Mooie site, veel keuze, goede kwaliteit prijs verhouding

Mooi assortiment

Mooie webshop Verzendtermijn staat duidelijk op de webshop en daar houden ze zich ook aan,, (alhoewel het van mijn wel wat vlotter zou mogen) Verder prima webshop

Order en levering heel goed. Groot nadeel is , als je het terug wil sturen moet je dat zelf regelen en betalen.

Uitstekende service

Snelle levering, uitstekende klacht afhandeling. Goed product.

Super service en super producten

Ik bestel hier vele malen, nooit een opmerking gehad. Goeie producten voor een normale prijs.

Correcte afhandeling van de bestelling.

Leuke dekbedovertrek!

Prettig

Ik was op zoek naar2 dekbedovertrekken en heb erg leuke hier gevonden. De bestelling ging makkelijk en bezorging was ook heel snel.

Prima geregeld

Prima geregeld

Producten zijn prima, levertijd niet gehaadl

De producten die ik heb ontvangen zien er keurig uit. Een is volgens verwachting, van de ander valt de kleur tegen dus die gaat terug. "slechts" drie sterren omdat de beloofde levertijd van 5-10 werkdagen uiteindelijk ruim 20 zijn geworden, al heeft de klantenservice dat prima opgelost door verzendkosten terug te storten.

Super winkel

Goede website, veel keuze, snelle levering. Nooit teleurgesteld. Aanrader.

Snelle afhandeling. Top geen klachten!

Mooie dekbed overtrek

Mooie dekbed overtrek, website is overzichtelijk. Zeker voor herhaling vatbaar Snelle levering alleen jammer dat DHL s'avonds laat langs komt Maar daar kan deze winkel niets aan doen.

Uitstekende kwaliteit bedspullen.

Heel prettig.

Snel keurig en perfect.

Uitstekende service

Snel mijn bestelde artikel binnen

Super snel geleverd.

Heb goede ervaring mee. Snel geleverd. Artikel naar wens.

Late en verkeerde levering

Op meerdere punten helaas niet tevreden over de bestelling: *Product niet op voorraad dus een alternatief moeten kiezen. *nieuw product besteld maar levering vertraagd en tussentijds zelf updates moeten opvragen *uiteindelijk een verkeerd product ontvangen Ondanks dat er wel wordt meegedacht en gereageerd op mijn berichten, zijn dit meerdere voorbeelden die horen bij deze slechte beoordeling.

Fijne site met een zeer nette en snelle afhandeling. In de ochtend een bestelling geplaatst en s’middags al bericht dat het was verzonden. De andere dag mijn bestelling mogen ontvangen. Ik bestel hier zeker nog eens.

super

makkelijk om te bestellen, snelle levering

Zeer snelle levering

Artikel conform beschrijving. Binnen 24u geleverd

Mijn bestelling was snel en goed Bestel zeker weer

Goede ervaring, maar inloggen om tracking bij te houden was niet mogelijk

Ik had goede ervaring. Maar minpuntje: op de site stond : snelle levering Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Helaas was dit niet het geval. Tracking van bestelling was ook niet mogelijk, omdat inloggen in account foutmelding gaf. Resetten van wachtwoord was wel mogelijk, maar weer het inloggen met geresette wachtwoord gaf ook weer een foutmelding.

Tevreden

Levertijd: 14 dagen....

Op de bewering: "vandaag besteld, morgen in huis" kun je niet altijd rekenen... In mijn geval besteld 9 oktober, bezorgd 23 oktober. Pas na 11 dagen kreeg ik een "Update Order" dat de bestelling vertraging had opgelopen. Behalve de late levertijd was de zending prima in orde.

Zeer tevreden .

Is onze eerste ervaring met slaabtextiel. Eerst de reviews gelezen. Daar is niet aan gelogen, Nette vlotte afhandeling van onze order. Ik raad deze webshop aan.

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam