Ik vond het goed maar mis dus retourneren op een digitale manier dus barcode

Order super snel geleverd. Alleen ik zocht een topdek hoeslaken van Papillon en dit was dus een gewoon hoeslaken. Had ik niet gezien daar ik op hoezen voor toppers had gezocht. Retourneren zou kunnen verbeteren als er een retour barcode op zou zitten. Nu moest het gewoon per post weer retour ‘a €7,95. Misschien een verbeter puntje. En ik hoop dat mijn gevraagde product gemaakt cq geleverd kan worden.

Snelle levering!

Prima bevallen, volgende dag in huis!,

Voorbeeld voor alle bedrijven

Doet wat het beloofd

Niet passende slopen ontvangen

Het kussen is prima, maar de slopen zijn te krap, je krijgt het kussen er niet in. Lengte prima maar dikte dus niet. Terwijl ze als accessoire op de pagina van het kussen verschenen en dus helemaal niet passen! Graag wil ik de slopen terugbrengen naar jullie filiaal in Amsterdam, aangezien ik zelf de retourkosten moet betalen. Kan natuurlijk niet! Vriendelijke groet, Lize Kelderman

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Een heerlijk dekbed van Cinderella met een lage prijs!

Alles prima geregeld

Ik had 2 kussens en 2 slopen besteld. Alles netjes geleverd en top kwaliteit.

Prima!!

Mooie prijs voor zo'n mooi design van een dekbedovertrek..!

Verschillende maten

Had 2x 140x200 besteld maar die overtrekken waren veel te smal ook nog eens tussen die beide verschil in maat Heb ze terug moeten sturen Nu is het wachten op terug storten van het aankoopbedrag

Goede website. Heel snel geleverd.

Goed en duidelijke website. Snelle service.

goed een probleem opgelost

Mooi hoeslaken met hoge hoek

Veel keus in hoeslakens, eindelijk geslaagd met mijn zoektocht!

Goede ervaring met de service, Problemen worden snel onderkend en nog belangrijker; opgelost Fijn geholpen

makkelijk bestellen maar gaat fout bij verzenden

Bestellen ging gemakkelijk maar na een week klantenservice even gebeld omdat we nog niets hadden ontvangen. Er was intern iets mis gegaan en alsnog heeft het een aantal dagen geduurd alvorens we de bestelling binnen hadden. Uiteindelijk na 2 weken ontvangen.

mooie fijne stof

De stof hangt er nog niet aan maar een mooie fijne stof.Zo maar eventjes gemeten maar voldoet om onze generatie oude wieg weer mooi te maken .Dank u

Super goed advies en ik slaap als een roosje

Via via in contact gekomen en heel prettig behandeld. Advies op maat en zeer snelle levering. Helemaal fijn!

Prima.

Alles goed volgens afspraak

Keurige persoonlijke service en compensatie na mismatch

Ik had een order geannuleerd direct naar bestelling, maar kreeg aanvankelijk geen reactie. Dit bleek op een misverstand te berusten. Nadien netjes gecompenseerd en de service was prima. Herzie dus mijn mening over dit bedrijf. Prima service!

prima service

Levering keurig!

Netjes verzorgd , mooie hoes en je merkt niet dat hij gemaakt is om geen vocht door te laten!

Super!!!

Snelle levering, beddengoed erg mooi zoals op de fotos.

Overtrek

Het dekbedovertrek ziet er goed uit alleen de binnenkant is van een andere kwaliteit. Is gladde stof. Niet prettig.

Fijne uitleg over de bestelling

Goed aangegeven wanneer de bestelling bezorgd werd.

DE keuze is reuze.

Veel keus ook in kwaliteiten. Zeer te spreken over het aanbod en snelle bezorging.

Dik tevreden

"Vandaag besteld, morgen in huis" werd zeker waargemaakt. Het hele proces verliep prima en de slopen die ik besteld had, zijn ook wat ik ervan verwachtte. Ik heb geen woord van kritiek. Ga zo door!

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam