perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kwaliteit zoals ook werd aangegeven en keurig verpakt en snel obtvangen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niks op aan te merken alles snel en op tijd

Niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering alles is netjes verpakt

Is er niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, topkwaliteit +++

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuke mooie aankoope. Snelle levering zeer klant vriendelijk. En voor het vertrouwen magje achteraf betalen naar dat je besteling thuis heb gekregen. Mijn dochter is blij met haar klamboe en haar gratis frozen nacht lampje die ze er bij heb gekregen van de websaait slaaptextiel.

Er is geen verbetering nodig jullie bedrijf is top en perfect. Ik ben dus ZEER TEVREDEN

geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel keuze snelle service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er kon een ledikant deken niet geleverd worden. Kreeg hier heel snel bericht over en wat ik wilde kiezen: geld terug of een ander product. Heb gekozen om mijn geld terug te vragen; is heel snel teruggestort. Andere ledikantdeken is heel snel geleverd. Goede communicatie hier over.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Jullie hebben me heel goed op de hoogte gehouden over de vertraging die plaats vond bij de groothandel. Ook snel antwoord op de mails die ik verstuurde.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correct volgens afspraak geregeld, prima dus

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling prima afgerond. Kleine vertraging, maar daarvan keurig op de hoogte gehouden. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Verscheidenheid aan goederen, teamwork en perfecte service.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede kwaliteit producten

Niet voldaan aan de levertermijn. Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn bestelling, omdat 1 product uit mijn bestelling nog niet aanwezig was. De andere producten zijn ook niet alvast opgestuurd en er is in tegenstelling tot andere bedrijven ook niet over een tegemoetkoming gesproken. Ik

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte afhandeling en prachtig textiel (hoeslaken met extra hoge hoeken i.v.m. boxspring. Ik ga er zo nog 2 bestellen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Genoeg keuze; prima prijs

Bestelling liet erg lang op zich wachten. Het zou fijn zijn als jullie dan wat sneller een berichtje sturen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Verkeerde maat van sprei ontvangen. Veel e mails over en weer gestuurd. Alles nog weer een keer moeten uitleggen aan een ander personeelslid. Moet nog teveel betaald geld terugkrijgen! Zal mij benieuwen!! Dezelfde sprei gezien bij Bedsupply voor €94,95. Ik heb €40,- meer betaald voor een sprei van 270 x 270.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Via chat, duidelijkheid over voorraad ! Concurrent (beter bed) na 2,5 week pas duidelijkheid. Snel geleverd en betrouwbaar.

Ga zo door, erg tevreden over mijn eerste bestelling bij jullie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles zoals het hoort . piekfijn.

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam