Goede keuzes, goede kwaliteit en mooie korting.

goede kwaliteit

Vriendelijk goede kwaliteit en redelijk snel levering

levering veel later

levering veel later, dekbed blijft niet goed in de hoes zitten. Dekbedovertrek te glad.

Het product kwam kapot aan, maar werd netjes opgelost!

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis is met een product. Hierover heb ik gemaild. Uiteindelijk heb ik netjes excuses gekregen en werd het direct keurig opgelost. Hele fijne en nette service!

Duidelijke website en voldoet aan verwachting.

Prima service!

Goed!

Fijn slaaptextiel. Helaas wat langere verzendtijd. Gok 2 weken.

Mooie dekbedovertrek

Had een satijnen dekbedovertrek besteld en deze was netjes ingepakt in een hoesje. Kleur komt overeen met het plaatje dus ben er erg blij mee. Ook snel bezorgd want had het de volgende dag al in huis.

Uitstekend.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Heldere communicatie, snelle service en een goed product. Erg veel keuze

Veel keuze

Uitstekende service

Levert wat ze beloven en daarnaast hebben ze menselijke service. (Mocht er iets niet goed gaan) . Een site om te bestellen dus!

Tevreden

Fijn beddengoed en snel geleverd

Hoeslaken past prima

Hoeslaken gekocht, past goed om mijn dikke matras

Slecht

Slaaptextiel heeft mij een verkeerde dekbedhoes gestuurd wat niet overeen kwam met de afbeelding en omschrijving, diverse keren geprobeerd via mail en telefonisch verkeer contact te krijgen maar wordt van de kast naar de muur gestuurd er wordt ook moeilijk gedaan om iets om te ruilen of terug te sturen dan moet ik allerlei foto's nasturen terwijl de fout bij hun ligt, na 1 week dus nog geen oplossing gevonden en tot op heden geen reactie meer gehad. Heel slecht ik zou hier niet zo snel meer aankoop doen.

Er was een probleem maar is netjes opgelost

Het probleem is opgelost, en goed afgehandelt

Goede website niet alles op voorraad

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, wilde ik na een paar dagen het afleveradres wijzigen en dat is goed gegaan. De klantenservice is maar 2 uurtjes per dag bereikbaar en kunnen dan ook niet gelijk jou antwoord geven op een vraag. Dan moet je terug gebeld worden en dat is toen niet gebeurd, wat ik een slechte service vind.

Helaas is de handdoek veel dunner dan verwacht

Helaas zijn de strandlakens heel erg dun en voldoet daarmee niet aan de verwachting die ik had op basis van de omschrijving “Luxe kwaliteit – 360 gr/m², heerlijk dik en zacht voor ultiem comfort” dat vermeld stond bij het artikel. Gezien de prijs en deze omschrijving had ik betere kwaliteit verwacht. Of ze goed drogen weet ik niet, omdat ik ze waarschijnlijk ga terugsturen en dan dus niet kan uitproberen.

Mooi dekbedovertrek

Buiten dat het dekbed bijzonder behaaglijk is heeft het ook een mooie uitstraling in de kleur groen. Het is een aanwinst voor je interieur!

lange levertijd

De artikelen waren lang onderweg en dat was niet te zien op de site

Niet goed

De levering was niet op tijd en volgens de administratie kon men geen correcte btw-factuur afleveren. Na ongeveer 1 maand heen en weer mail verkeer werd de foutieve facturatie recht gezet.

Mooie klamboe en fantastische service

Heel blij met onze klamboe, een perfect formaat voor een twee persoons bed. Ziet er mooi uit. Carmen leverde echt fantastische service, heel snel, professioneel en vriendelijk! Dankjewel!

Gewoon besteld en ontvangen binnen termijn

Geen negatieve ervaring

Wij willen graag onze waardering uitspreken

Wij willen graag onze waardering uitspreken voor de betrokken en menselijke benadering van Slaaptextiel.nl Na een verdrietige periode hebben wij contact opgenomen met de klantenservice met het verzoek om coulance voor een aantal ongebruikte en ongeopende aankopen. Met veel begrip en zorg werd er met ons meegedacht. Het beddengoed werd teruggenomen. Hartelijk dank aan het team voor de warme en respectvolle afhandeling!

Mooie kwaliteit!

Het duurde even voordat mijn bestelling geleverd werd, maar ik ben er zeer tevreden mee, mooie kwaliteit onderlaken!

top

Artikel van mijn keuze ( had dit produkt al eerder besteld) was niet meer leverbaar. Vervangend produkt was duurder . Korting gekregen op mijn bestelling !

Alles netjes opgelost door het bedrijf

Had 1 klacht en alles is daarna netjes opgelost. Bedankt

Krelis Louwenstraat 1