Eindelijk een dekbedovertrek dat echt de beloofde 260 cm lang is. Enige minpunt is de lange levertijd.
Eindelijk juiste maat hoeslaken voor mijn topper! Dus tevreden!
Prima topper...ligt lekker.
Beste Irene, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de topper lekker ligt! Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Prima. Hoeslaken past goed om de topper en blijft zitten.
Beste Cynthia, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het hoeslaken voor je topper. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Was niet tevreden maar klacht prima opgelost.
Beste S., Bedankt voor je review! Wat vervelend om te vernemen dat je hoeslakens zijn gekrompen, dit had uiteraard niet mogen gebeuren. Onze klantenservice neemt direct contact met je op om dit netjes en snel op te lossen. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Originele beoordeling
Hoeslakens zijn mega gekrompen na 1e wasbeurt op (slechts) 40 graden. 200 cm lengte is nu nog maar 170 cm. Oftewel niet meer te gebruiken!
Geen afgesproken track and tracecode ontvangen in eerste instantie. Geen vlotte reactie op E-mail met vraag over levering. Na beantwoorden van E-mail verliep levering wel vlot. Prijs kwaliteitverhouding is prima. Product voldoet aan verwachtingen.
Beste Sylvia, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering uiteindelijk goed is verlopen en dat het product naar wens is. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Originele beoordeling
Geen afgesproken track and tracecode. Geen vlotte reactie op E-mail mete vraag over levering. Jammer.
Beste klantenservice waar ik ooit mee te maken heb gehad. Goede kwaliteit producten.
Beste Mina, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Een heel fijn en warm dekbed! Gewoon top!
Beste Helga, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je dekbed. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Bestelling voldoet aan de verwachting! Perfecte verpakte levering, deze werd iets te laat geleverd, maar zonder enige vraag van mijn kant werd 5% korting op mijn rekening overgemaakt voor de iets te late levering! Perfecte service dus ook! Top bedrijf
Beste Jenny, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Gewoonweg hartstikke positief. Blij m et bestelling, goed product, snelle levering
Beste Diana, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling, het product en de snelle levering. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Zeer klantvriendelijk en direct contact.
Beste Esther, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze klantenservice als vriendelijk en direct hebt ervaren. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Wij hadden een dekbed besteld, die helaas vertraging had opgelopen. Hierover hebben we prettige communicatie gehad met slaaptextiel en een mooie compensatie gekregen. Super service dus!!
Beste Isa, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze service en communicatie naar wens waren. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Bestellen gaat makkelijk prijs is prima, ze hebben niet alles op voorraad waardoor levering kan iets langer kan deuren, echter kun je zo de prijs wel laag houden omdat je niet met veel of onverkoopbare voorraad zit.
Beste JPLA, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestelproces en de prijs. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Snel geleverd, goed verpakt en juiste producten
Beste R, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en goed verpakt was. Met vriendelijke groet Team Slaaptextiel
Fijne stof en snel geleverd
Geen contact te krijgen met de klantenservice en ze *** *** *** ***
Bestelling was vertraagd en door deze klacht netjes opgelost en zelfs 2x kussenslopen erbij gekregen. Bedankt Slaaptextiel
Wat ben ik blij met mijn dekbedovertrek! Super fijn materiaal! Mooie print!
Heel erg tevreden over kwaliteit en service
Snelle levering,goede spullen. Dus erg tevreden.
Onduidelijke levertijden en slechte tot geen communicatie...zowel mail als telefonisch. Werken met dropship dus hebben zelf geen voorraad. Ik koop hier nooit meer iets.
Prima kussen en snel geleverd. 100% Tevreden!
Goede keuzes, goede kwaliteit en mooie korting.
Vriendelijk goede kwaliteit en redelijk snel levering
Krelis Louwenstraat 1
1055KA Amsterdam