslaken voor mijn topper! Dus tevreden!
17 April 2026
Cora
Deventer
Prima topper...ligt lekker.
1 April 2026
Irene
Heerenveen
Beste Irene,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de topper lekker ligt!
Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Prima. Hoeslaken past goed om de topper en blijft zitten.
26 March 2026
Cynthia
Leiden
Beste Cynthia,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het hoeslaken voor je topper.
Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Was niet tevreden maar klacht prima opgelost.
Beveelt niet aan
25 March 2026
S.
Harfsen
Beste S.,
Bedankt voor je review! Wat vervelend om te vernemen dat je hoeslakens zijn gekrompen, dit had uiteraard niet mogen gebeuren. Onze klantenservice neemt direct contact met je op om dit netjes en snel op te lossen.
Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Geen afgesproken track and tracecode ontvangen in eerste instantie. Geen vlotte reactie op E-mail met vraag over levering. Na beantwoorden van E-mail verliep levering wel vlot. Prijs kwaliteitverhouding is prima. Product voldoet aan verwachtingen.
23 March 2026
Sylvia
Utrecht
Beste Sylvia,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering uiteindelijk goed is verlopen en dat het product naar wens is.
Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Beste klantenservice waar ik ooit mee te maken heb gehad. Goede kwaliteit producten.
20 March 2026
mina
Amsterdam
Beste Mina,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten.
Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Een heel fijn en warm dekbed! Gewoon top!
19 March 2026
Helga
Landgraaf
Beste Helga,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je dekbed.
Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Bestelling voldoet aan de verwachting! Perfecte verpakte levering, deze werd iets te laat geleverd, maar zonder enige vraag van mijn kant werd 5% korting op mijn rekening overgemaakt voor de iets te late levering! Perfecte service dus ook! Top bedrijf
16 March 2026
Jenny
Rijssen
Beste Jenny,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service.
Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Gewoonweg hartstikke positief. Blij m et bestelling, goed product, snelle levering
18 February 2026
Diana
Echt
Beste Diana,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling, het product en de snelle levering.
Krelis Louwenstraat 1
1055KA Amsterdam